-
Αποριες:
Οσοι συμμετεχουν,θα πληρωνουν παραβολο συμμετοχης για να τρεξουν πχ στο Αχαιος της ΕΘΕΑ,αλλα θα μετρα και στο δικο σας πρωταθλημα?
Δλδ με τα μετρα ασφαλειας της ΕΘΕΑ θα διοργανωνετε το δικο σας πρωταθλημα?
Κι αν η ΕΘΕΑ βαλει τα αυτοκινητα σας στο τελος της σειρας εκκινησης και μολις τελειωσουν τα δικα της αγωνιστικα, μαζεψει τα τραπεζακια και φυγει τι θα γινει?Πως θα κανετε αγωνες τυπου ροντε οταν η ΕΘΕΑ θα διοργανωσει πχ σπριντ με 2 περασματα?
-
Χρισταρα, εσυ μετρας τις δυναμεις σου, εσυ αποφασιζεις. Απο παθημα-μαθημα μονο σου λεω το εξης. Κουβεντιασε οσο πιο λιγο γινεται, ανακατεψε οσο πιο λιγους και δικους σου, κι οταν εισαι ετοιμος, βγες ανακοινωνσε, παρε συμμετοχες κι εγγυησεις και μονο τοτε αρχισε το, για να μην διασυρθεις.
Γνωμη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται καμμια αδεια. 'Ο (η) ταδε προκηρυσσει το δεινα επαθλο και συμπεριλαμβανει τους ταδε αναγνωρισμενους αγωνες (μεταξυ των πρωταθληματικων η επισημων φιλικων)'
Μη σταθεις στο ονομα (πρωταθλημα η Κυπελλο), εγω θα το ονομαζα Επαθλο ΣΟΑΑ αν ο συνδεσμος ειχε μυαλο,(το εχω απο διετιας εισηγηθει εγγραφως), Κυπελλο ΣΟΑΑ-Μεγαλη εταιρια, η κυπελλο Μεγαλη εταιρια.
Βαλε ενα καναλι μεσα δωρεαν σαν χορηγο επικοινωνιας και να δεις πως θαρθουν πικραμενοι και μη
Το θεμα ειναι, θ αντεξεις? Εσυ ξερεις. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Αποριες:
Οσοι συμμετεχουν,θα πληρωνουν παραβολο συμμετοχης για να τρεξουν πχ στο Αχαιος της ΕΘΕΑ,αλλα θα μετρα και στο δικο σας πρωταθλημα?
Κι αν η ΕΘΕΑ βαλει τα αυτοκινητα σας στο τελος της σειρας εκκινησης και μολις τελειωσουν τα δικα της αγωνιστικα, μαζεψει τα τραπεζακια και φυγει τι θα γινει?Πως θα κανετε αγωνες τυπου ροντε οταν η ΕΘΕΑ θα διοργανωσει πχ σπριντ με 2 περασματα?
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΑ ? ΤΡΕΧΕΙΣ ?
ΑΝ ΤΡΕΧΕΙΣ , ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ .ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ......... ΑΗ ΤΡΕΧΑ
-
APR, το marketing δεν είναι το φόρτε σου!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
APR, το marketing δεν είναι το φόρτε σου!!!ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΑΤΙΜΟ
-
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ..................
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΣΑΝ GARFLI , NERON , MERON , ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ .........ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ , ΓΙΑΤΙ , ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ .......... Ε ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .........
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ , ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΗΝ ΣΟΦΗ ΜΑΜΑΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ? -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Χρισταρα, εσυ μετρας τις δυναμεις σου, εσυ αποφασιζεις. Απο παθημα-μαθημα μονο σου λεω το εξης. Κουβεντιασε οσο πιο λιγο γινεται, ανακατεψε οσο πιο λιγους και δικους σου, κι οταν εισαι ετοιμος, βγες ανακοινωνσε, παρε συμμετοχες κι εγγυησεις και μονο τοτε αρχισε το, για να μην διασυρθεις.
Γνωμη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται καμμια αδεια. 'Ο (η) ταδε προκηρυσσει το δεινα επαθλο και συμπεριλαμβανει τους ταδε αναγνωρισμενους αγωνες (μεταξυ των πρωταθληματικων η επισημων φιλικων)'
Μη σταθεις στο ονομα (πρωταθλημα η Κυπελλο), εγω θα το ονομαζα Επαθλο ΣΟΑΑ αν ο συνδεσμος ειχε μυαλο,(το εχω απο διετιας εισηγηθει εγγραφως), Κυπελλο ΣΟΑΑ-Μεγαλη εταιρια, η κυπελλο Μεγαλη εταιρια.
Βαλε ενα καναλι μεσα δωρεαν σαν χορηγο επικοινωνιας και να δεις πως θαρθουν πικραμενοι και μη
Το θεμα ειναι, θ αντεξεις? Εσυ ξερεις.ΣΩΣΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ , ΧΛΩΜΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΚΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΟ .
-
ΕΣΚΑΒΕΣ ΛΑΚΚΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ
ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕΣ ΕΣΥ ΜΕΣΑ
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Αποριες:
Πάνω-κάτω αυτά που αναρωτιώμουν εγώ προχτές...
Μια απορία, χωρίς να είμαι κακοπροαίρετος...
Υπο τη σκέπη ποιας οργάνωσης-ομοσπονδίας θα γίνει αυτό το πρωτάθλημα (ή 'πρωτάθλημα' για όσους επιθυμουν)?
Δηλαδή μιλάμε για θεσμό αποσχισμένο από την ΕΘΕΑ, έτσι?
Είμαστε σίγουροι όμως οτι δε θα δημιουργηθεί το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί στα αντίστοιχα πρωταθλήματα εντούρο εδώ ή στις παράλληλες οργανώσεις αγώνων στην Κύπρο από 2 ομοσπονδίες?
Πολύ φοβάμαι οτι, όσο αγνά και να είναι τα κίνητρα για κάτι τέτοιο, θα υπάρξουν προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη γνωστή 'ελληνική' αντιμετώπιση των πραγμάτων σε παρόμοιες περιπτώσεις...
Απάντηση όμως δεν πήρα...
-
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΑ ΛΕΣΧΗ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΑ ΡΟΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ???
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
APR, το marketing δεν είναι το φόρτε σου!!!ΙΣΩΣ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ Α (ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ) PR (PUBLIC RELATIONS)!
Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. -
προφανώς και μπορεί να προκηρυχθεί σαν θεσμός εντός των πρωταθλημάτων της ΕΘΕΑ, όπως πχ. τα Peugeot Cup, Micra Cup κτλ. Ο ΗΕΚΙ εξηγεί στο άλλο θέμα πως γίνεται αυτό, πληρώνεις (= όλοι οι συμμετέχοντες εξίσου από ένα ποσοστό είναι το πλέον απλό) ένα παράβολο στην ΕΘΕΑ και η ΕΘΕΑ προκηρύσσει το 'APR Cup' ή το 'HEKI Cup' ή οτιδήποτε άλλο.
Διαφορετικά δεν υπάρχει περίπτωση ΙΜΗΟ να χρησιμοποιηθούν οι αγώνες των πρωταθλημάτων της ΕΘΕΑ για παράλληλη τέλεση άλλων θεσμών, εκτός της επίσημς 'ομπρέλλας' της ΕΘΕΑ. Ασφαλιστικά μέτρα κτλ. είναι απλούστατα...
Εκτός της ΕΘΕΑ θα πρέπει να γίνουν ξεχωριστές διοργανώσεις όπως στις μοτο.
-
ΠΩΣ ΛΕΜΕ SHOP IN THE SHOP! ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ:whistlink:
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
...Εκτός της ΕΘΕΑ θα πρέπει να γίνουν ξεχωριστές διοργανώσεις όπως στις μοτο.Κάτι που φυσικά θα φέρει την ολοκληρωτική καταστροφή, όπως και στις μοτο...
-
@ APR
Χρήστο εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα το προχώραγα. Δυσκολίες πάντα υπάρχουν... και στην χειρότερη αν για άλλη μια φορά σηκώσουν τα τείχη τα ανυπέρβλητα δεν θα φταις εσύ... Καλή τύχηΦιλικά
Speedy -
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΠΩΣ ΛΕΜΕ SHOP IN THE SHOP! ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ:whistlink:Αρχισανε τα οργανα!!!!
Χρηστο καλο κουραγιο φιλε!!!!!
-
Δημήτρης_Μπρίλλης
Peugeot_106_Rallye
N_2 -
Γιάννης Λιλλής Nissan Micra k12 A5
-
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ,ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΟΝΟΝ .........
Ν1..........1
Ν2 .........2
Ν4 .........1
ΑΟ .........1
Α5 .........2
Α6 .........2
Α7..........1
Ε9 .........2
Ε10........2
Ε11........1ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ..........ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ?
-
Μήπως είναι κι άλλοι που δεν μπαίνουν στο φορουμ και δεν είναι ενημερωμένοι;
Σίγουρα θα είναι και αρκετοί που περιμένουν να δουν πως θα πάει, για να δηλώσουν στο τέλος επώνημα.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΚΥΠΕΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ , <ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ> 2008