-
μηπως θα ηταν καλο να κανετε μια προσπαθεια να ενσωματωθει μεσα σε αυτο το κυπελλο και μια αλλη πονεμενη προσπαθεια που λεγεται french makers cup?
(τα παιδια ειχαν κανει αρκετες ενεργειες κυνηγωντας το εστω και αν για τους χ ψ ζ λογους δε προχωρησε...το εδαφος ομως και αρκετη απο τη προετοιμασια αυτου του θεσμου ειναι ετοιμα)
-
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ CRN.gr
ΚΥΡΙΟΙ , ΦΙΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ .......
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ , ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ , ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ , ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ .
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΥΤΕ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΣΜΟΣ ..........ΑΠΛΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΤΟΥ 2008 , ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ .....
-
Μια απορία, χωρίς να είμαι κακοπροαίρετος...
Υπο τη σκέπη ποιας οργάνωσης-ομοσπονδίας θα γίνει αυτό το πρωτάθλημα (ή 'πρωτάθλημα' για όσους επιθυμουν)?
Δηλαδή μιλάμε για θεσμό αποσχισμένο από την ΕΘΕΑ, έτσι?
Είμαστε σίγουροι όμως οτι δε θα δημιουργηθεί το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί στα αντίστοιχα πρωταθλήματα εντούρο εδώ ή στις παράλληλες οργανώσεις αγώνων στην Κύπρο από 2 ομοσπονδίες?
Πολύ φοβάμαι οτι, όσο αγνά και να είναι τα κίνητρα για κάτι τέτοιο, θα υπάρξουν προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη γνωστή 'ελληνική' αντιμετώπιση των πραγμάτων σε παρόμοιες περιπτώσεις...
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
μηπως θα ηταν καλο να κανετε μια προσπαθεια να ενσωματωθει μεσα σε αυτο το κυπελλο και μια αλλη πονεμενη προσπαθεια που λεγεται french makers cup?ΕΔΩ ΦΙΛΕ pskarm Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ........
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΑΠΑ .... ΝΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ..........
-
ΜΑΚΑΡΙ..
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. -
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΜΑΚΑΡΙ..
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.MERCI
-
Νομιζω οτι τα τρια αθηναικα ειναι πολυ.Ομως ενα Γιαννιωτικο θα εκανε την εικονα πολυ καλυτερη και ολα τα παραπονα και οι δυσπιστιες θα τελειωναν.
Αλλωστε Χρηστο τα Ιωαννινα εχουν καλο παρελθον στο χωρο και πολυ ανθρωπινο δυναμικο ασφαλτινο που κανει μονο αναβασεις. Σε τετοιο σεναριο μαλλον θα συμμετεχω και εγω !Θεοδ.Ν.Κουλης
-
ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΘΟΔΩΡΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΡΙΝΤ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ...
Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΣΠΡΙΝΤ , ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ , ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ....
Σε τετοιο σεναριο μαλλον θα συμμετεχω και εγω !
Αυτα τα κουλα , Κουλιστικα αστα γιατι ξερω οτι εγινες και εσυ ( συνοδηγος ηταν το καρφι) , και μονον χωμα εχεις στο προγραμμα
-
Προγραμματισμενο δεν ειναι τιποτα.Επειδη εδω και πολλα χρονια οι αγωνες εχουν αλλαξει,και λογω οικογενειακών οικονομικων και αλλων πολλων υποχρεωσεων εχω λιγες συμμετοχες σε αγωνες ,μια τετοια προταση μου προκαλει ενδοιαφερον.Για το Ολυμπιακο σκεφτομαι να παω γιατι ειναι ο αγωνας με τα χειρότερα παθηματα μου .Ετσι για να παω κοντρα στο ρευμα.Ειληκρινα ενα τετοιο κυπελλο ασφαλτου μπορει να γινει η αφετηρια για καλυτερους αγωνες ,και με σχετικη υποστηριξη απο λαστιχά ή εμπορο ειδων αυτοκινητου,μπορει το κοστος να κρατηθει χαμηλα.
Φαντασου ενα RONTE Δωδωνης ..... -
ΠΡΟΚΥΡΗΞΤΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΧΩΜΑΤΙΝΩΝ ΣΠΡΙΝΤ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ.
ΕΠΑΘΛΟ ΣΠΡΙΝΤ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
1,2 Μαρτίου ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Χ) ΑΛΦΑΛ
5,6 Απριλίου ΒΟΛΟΥ (Α) ΛΑΒ
24,25 Μαΐου ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Α) ΛΑΜΑ
7,8 Ιουνίου ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Α) ΕΛΕΤΑ
28,29 Ιουνίου ΛΑΜΙΑΣ (Χ) ΑΛΑΛ
13,14 Σεπτεμβρίου ΑΝΑΒΡΑΣ (Χ) ΑΛΑΜΑΠ
4,5 Οκτωβρίου ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ (Χ) ΑΛΑΚ
25,26 Οκτωβρίου ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Α) ΛΑΤ
15,16 Νοεμβρίου ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Α) ΑΛΑΜ
Τα σπριντ Λιβαδειάς και Ανάβρας θα διεξάγονται 3 φορές και θα μετρούν οι 2 καλύτεροι χρόνοι. Το μήκος της ειδικής διαδρομής των αγώνων σπριντ θα είναι 10-20 χλμ.ΕΠΑΘΛΟ ΣΠΡΙΝΤ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
23,24 Φεβρουαρίου ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Χ) ΑΛΑΚ
5,6 Απριλίου ΣΠΑΡΤΗΣ (Χ) ΛΑΣ
3,4 Μαΐου ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Α) ΑΛΕΖ
17,18 Μαΐου ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Α) ΛΑΤ
30,31 Αυγούστου ΝΑΥΠΛΙΟΥ (Χ) ΑΛΑΝ
11,12 Οκτωβρίου ΠΥΡΓΟΥ (Χ) ΑΟΛΑΠ
8,9 Νοεμβρίου ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Α) ΑΛΑΚ
22,23 Νοεμβρίου ΠΑΤΡΑΣ (Α) ΑΟΠ
Το μήκος της ειδικής διαδρομής των αγώνων σπριντ θα είναι 10-20 χλμ.ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ (Η ΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ) ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ 7. ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ 'ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΩ' ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΗ!
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
....ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ 'ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΩ' ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΗ!
..KAI ΕΓΩ !!!!!
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
....ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ 'ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΩ' ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΗ!
..KAI ΕΓΩ !!!!!
..KAI ΕΓΩ !!!!!
-
Για τους ευνοητους λογους που αγανακτησαν οι αγωνιζομενοι της Νοτιας Ελλαδας , και που κανεις δεν σκεφτηκε την οικονομικη καταστροφη τους , για να ακολουθησουν την προκυρηξη της ΕΘΕΑ , που για να μπορεσουν να παρακολουθησουν τον θεσμο των ασφαλτινων αγωνων θα επρεπε να πανε στην Βορειο Ελλαδα 4 φορες , και με τον κινδυνο της απαγορευμενης μεταφορας με τρειλερς , ξεκιναμε εδω ολοι μαζι , την προκυρηξη θεσμου και το ονομαζουμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΣΦΑΛΤΟΥ (γιατι ετσι γουσταρουμε ) , με τους εξης αγωνες .
Την πρωτη ημερα του ΡΑΛΛΥ ΛΑΜΙΑΣ . Απριλιο
αγωνα τυπουΡΑΛΛΥ ΡΟΝΤΕ ΑΤΤΙΚΗ τον Μαιο
το ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ τον Ιουνιο
ενα ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΤΤΙΚΗ τον Σεπτεμβριο
το ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ τον Οκτωβριο
και το ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ τον Νοεμβριο .Με την δηλωση σας εδω , οτι θα θελατε να συμετασχετε σ'αυτη την προκυρηξη , ξεκιναει μια μεγαλη ομαδα ανθρωπων που αγαπαει οσο τιποτε αλλο το σπορ , να πραγματοποιει το εργο αυτο για την ικανοποιηση σας και μονον .
Οταν θα μαζευτει ο ικανοποιητικος αριθμος των αγωνιζομενων που θελουν να συμμετεχουν στο προγραμμα αυτο , θα ανακοινωθει σε ολα τα μεσα η προκυρηξη και η προβολη , θα ειναι αυτη που αρμοζει .....
-
Κ. ΛΕΣΙΩΤΗΣ
Peugeot 106 Rallye 1300
E9 (από το 2008) -
Θ.Φαγαδακης
Boeing 777-400
Κατηγορία super fly
Να έχει κοντά αεροδρόμιο για να μπορώ να τερματίσω
Επειδή κάποιος με προκαλεί -
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
Θ.Φαγαδακης
Boeing 777-400
Κατηγορία super fly
Να έχει κοντά αεροδρόμιο για να μπορώ να τερματίσω
Επειδή κάποιος με προκαλείΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ , ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΤΡΙΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ
ΜΟΝΟ ΒΡΗΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ......... ΥΠΤΑΜΕΝΕ ΜΠΟΥΚΛΑΚΙΑ
-
Εγω, το μονο που θα ευχηθω, ειναι να μην εχει την ιδια καταληξη στο φορουμ, μ αυτη που ειχε οποιαδηποτε αλλη σοβαρη προσπαθεια για το καλυτερο.
Γι αυτο αφηστε τις πλακες , κι ανεξαρτητα με ονοματα, τιτλους, μεταλλια και κυπελλα, φτιαξτε εναν αναγνωρισμενο θεσμο, που να μην προκαλει με τ ονομα του αλλα με την επιτυχια του! -
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΚΑΠ , ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ μολις apr τελειωσεις με την ιδεα σου για το επαθλο ασφαλτου Αττικης (και οχι πρωταθλημα ασφαλτου γιατι ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα) και σου ευχομε καθε επιτυχια σε αυτο θα ηθελα στο post για την Κρητη να μας πεις για τα πραγματα που εβλεπες στον τοπο μας και απο οτι καταλαβαινω δεν σου αρεσαν
-
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΤΙ.
ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΤΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΕΚΙΜΙΑΝ
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Εγω, το μονο που θα ευχηθω, ειναι **να μην εχει την ιδια καταληξη **στο φορουμ, μ αυτη που ειχε οποιαδηποτε αλλη σοβαρη προσπαθεια για το καλυτερο.
Γι αυτο αφηστε τις πλακες , κι ανεξαρτητα με ονοματα, τιτλους, μεταλλια και κυπελλα, φτιαξτε εναν αναγνωρισμενο θεσμο, που να μην προκαλει με τ ονομα του αλλα με την επιτυχια του!ΤΕΛΙΚΑ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ , ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑΝ (ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ , ΑΣΤΩ ) ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΣ ,ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΧΩΡΟ , ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 50-60 ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ?
ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Γ@ΜΑΤ$Ν , ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ , ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΕΝΑΣ ΜΑΡΚΕΤΙΣΤΑΣ ΜΙΑ ΛΕΖΑΝΤΑ , ΓΙΑ ΚΡΑΧΤΗ .
ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΕΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΕ , ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ , ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΜΕΤΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΚΤΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠ'ΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ............. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΟΜΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ , Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ...........
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ , ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΩΒΟΥ , ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ?.....
ΒΡΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕΙ , ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ .....................
ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ , ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΩΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ , ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥΣ .....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΜΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΓΥΡΟΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ , ΟΤΑΝ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟ , ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΘΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ ....
ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΦΙΛΟ , ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ,ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΙΜ ΟΣΑ ΕΔΙΝΕ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΠ .
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΕΠΙΣΗΣ , ΟΤΙ ΤΡΕΜΩ ,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ< ΑΚΟΥΣΩ> ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ......... ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΜΑΜΦΟΥΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΟ , ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ........ΒΛΕΠΟΥΜΕ ...........
ΚΥΠΕΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ , <ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ> 2008