-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Στην Αθήνα πάντως δεν έχω βρει κάποιο πλυντήριο να μπορείς να πλένεις μόνος σου το αυτοκίνητο!
Στα νότια προάστια τουλάχιστον...
Όταν λες νότια προάστεια η Λεωφόρος Ποσειδώνος στο ύψος της Καλλιθέας πιάνει; Αρκετά κοντά στη Spicar (λογικά θα ξέρεις που είναι ως κάτοχος Lancia) έχει ένα πλυντήριο όπου μπορείς να πλύνεις μόνος σου το αυτοκίνητο.
(ένα τελευταίο κύριε mod μου! )
Ναι ξέρω και με βολεύει κιόλας, αλλά δεν το έχω δει! Είναι πάνω στην 'μικρή' (ή αλλιώς 'παλιά') παραλιακή, πριν την Spicar; Το έχεις δοκιμάσει; Γιατί υπάρχει και ένας κλέφτης στην Αλίμου που για να καταφέρεις να το πλύνεις ανθρώπινα, θες...5 -
@aserf
Για τους χρόνους στις Σέρρες, θα δώσει ο Rocsta ένα ενδεικτικό γυρολόγιο. Έχει μια πολύ καλή βάση δεδομένων.Επίσης, να ξέρετε γενικά, ότι μισούμε τους συντάκτες του DRIVE γιατί είναι κουλοί και ότι δεν μας αρέσει και ο Kανάκης (ο Αντώνης) γιατί φορούσε σταράκια και τώρα φοράει σκαρπίνι!
@HUNTER
Έχεις δίκιο, και εγώ με 1:39:49 δεν θα ήμουν ευχαριστημένος. Το 1:39:10 είναι άμεσα εφικτό, και όμως δεν δείχνεις να το καταφέρνεις. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
@aserf
Για τους χρόνους στις Σέρρες, θα δώσει ο Rocsta ένα ενδεικτικό γυρολόγιο. Έχει μια πολύ καλή βάση δεδομένων.Επίσης, να ξέρετε γενικά, ότι μισούμε τους συντάκτες του DRIVE γιατί είναι κουλοί και ότι δεν μας αρέσει και ο Kανάκης (ο Αντώνης) γιατί φορούσε σταράκια και τώρα φοράει σκαρπίνι!
4TF αποφάνθηκε μια συννεφιασμένη τετάρτη και:
Brera Q4 ---> 1.37.7 (με φθαρμένα ελαστικά απ το Αθήνα-Σέρρες)
Rallye 8v 1.6--->1.52.0
Rallye 16v 1.6(το 'καλό' γιατί 'έτσι')--->1.48.ψιλά
ZX Volcane--->1.42.3
Leon tsi--->1.37.4 (εδώ η αιτιολογία των συντακτών north4TF είναι ότι ο πίσω άξονας ταιριάζει καλύτερα στον διαφορετικό οδηγό)
leon---> 1.37.5 (πραγματικά δεν ξέρω τι μηχανή είχε αυτό)edit: Οι δικοί μας χρόνοι, δεν αντιγράφονται!
-
Ρε παλιοπαπατζηδες,τι ειναι αυτα που λέτε στον κοσμο ρε;
-
νταξει ειναι ενδεικτικοι χρονοι...
-
rocsta, ρίξε και τον χρόνο του 2CV 4TF Edition ρε...
-
Aυτό δεν ήταν Σέρρες, ήταν top gear track: 1.24.0 Very wet lap
-
Φρεσκοπλυμμένο, κάνοντας μια βόλτα στον Υμηττό.
-
Βασίλη κουκλί έχει γίνει, ωραίες αποχρώσεις κάνει το supreme red metalic
έφτιαξες το χτυπηματάκι? ελπιζω να μην ξαναχρειαστει τέτοιο φτιάξιμο
-
Πολύ ωραίο το Swift.
Υ.Γ.Δε ξέρω αν βοηθάει, αλλά ο Alexdesign σε πρόσφατο trackday στις Σέρρες σημείωσε 1:41:9 με Rallye 1.3 εντελώς μαμά με μοναδικό «προσόν» ένα σετ φθαρμένων ημισλίκ.
-
Ο χρήστης bill_viper έγραψε:
Φρεσκοπλυμμένο, κάνοντας μια βόλτα στον Υμηττό.κλεισε τα προβολακια γιατι πολλοι απο εδω μεσα θα σε κραξουν
Πανεμορφο -
ωραίο και με αγγελικά μάτια
-
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά λόγια!
Ο χρήστης swiftakias_ έγραψε:
Βασίλη κουκλί έχει γίνει, ωραίες αποχρώσεις κάνει το supreme red metalicέφτιαξες το χτυπηματάκι? ελπιζω να μην ξαναχρειαστει τέτοιο φτιάξιμο
Άντε Κωστή ανέβασε και το δικό σου τερατάκι!
Ναι, το χτύπημα το έφτιαξα, Τρίτη πρωί το πήρα από το φανοποιό, Τετάρτη πρωί πάλι εκεί που ήμουν παρκαρισμένος το βρήκα χτυπημένο στον μπροστά προφυλακτήρα...η γκαντεμιά που με δέρνει δεν παλεύεται...9η φορά που με χτυπάνε και χρειάζεται φτιάξιμο και πάντα όταν είναι παρκαρισμένο, και φυσικά πάλι από την τσέπη μου θα τα βάλω...κλαψ..κλαψ...
κλεισε τα προβολακια γιατι πολλοι απο εδω μεσα θα σε κραξουν
ΠανεμορφοΝαι, το σκέφθηκα, για τις ανάγκες τις φωτογράφησης είναι.
-
οχι ρε παλι ρε γαμωτο
καλα ποια σε καταράστηκε εσένα (καμια κορη του Μιτσοτ@κη) ?
-
-
Εσένα πρέπει να σε φωτογραφίζουν συνέχεια γιατί και εχτές το βράδυ μπροστά από το Caravel έτσι πήγαινες ...
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Εσένα πρέπει να σε φωτογραφίζουν συνέχεια γιατί και εχτές το βράδυ μπροστά από το Caravel έτσι πήγαινες ...
Nαι, αλλά αλλιώς δεν φαίνονται τ' *'αγγελικά μάτια'... *Επομένως, η κίνηση με τα προβολάκια είναι 'μονόδρομος'...
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Εσένα πρέπει να σε φωτογραφίζουν συνέχεια γιατί και εχτές το βράδυ μπροστά από το Caravel έτσι πήγαινες ...Σε στράβωναν;
-
Σε στράβωναν;
Ανάλογου ύφους απάντηση: Είχε πολλή ομίχλη;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σε στράβωναν;
Ανάλογου ύφους απάντηση: Είχε πολλή ομίχλη;
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!