-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Περαστικά σας!
Μου κανε ευχάριστη εντύπωση που πρόσεξα πως η Θεσ/νίκη έχει γεμίσει Citaro. Στο καλό να πάνε τα volvo!
29 ειναι ολα κι ολα και απο Volvo πλυμμηρα!!! Μαλιστα η τελευταια παραλαβη B9LA ειναι (τουλαχιστον με 360PS ειναι γρηγορα και δεν σερνονται)...
Mάιστα!
Πρέπει να βελτιώσω την παρατηρητικότητά μου!Ακουγεται παντως οτι θα παρουμε αλλα 60.
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Ακουγεται παντως οτι θα παρουμε αλλα 60.Να δω που θα τα βαλουμε!!!
οπουδηποτε φιλε ,αρκει να ειναι αξιοπιστος και σχετικα προσιτος σε τιμες
Ανατολικα υπαρχει στην Ψελλου η Αναρτηση...Επισης,εγω ειχα βαλει σε καλη τιμη τα δικα μου στην Auto Rina(διπλα στο πλαισιο του Φοινικα)...Γενικα θελει ψαξιμο η υποθεση αφου οι αποκλισεις απο μαγαζι σε μαγαζι συνηθως ειναι μεγαλες...Πχ τη δικια μου αναρτηση η αντιπροσωπεια της Koni μου την εδινε 700 οχι περασμενη κ εγω τελικα την πηρα 600 περασμενη!
-
Για θεμα αναρτηση στη θεσσαλονικη συμβουλευτειτε τον miltellas, καπου εδω γυρω ειναι. ΞΕΡΕΙ .....
Κατι ασχετο. πηρα τον Οκτωβριο το G.Punto μου , με τα τελη του 2008 τι κανω? παω να παρω σημα απο την τραπεζα? δεν υπαρχει περιπτωση να μου στειλουν φακελο ακομη, σωστα?
και να ξεδωσω λιγο τα νευρα μου σχετικα με τη ****** ποιοτητα και κατασταση των ****** δρομων μας. δοκιμαστε να κανετε τη διαδρομη παπαφη-πανοραμα (πλαστηρα κλπ) που κανω καθε μερα για τη δουλεια, με αυτοκινητο με σφιχτουτσικες αναρτησεις ..... παιρνεις ή δεν παιρνεις SUV μετα ...
ΕΛΕΟΣ .... ηταν που ηταν ******* τους εχον σκισει τελευταια και με διαφορα εργα, (αυτη τη φαεινη ιδεα και εκτελεση του φυσικου αεριου?) καθε 10 μετρα καθετο χαντακι, στην καλυτερη περιπτωση θα εινα υπερυψωμενα βουλωμενο με ασφαλτο αρκετα για κοπανημα, συνηθως ειναι κανονικα χαντακια με χαλικια η/και χωμα μεσα που πεφτεις κανονικοτατα μεσα ή στον απεναντι οταν τα δεις τελευταια στιγμη , διαλεγεις και παιρνεις ....
για αυτο πληρωνουμε τα τελη. για να μπορουμε να σπαμε τα αυτοκινητα μας στην ασφαλτινη trail πιστα. Σε χαντακι στα συγκεκριμενα εργα στο ανατολια (****ω τον ***** τους μεσα) επεσα χθες βραδυ .... ουτε γεμισμα ουτε σημανση ....
παιδια χωρις πλακα, νομιζω οτι η κατασταση των δρομων επιδεινωνεται δραστικα πλεον
-
Ο χρήστης ShyTestosterone έγραψε:
Κατι ασχετο. πηρα τον Οκτωβριο το G.Punto μου , με τα τελη του 2008 τι κανω? παω να παρω σημα απο την τραπεζα? δεν υπαρχει περιπτωση να μουΑν έχεις ημερομηνία έκδοσης άδειας κυκλοφορίας μετά την 1/10/2007, δεν θα σου έρθει ειδοποιητήριο φέτος. Πρέπει να πας σε οποιαδήποτε ΔΟΥ για να πληρώσεις και να πάρεις το σήμα.
Βλ. και εδώ.
-
Παρασκευή ακούγεται για πολύ χιόνι στην πόλη...ετοιμαστείτε καλού κακού
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Ακουγεται παντως οτι θα παρουμε αλλα 60.
Να δω που θα τα βαλουμε!!!
οπουδηποτε φιλε ,αρκει να ειναι αξιοπιστος και σχετικα προσιτος σε τιμες
Ανατολικα υπαρχει στην Ψελλου η Αναρτηση...Επισης,εγω ειχα βαλει σε καλη τιμη τα δικα μου στην Auto Rina(διπλα στο πλαισιο του Φοινικα)...Γενικα θελει ψαξιμο η υποθεση αφου οι αποκλισεις απο μαγαζι σε μαγαζι συνηθως ειναι μεγαλες...Πχ τη δικια μου αναρτηση η αντιπροσωπεια της Koni μου την εδινε 700 οχι περασμενη κ εγω τελικα την πηρα 600 περασμενη!
Corsadi απο Auto Rina τα πηρες και τα εβαλες κιολας ή τα πηρες απο αλλου και τα εβαλες εκει?
Εχω ακουσει καλα λογια και για τους 2,χωρις να εχω αμεση εμπειρεια ειτε απο φιλους ειτε απο πρωσωπικη εμπειρεια
Σε ευχαριστω για την πληροφοριαAuto Rina ειναι πισω απο το πλαισιο?Σε μια αντιπροσωπεια διπλα?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Παρασκευή ακούγεται για πολύ χιόνι στην πόλη...ετοιμαστείτε καλού κακούΗδη φανταζομαι εναν τυπο να ξεκινα απο Εθνικης Αντιστασης για κεντρο με τα χιονοπεδιλα του
-
Άσε corsair πετάω Παρασκευή μην μου κάνει κανένα χουνέρι και κατασκηνώσω στο Μακεδονία. Πάντως εσύ προβλέπεται να φας καλά εκεί πάνω
-
Πετας? Πετας? Ζηλευωωωωωωωωωω......
Εεεε αφου θα πεταξεις πιασε και ενα τραγουδι καταλληλο για πεταγμα
Youtube VideoΜακαρι παντως να ριξει λιγο χιονακι να κανουμε λιγο χαβαλε με το αμαξι, ξες... σε καμια μπαριερα πανω, σε κανα χαντακι μεσα....
-
Αιδοίο η πόλη σήμερα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πετας? Πετας? Ζηλευωωωωωωωωωω......Εεεε αφου θα πεταξεις πιασε και ενα τραγουδι καταλληλο για πεταγμα
Youtube VideoΜακαρι παντως να ριξει λιγο χιονακι να κανουμε λιγο χαβαλε με το αμαξι, ξες... σε καμια μπαριερα πανω, σε κανα χαντακι μεσα....
drdino μην βρίζεις
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μακαρι παντως να ριξει λιγο χιονακι να κανουμε λιγο χαβαλε με το αμαξι, ξες... σε καμια μπαριερα πανω, σε κανα χαντακι μεσα....
-
konstantinosV, το διόρθωσα.
-
εμενα καλη μου φανηκε η πολη σημερα
Δεν ειδα παρα πολυ κινηση
πηρα λεωφορειο απο ναυαβαρινου το 3 και μεσα σε 10 λεπτα ημουν σταθμο -
drdino
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
drdinoΓιατι γελας φιλαρακι????????
-
Mε εμένα γελάει ρε.
-
-
ηταν οντως αιδοιο..
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Corsadi απο Auto Rina τα πηρες και τα εβαλες κιολας ή τα πηρες απο αλλου και τα εβαλες εκει?
Εχω ακουσει καλα λογια και για τους 2,χωρις να εχω αμεση εμπειρεια ειτε απο φιλους ειτε απο πρωσωπικη εμπειρεια
Σε ευχαριστω για την πληροφοριαAuto Rina ειναι πισω απο το πλαισιο?Σε μια αντιπροσωπεια διπλα?
Απο Auto Rina την αγορασα κ εκει εγινε κ η τοποθετηση.Ναι,εκει που λες ειναι.Κ η αντιπροσωπεια Auto Rina ειναι!
Posts προς Θεσσαλονικείς