-
Ευχαριστώ πολύ, Αλέξανδρε!! Ήδη το ΣΚ που μας πέρασε την καταευχαριστήθηκα, αλλά θέλω κι άλλο
-
Εδώ είναι οι πρώτες μου φωτογραφίες από το ΣΚ που μας πέρασε!!
Αν έχει κανείς account στο flickr, θα χαρώ να μου αφήσει κάνα σχόλιο!!
-
Εύγε Θέμη.
Το μόνο σχόλιο, έχει να κάνει με τους παπατζήδες. Αν σε πάρουνε χαμπάρι, γράψε μας πόσο κάνεις 0-100 και με τί παπούτσια...
-
Θέμη πολύ καλός για αρχάριος!
-
Πολύ όμορφες φωτογραφίες!
-
Μια ερώτηση παιδιά..
Φίλος επαγγελματίας φωτογράφος μου πουλάει την Canon EOS 350D ολοκαίνουρια -στο κουτί της και με εγγύηση- (του έμεινε απούλητη στο μαγαζί) με τον φακό του kit στα 400€.
Αξίζει σαν αγορά η συγκεκριμένη μηχανή και σαν σχέση value for money; -
[quote='balo']Μια ερώτηση παιδιά..
Φίλος επαγγελματίας φωτογράφος μου πουλάει την Canon EOS 350D ολοκαίνουρια -στο κουτί της και με εγγύηση- (του έμεινε απούλητη στο μαγαζί) με τον φακό του kit στα 400 -
Αξίζει ΠΑΡΑ πολύ!
-
Με βλέπω να ψήνομαι τελικά...Κι εγώ διαβάζω καλά reviews στο διαδίκτυο για το συγκεκριμένο μοτνέλο παρόλο που έχει αντικασταθεί από την 400D.Πρέπει να περιμένω το δώρο χριστουγέννων τώρα..!
ΥΓ. Φακοί και φιλτράκια φαντάζομαι θα υπάρχουν σε αφθονία και φτηνά σε μεταχειρισμένα ετσι;
-
Μη φανταστεις οτι θα βρισκεις και τζαμπα τους φακους στα μτχ.Υπάρχει βεβαια μια σχετική αφθονια,σε σχεση με αλλες μαρκες.
Θελει να ξεκαθαρισεις απο την αρχη τι φακους θα θελήσεις να εχεις (εστιακες αποστασεις και φωτεινότητα),για να στοχευσεις σε μια συγκεκριμενη κατηγορια φακων.Φιλτρακια;Τι να τα κανεις;Η ψηφιακη εποχη τα εχει καταργησει.Ενα UV να εχεις μονιμα βιδωμενο πάνω στο φακό για προστασία,και (το πολύ-πολύ) ενα πολωτικό στην τσαντα
-
Hello, κάποιο καλό site ή κατάστημα / τυπογραφείο που αναλάμβάνει πλέον αν τυπώσει σε βιβλίο φωτογραφίες σου - έχετε κάτι να προτείνετε?
-
Ερώτηξη: Μπορώ να περάσω ευρωπαϊκο firmware σε αμερικάνικη canon; Συγκεκριμένα αυτό της 400d στην Rebel xti. Μου τη σπάει η ανάποδη σειρά μέρας-μήνα στην ημερομηνία!
-
Προχτες αγορασα μια κομπακτ μηχανουλα για το ετερο ημισυ
Την Πενταξ Μ40 απο το Media Markt 179 E μαζι με θηκη Πενταξ
Αν και αποφευγω να ψωνιζω απο πολυκαταστηματα,την ειχε σε αρκετα καλη τιμη,10 Ε κατω απο τα υπολοιπα καταστηματα της Θεσσαλονικης,τα οποια την εδιναν χωρις την θηκη και ειχε αμεσα διαθεσιμο το προιον σε ροζ χρωμαΣε αυτην την τιμη, εχε εχει αρκετα καλα ISO μεχρι 3,200, αισθητηρα 8 Mp
και αν αποδειχθει και αυτη τοσο αξιοπιστη οσο μια παλια πενταξ που ειχα ,πστευω ειναι μια τιμια αγορα στα λεφτα τηςΙντερνετομαγαζα της Αθηνας την διεθεταν στα 149 Ε,με 10 Ε μεταφορικα,παμε στα 159 και χωρις την θηκουλα της ,(αντε 10 Ε πες ,παμε στα 169,χωρις να ειναι και επισημης αντιπροσωπειας(οχι οτι ειναι κακο αυτο)αλλα χωρις να την εχουν αμεσα διαθεσιμη σε ροζ χρωμα
Οποτε προτιμησα να την παρω απο το Media
Ρεπελλας και Μαγριζος ,μαγαζια στην Θεσσαλονικη την ειχαν 189 εκαστος
ενα μαγαζακι Καπαφωτ,δεν μπορεσα να ρω που ειναιΜολις βγαλω φωτο θα σας πω για την ποιοτητα ,αν και δεν περιμενω πολλα απο μια κομπακτ σε αυτην την τιμη
-
Σας παρουσιάζω την φωτογραφική που σημάδεψε την (φωτο-)ζωή μου απο την τρυφερή ηλικία των 14 μέχρι τα 20!
Pentax Auto 110
H δική μου είναι η έκδοση Safari που, απότι διαπιστώνω, είναι πλέον συλλεκτική!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Hello, κάποιο καλό site ή κατάστημα / τυπογραφείο που αναλάμβάνει πλέον αν τυπώσει σε βιβλίο φωτογραφίες σου - έχετε κάτι να προτείνετε?Μαξ, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ζητάς...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Hello, κάποιο καλό site ή κατάστημα / τυπογραφείο που αναλάμβάνει πλέον αν τυπώσει σε βιβλίο φωτογραφίες σου - έχετε κάτι να προτείνετε?
Μαξ, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ζητάς...
Να σου πω τι έκανε γνωστός μου στην Κύπρο: έδωσε ένα CD με φωτογραφείες σε τυπογραφείο και του φτιάξανε ένα πολύ ωραίο και κανονικό βιβλίο με τις φωτογραφείες του. Καταπληκτική δουλειά και πολύ πιο 'σωστή' και εύκολη απο το να τυπώνεις #@$@ άπειρες φωτος και να τις κολλάς μία-μία σε άλμπουμ.
-
Ok, δεν ξέρω κάτι...
-
Max, Asahi Pentax spotmatic εδώ!
Με 55άρι και 70-210mm!!!
Balo, αν θέλεις φτηνούς μτχ φακούς έχω έναν 55-200 σιγμα σε πολύ καλή κατάσταση και έναν 28-105 (f2.8-4) σιγμα σαν καινούργιο (ζήτημα να έχω βγάλει 100φωτό) σε χαμηλή τιμή... αν σε ενδιαφέρει κάτι από τα δύο στείλε μου pm! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Με 55άρι και 70-210mm!!!Hello! Εγώ έχω τον 70mm, 18mm και zoom 20-40mm!! Ολα αυτά χ 2 για να βρείτε την πραγματική εστιακή απόσταση σε φορμά 35mm. Επίσης, είναι όλοι f2.8 αναγκαστικά, λόγω ιδιαιτερότητας της μηχανής. Οπότε ο zoom και ο τηλεφακός είναι αρκετά φωτεινοί (για την εποχή τους).
D-Jet, είσαι σίγουρος ότι μιλάμε για την ίδια μηχανή?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Με 55άρι και 70-210mm!!!Hello! Εγώ έχω τον 70mm, 18mm και zoom 20-40mm!! Ολα αυτά χ 2 για να βρείτε την πραγματική εστιακή απόσταση σε φορμά 35mm. Επίσης, είναι όλοι f2.8 αναγκαστικά, λόγω ιδιαιτερότητας της μηχανής. Οπότε ο zoom και ο τηλεφακός είναι αρκετά φωτεινοί (για την εποχή τους).
D-Jet, είσαι σίγουρος ότι μιλάμε για την ίδια μηχανή?
Οχι, Η δική μου είναι η spotmatic SP (1964) με Μ42 σπείρωμα...
Φωτογραφία. Ασχολείστε;