-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Ηλία,τό κάνουμε;
Ναι εγώ είμαι μέσα καραμπινάτα!
Kαι που θα το σηκώσετε? Θα περιμένετε το 51ο? Μέχρι τότε οι αποφάσεις θα έχουν παρθεί.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ηλία,τό κάνουμε;
Ναι εγώ είμαι μέσα καραμπινάτα!
Kαι που θα το σηκώσετε? Θα περιμένετε το 51ο? Μέχρι τότε οι αποφάσεις θα έχουν παρθεί.
ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ.
Δευτερη Παγκοσμια Συναντηση στο RAC.
(Οπως και να το λενε τωρα, εγω τον χαβα μου. RAC το εμαθα ,RAC θα το μαρτυραω!) -
Μήπως έχουμε ξεφύγει;
Δεν υποστηρίζω τον Ρίτσαρντς, αλλά μήπως είμαστε υπερβολικοί;
Και για τις σούπερ τα ίδια ακούγαμε, αλλά αποτέλεσαν ευκαιρία να δει η μάνα μου τι τρέχει να δει ο γιός της στα βουνά. Η εξέλιξη είναι απαραίτητη όπως και τα λεφτά στο σπορ. Το θέμα είναι ΠΩΣ θα γίνει αυτό σωστά, εξελίσσοντας και τη μαγιά του σπορ. Αυτό που πάει να γίνει τώρα έγινε πριν 20 χρόνια στην F1. Έτσι η θεία μου στο χωριό λέει Σουμαχερ το γιο της, όχι Σάινθ.
Τι σημασία έχει;
Καμιά, αν η θεία έπαιρνε τη θέση του πατέρα μου (ηλεκτρ. αυτοκινήτων)παρακολουθώντας GP.
Όμως και ο παλιός συνέχισε στη θέση του και η νέα προστέθηκε.
Μακάρι να γίνει το ίδιο και στο αγαπημένο μας σπορ. -
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ, ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΥΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΡΑΩ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ.ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΡΙΤΗΣ. ΕΛΠΙΖΩ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ε.Δ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ!!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΜΑΣΤΕ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ!!!!!ΜΑΡΙΑ
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
ΕΛΠΙΖΩ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ε.Δ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ!!!!ΜΑΡΙΑ, ΚΑΙ Ο ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ. ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΗ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ?
-
Ο χρήστης acro έγραψε:
ΕΛΠΙΖΩ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ε.Δ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ!!!!
ΜΑΡΙΑ, ΚΑΙ Ο ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ. ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΗ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ?
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ!!!!!!! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ!!!ΜΑΡΙΑ ΤΆΚΟΥΣ;;;;(ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ) ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΑΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ
-
Ο χρήστης Ιδρυτικός Αναγνώστης έγραψε:
.......ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΑΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΑΓΑΠΗΤΕ VIP, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ? ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ. O KΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ.
-
ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ (ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ) ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!ΕΙΝΑΙ Η 'ΠΡΟΙΚΑ' ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ 'ΠΡΟΙΚΑ'.ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ. ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ!ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΜΟΥ??
ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
ΜΑΡΙΑ -
Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ 4-6 ΙΟΥΝΙΟΥ.
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 1000 PISTES (ΠΡΩΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ- ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΓΩΝΑΣ) ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ...
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ... -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ 4-6 ΙΟΥΝΙΟΥ.
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 1000 PISTES (ΠΡΩΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ- ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΓΩΝΑΣ) ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ...
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ...Εκτός αν πάρεις εξαίρεση για σημαντικό λόγο... Ας περιμένουμε λίγο ακόμα
-
Τα καταφέραμε τελικά να εξαιρεθούμε από τις 1000 pistes και έτσι ο αγώνας μας θα γίνει με το σύστημα 2+3, δηλαδή όπως πέρσι. Το rally.gr μαε λέει περισσότερα.
Αντε μπράβο, επιτέλους και ένα καλό νέο μετά από τόσες αλλαγές κανονισμών... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τα καταφέραμε τελικά να εξαιρεθούμε από τις 1000 pistes και έτσι ο αγώνας μας θα γίνει με το σύστημα 2+3, δηλαδή όπως πέρσι.TA NEA EINAI ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!
1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ 2+3 ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ 1000 PISTES!
ΜΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (TETOIO KAIΡΟ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ...) ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ.ΤΟ SHAKEDOWN ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ Ή ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ???
-
Τα καταφέραμε τελικά να εξαιρεθούμε από τις 1000 pistes και έτσι ο αγώνας μας θα γίνει με το σύστημα 2+3, δηλαδή όπως πέρσι.
ΤΟ SHAKEDOWN ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ Ή ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ???
Πέμπτη 11:00-14:00 για τους FIA 1 και 14:00-16:00 για τους υπόλοιπους.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ...ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ SHAKEDOWN ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ?
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ 2+3? ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ 1000 PISTES...ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ Η ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ... -
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ...ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ SHAKEDOWN ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ?
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ 2+3? ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ 1000 PISTES...ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ Η ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ...Δεν ξέρω αν προλαβαίνουν να κάνουν 2 περάσματα στις ε.δ. Μάλλον θα προλαβαίνουν. Πάντως οι οργανωτές θα πρέπει να δώσουν και δικές τους σημειώσεις για τις ειδικές. Έτσι δεν είναι;
Acropolis και Αλλαγές Κανονισμών!