-
Λένα κατουριέμαι. Πάνε Σαράντη πίσω. Είναι η τουλέτα.
Και αν πέσουμε ρε συ σε κενά αέρος εγώ τι θα κάνω;
Αμαν Σαράντη τι σενάρια κάνεις; Εγώ; Δεσποινίς. Εσείς που είστε αεροσυνοδός, αν πάω τουαλέτα για το ψιλό μου και πέσουμε σε κενά αέρος τι γίνεται;
Μην ανησυχείτε. Θα πιαστείτε από κάπου. Από που κ αεροσυνοδέ;; Ε από κάπου κύριε. Κατάλαβα. Τι είχε Σαράντη;
Να πιαστώ από κάπου. Από που δλδ; Από την τουαλέτα....
Και αν ξηλωθεί Λένα θα τη βάλω να με καθαρίσει αλλιώς θα την καθαρίσω εγώ.
Ωωωχ Λένα δεν κρατιέμαι πάω. Κοίτα ρε γμτ μου κλείνει τον διάδρομο....Κύριε άντε έχουμε και δουλειές....Δεν μπορώ να περιμένω από πίσω σας.
Τι να κάνω παλικάρι μου έχω τη μέση μου. Ναι και εγώ έχω τα υδραυλικά μου κύριε. Λίγο υπομονή παλικάρι μου.
Ρε μπάρμπα τι λίγο υπομονή;; Στο διάδρομο θα κατουρήσω στο τέλος.
Τι δεν καταλαβαίνεις δλδ; Έχω τη μέση μου παλικάρι μου. Περιμένει και η αεροσυνοδός κύριε. Μας κάνατε μποτιλιάρισμα στο διάδρομο.
κ Αεροσυνοδέ κρατάτα κανάτα ε; Είναι και άδεια. Μπορεί να την χρειαστώ. Τι θα την κάνετε κύριε. Θα την κατουρήσω δεσποινίς.
Πάτε καλά κυριε; Τότε θα σας κατουρήσω τον διάδρομο.
Κρατηθείτε. Πόσο δεσποινίς. Μέχρι να πάει ο μπάρμπας στη θέση του θα έχουμε φτάσει στον προορισμό μας.
Άντε ρε μπάρμπα μην ανοίξω την πόρτα και στρώσει η μέση σου μια για πάντα.
Δεν τρώγεσαι. Η μέση σου και η μέση σου. Άντε γεια. Τι κάνετε κύριε;; Γιατί μου πετάξατε τον κύριο πάνω μου;
Για σουβενίρ νεαρέ. Εκτός αν θες να σε κατουρήσω.
Άσε με καημένε.
Σαράντη όλα καλά; Άσε με ρε Λένα. Έπεσα σε έναν που μου ήθελε να περπατάει στο αεροπλάνο με τη μέση του πιασμένη.
Σαράντη πρέπει να δείχνεις ευαισθησία. Σωστά Λένα. Συγνώμη που δεν τους κατούρησα τον διάδρομο του αεροπλάνου. -
Καλησπέρα κ κυβερνήτα. Οι επιβάτες και το πλήρωμα είναι έτοιμο για την πτήση. Ωραία. Πως σε λένε εσένα όμορφη;
Στέλλα κ κυβερνήτα. Εσένα θέλω να με εξυπηρετείς αστέρι.
Με μεγάλη μου χαρά. Σωστή.
Τι γίνεται συγκυβερνήτα; Όλα καλά κ κυβερνήτη. Ουφ να κάτσω να χαλαρώσω λίγο. Που είναι ο ασύρματος;
Αυτός. Όχι κ κυβερνήτα αυτό είναι το πηδάλιο. Αχα οκ.
Δώσε μου τον ασύρματο.
Έλα πύργος ελέγχου. Εδώ Σαράντη από Boing 747. Έλα Σαράντη 747. Δώσε μου ένα μισάωρο μέχρι να ετοιμαστώ.
Έγινε Σαράντη το έχεις. Οκ πύργος.
Συγκηβερνήτα πιάσε το τάπερ που έχω εκεί πίσω.
Μιλάμε σου έχω ένα όνειρο. Σαρμαδάκια. Θα γλύφεις το τάπερ. Μμμμμ κυβερνήτα λουκούμι.
Στέλαααα, εεεε Στέλλαααα. Κυβερνήτα μην ανοίγετε την πόρτα από το πιλοτήριο και φωνάζετε τρομάζουν οι επιβάτες. Και τι να κάνω; Από το εσωτερικό τηλέφωνο.
Που στο καλό είναι αυτό; Να εδώ. Καλά άστο. Αν ενοχλουνται οι επιβάτες να κατέβουν πες τους.
Πάρε εδώ κάτι σαρμαδέλια μιλάμε ονειρο. Μμμμ κυβερνήτα!! Πωπω θέλω να γλύψω τα δάχτυλα μου. Ότι θες για γλύψιμο Στέλλα ξέρεις. Ναι κυβερνήτα με χαρά μου.
Άντε πήγαινε τώρα. Δε θα χαθούμε. Στο αεροπλάνο δε θα είσαι όσο θα πετάμε; Που αλλού να πάω κ κυβερνητα; Α οκ. Θα τα πούμε οπότε.
Πωπω ταρατσα την κάναμε συγκεβερνύτα. Κάτσε να πω την Στέλλα για κόκα κόλα. Στέλαααα ε Στέλλααα.
Δεν ακούει είναι πίσω. Κυρία, πάτε λίγο να πείτε τη Στέλλα να τσακιστεί να έρθει. Ποια είναι η Στέλλα;;
Αυτή που καθάρισε ο Φούντας. Ο Φούντας ποιος είναι;
Πάνε κυρά μου και πες την να έρθει. Καλά πως θα καταλάβω ποια είναι η Στέλλα; Αεροσυνοδός είναι.
Άντε κουνήσου, άντε ποιο γρήγορα!! κ Κυβερνήτα είστε ανάγωγος.
Άσε ρε. Αν δε σου αρέσει κατέβα. Θα σε καταγγείλω. Καλά αν δε σε πετάξω από κανένα παράθυρο. Φιόγγε.
Άντε ρε Στέλλα. Φέρε κόκα κόλα. Άντε είπα.
Κλείσε Στέλλα. Να κάνουμε κανένα τσιγάρο πριν απογειωθούμε να ανοίξουμε το παράθυρο.
Πύργος προς Σαράντη 747. Έλα ακούει. Βγαίνει καπνός από το παράθυρο. Χαλάρωσε ρε. Ένα τσιγάρο πριν πετάξω. Δεν πας καλά Σαράντη 747.
Αν πήγαινα δε θα γινόμουν πιλότος.
Εντάξει παιδιά ξαχαρμανιάσαμε. Στέλλα έφυγες. Συγκηβερνήτη έμεινες. Άνοιξε το utube να δούμε πως θα το πετάξουμε το αεροπλάνο.
Μην κάνουμε κανένα λάθος και καρφωθούμε πουθενά. Ναι κυβερνήτα. Και εγώ από το utube έμαθα να πετάω.
Σωστός αγορίνα μου. Πάνε σε εκείνο το βίντεο που είναι 5 λεπτά μην μας πρήζουν με περιτά.
Έγινε κυβερνήτα. -
Του έκανα μια απογίωση ε;; Σε 1 λεπτό ήμασταν στον αέρα συγκηβερνήτα.
Κυβερνήτα καλυτερα και από το utube. Πύργος προς Σαράντη 747. Πήγαινε στα 33.000. Τι λέει ρε ο ηλίθιος;;
Τι θέλει να τους πρσγειώσω στο φεγγάρι;;
Έλα πύργε τι το πέρασες το αεροπλάνο για διαστημόπλοιο;
Πήγαινε στα 33.000 Σαράντη. Πάνε εσύ έξυπνε. Τι θες δλδ, να πετύχω κανένα Σταρ Τρεκ στο δρόμο μου;;
Ρε βλάκα πιλότος είμαι δεν είναι αστροναύτης. Άκου ρε τον βλάκα. Στον Άρη θέλει να με στείλει. Ανέβα Σαράντη μην έχουμε κανένα ατύχημα. Ναι ρε να ανέβω και να καρφωθώ σε κανένα δορυφόρο. Βλάκα.
Ανέβα σου λέω. Συγκηβερνήτα συμφωνείτε να πάμε στα 33.000 χλμ; Κυβερνήτα για πόδια λέει. Ρε σεις ανωμαλιάρηδες. Χέρια και πόδια. Πάντο εσύ συγκηβερνήτη.
Το πήγα κυβερνήτα. Καλώς. Στέλλααααα ε Στέλλααα.
Άντε ρε κοπέλα μου.....Θέλω πληροφορίες για την πτήση. Έλα κάτσε σε εκείνο το κάθισμα. Το ξεχάσανε φαίνεται. Είναι για τον μηχανικό κ κυβερνήτα.
Που είναι αυτός; Δεν είναι για αυτήν την πτήση χρήσιμος. Α καλά.....Κάτσε μωρό στο κάθισμα. Για πες μου για την πτήση. Έχεις σχέση; Όχι κ κυβερνήτα. Σωστή. Σου αρέσει στο ξενοδοχείο κλπ; Ωωω τρελαίνομαι!! Οκ έκλεισε αστέρι.
Έγινε κυβερνήτα.
Ωραία το τακτοποίησα το θέμα της πτήσης. Ποιας πτήσης κυβερνήτα; Στο κρεβάτι άχρηστε. Ααα οκ.
Θες να σου κανονίσω και εσένα; Είμαι παντρεμένος. Είσαι σίγουρος; Ναι!! Καλά.....
Η γυναίκα σου δλδ είναι σπίτι μόνη; Ναι. Α καλά....
Τα θέλει ο κώλος σου.....
Εγώ θα ρίξω έναν ύπνο. Όταν πλησιάζουμε πες μου να δω αν τα πάει καλά ο αυτόματος πιλότος.
Έγινε κυβερνήτα. Άντε και τα λέμε. -
Σαράντη έλα να δεις τι ωραίο νυφικό φορούσε η Βούλγαρη.
Ποια είναι αυτή; Το πρωί με τον Ιορδανη στο Μέγκα.
Μαγειρεύουν; Κάνουν πολιτική εκπομπή πρωινή.
Αχα. Σκουπίδια δλδ. Σαράντη ωραίο το νυφικό; Ωραίο.
Αυτός τι σόι σακάκι φοράει; Δεν είχε να το πληρώσει και είναι έτσι επάνω; Αααα φοράει αθλητικά ο γαμπρός.
Θα πάει για τρέξιμο Λένα μετά. Είναι δυνατόν Ελένη να είναι γαμπρός με αθλητικά παπούτσια;; Με μπλε κουστούμι;;
Σε άλογα είναι;; Αγώνα θα κάνουν μεταξύ τους; Πως τους ήρθε να αναίβουν σε άλογα; Αααα το καβαλήσαν αυτοί το άλογο Ελένη.
Σαράντη είναι ρομαντικό. Ποιο; Το άλογο; Ναι. Άσε με που είναι ρομαντικό.
Κάναμε χρόνια ιππασία και άντε να πάμε με το άλογο.....Θα μας πάει το άλογο δε θα το πάμε.
Τον ταίζει. Καλά...Η παντόφλα θα πέσει όταν μπούνε στο σπίτι. Τι χαζά είναι αυτά, στην πλατεία του χωριού και δεν ξέρω και εγώ τι.
Άσε με μωρέ Ελένη. Αυτό λέγεται γάμος; Καταλάβανε δλδ αυτοί τώρα το ιερό σκέλος του μυστηρίου ή όσο ήταν στην εκκλησία σκεφτόταν να τελειώνει ο γάμος για να βγούνε και να καβαλήσουν τα άλογα και να κάνουν χολιγουντιανές παρουσιάσεις.
Όχι ρε Λένα. Τέρμα. Στην Εκκλησία κοπέλα μου, πάμε πνευματικά προετοιμασμένοι και με ευλάβεια. Με υπόσχεση μέσα μας πως θα είμαστε στα εύκολα και στα δύσκολα μαζί.
Με ανθρώπους πιστούς και όχι κοσμικούς. Μετά διαλύονται οι γάμοι. Γιατί γίνανε ποτέ;
Σαράντη ηρέμησε μωρό μου. Καλά θα ηρεμήσω. Με άλογα....Σαραντούκο!! Έγινε μωρό μου. Στην πλατεία του χωριού.....Σαραντούκο άστους στον κόσμο τους. Ναι μωρέ άντε από εδώ. Όχι εντάξει να είναι με υγεία. Εντάξει.
Αλλού είναι αυτοί αλλού εμείς Λένα μου.
https://www.huffingtonpost.gr/entertainment/anthi-voulgari-kostas-epeteios/
Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)😁