-
Να το βάλω εδώ. Είναι δυο 16άρηδες και κάνουν σκέιτ μπορντ κάω από το μπαλκόνι του αρχηγού αστυνομίας μια πολιτείας. Οκτώ το απόγευμα. Κατεβαίνει νευριασμένος και αμέσως ο ένας πιτσιρικάς τραβάει με το κινητό.
Τους λέει τσακιστείτε φύγετε, είμαι ο αρχηγός της αστυνομίας. Με άγριο ύφος και απειλητικό. Του λένε πως έχουν δικαίωμα να κάνουν σκέιτ μπορντ.
Λέει καθίστε να πάρω την αστυνομία. Τον έναν νεαρό τον έσπρωξε. Αδίκημα. ΔΕΝ κάνει να αγγίξεις τον άλλον. Με τπτ.
Λέει στο τηλ, είμαι ο αρχηγός ελάτε δυο πιτσιρικάδες με απειλούν.
Ψέματα. Όλα στην κάμερα του πιτσιρικά. Στο κινητό του.
Έρχονται 2 με 3 περιπολικά. Αμέσως. Όλους ξεχωριστά, να μάθουν τι συμβαίνει.
Βλέπουν το βίντεο.......Την έβαψε ο αρχηγός. Την άλλη μέρα ο δήμαρχος ζητάει την παραίτησή του.
Έληξε. Οι πιτσιρικάδες τπτ. Τους έσωσε το βίντεο που έπαιξε σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια. Με φανερά τα πρόσωπα.
Πείραξες τα παδιά κάνοντας κατάχρηση εξουσίας και λέγοντας ψέματα;
Είσαι αρχηγός αστυνομίας (τέσσερα αστέρια); Και τι έγινε. Αντίο.
Από ένα βίντεο. Κάηκε. Α και στο δικαστήριο πήγε.
Την δείξανε κανονικά την δίκη. Δεν απαγορεύεται και που ζητούσε χίλια συγνώμη στην πρόεδρο.
Όλα στην επιφάνεια. Δεν έχει κλειστές πόρτες κλπ.
Υπάρχει το βίντεο. Ή σε καίει ή σε δικαιώνει. -
Aν είναι διαφορετικά κάποια πράγματα συγνώμη αλλά έχω καιρό που το είδα.
Teens Own Police Chief, Get Him Fired
Youtube Video -
Για να μην γίνουν παρεξηγήσεις. Υπάρχουν 1 ώρας βίντεο με αστυνομικούς στις ΗΠΑ που μπαίνουν σε σπίτια που καίγονται, σε αυτοκίνητα έτοιμα να εκραγούν, χωρίς να λογαριάζουν τη ζωή τους.
Έχω δει βίντεο και θα το ανεβάσω. Πήγε σε traffic stop ο αστυνομικός στο σταματημένο αυτοκίνητο. Ο οδηγός είπε μισό να πάρω το δίπλωμα και......τον δολοφόνησε εν ψυχρώ....Δεν του είχε κάνει τπτ ο αστυνομικός.
Μία κοπέλα σταμάτησε αυτοκίνητο ο πίσω έβγαλε όπλο. Τη δολοφόνησε χωρίς λόγο. Μπορούσε να ξεφύγει άνετα.
Έχει και την τραγική πλευρά της αστυνομίας που θρηνεί ένστολους που αλλιώς είναι να το διαβάζεις και εντελώς μα εντελώς διαφορετικά όταν το βλέπεις από την κάμερα του δολοφονημένου αστυνομικού.
Η εξουσία είναι δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να λύσει προβλήματα, μπορεί όμως και να δημιουργήσει. -
Πως πάει άρχοντα; Όλα καλά Μαξ.
Ωραία. Να κάτσω. Ζέστη ρε. Έσκασα ακόμα και στη μηχανή. Έρχεται η κάψα από την άσφαλτο. Το ωραίο κορίτσι του μαγαζιού. Αστέρι θα μου φέρεις το γνωστό; Ότι θέλει ο Μάξ μου. Πες το αυτό στην Ελένη μπροστά να έχουμε ιστορίες.
Μη σου ξεφύγει φοβάμαι. Ξέρω Μαξ μην αγχώνεσαι. Εγώ θα φάω το ξύλο πως να μην αγχώνομαι. Να στρίψω και τσιγάρο και για τους δυο μας Κ. Μαξ εκείνη την ξανθιά πως τη βλέπεις;
Ξαπλωμένη είναι. Μια χαρά. Το απολαμβάνει. Μαξ, εννοώ σου αρέσει; Αα ναι ναι αστέρι. Κάτσε να δώσω ένα φιλάκι με γλώσσα στη Ρ μας.
Μη χαίρεσαι κούκλα. Ψαρωτικό ήταν. Δώσε μαγουλάκι. Σωστή!!
Μαξ όποτε θες ξέρεις. Φύγε Ρ μην με βάλεις σε πονηρές σκέψεις.
Φύγε. Φιλάκια Μαξ!! Φιλάκια κούκλα!!
Μαξ κοίτα ρε και πες μου!! Σου είπα. Εγκρίνεται. Πόσο λες να είναι; Καμιά 35 την κόβω Κ. Ναι εκεί κοντά είναι. Γυμνασμένο κορμί. Ναι έχει ωραίους τετρακέφαλους άρχοντα. Μαξ μου ρίχνει πονηρές ματιές. Α ωραία. Ααα να και η φίλη της.
Αχα έχει και 2 παιδάκια η φίλη της, τόσο νέα τα έκανε, μπράβο της Κ. Μαξ της ξανθιάς είναι τα παιδάκια. Τι λες ρε; Ναι ρε Μαξ. Είναι δικά της και ψαρεύει; Ναι. Άστην άρχοντα. Έχει 2 παιδιά λέμε. Μακριά.
Χτύπα την μελαχροινή. Είναι και νεώτερη. Μαξ την ξανθιά παίζω.
Κόφτο είσαι καμμένος από χέρι. Τι θα κάνετε ρε με 2 αυτή παιδιά; Θα πηγαίνετε χεράκι στην παιδική χαρά και θα κυνηγάτε τα κουτσούβελα ρε βλάκα.
Ούτε φιλάκι δε θα μπορείς να δώσεις. Θα περιμένεις να ξεραθούν και μετά αν δεν ξυπνήσουν, με το άγχος. Άσε ρε Κ. Μακριά σου λέω.
Ρε συ χαμάλης θα γίνεις. Το καταλαβαίνεις; Κ τα παιδάκια ο πελαργός τα έφερε; Ποιος τα έφερε Μαξ; Πλάκα μου κάνεις; Θα έχει τον χωρισμένο. Θα σε πρίζει που θα την νευριάζει για το ένα για το άλλο.
Άστο Κ. Μην. Στο λέω κατηγοριματικά. Έρχεται....
Για σας!! Με λένε Μ. Σαράντης και ο Κ. Α ωραία. Είστε του μαγαζιού; Μάλιστα Μ. Πολύ ωραίο και πολύ καλή εξυπηρέτηση. Αυτό είναι το καθήκον μας. Εσείς να είστε ευχαριστημένοι Μ.
Σαράντη ωραία τατουάζ έχεις. Η άγκυρα σπάνιο είναι. Ήσουν στα καράβια; Δύο την είχαμε. Εγώ στηριζόμουν σε εκείνον και εκείνος σε εμένα.
Μέχρι εκεί μπορώ να σου πω. Έχεις ωραίο στυλ όταν μιλάς Σαράντη. Μαξ πάω μια γύρα. Έγινε Κ. Μαξ; Ναι το δεύτερο όνομά μου. Πολύ ωραίο. Από το Μάξιμος; Έτσι ακριβώς. Α θα σε λέω Μάξ τότε. Όπως θες εσύ. Κάθισε. Ρ έλα. Τι πίνεις Μ; Αυτό Ρ συν φρούτα τα πάντα.
Μαξ βέρα; Ναι Μ. Εγώ χωρισμένη. Εντάξει ελπίζω με ήρεμη διαδικασία. Εσύ ακόμα την αγαπάς;
Ναι Μ. Κρίμα Μαξ. Κλείνεις πόρτες έτσι. Έλα να πιούμε στην υγεία μας Μ. Κ έλα λίγο. Κάτσε. Εγώ πρέπει να φύγω. Πείτε τα. Κ. Όλα όσα έχουν πάρει το μαγαζί.
Μαξ όχι!! Μ σε παρακαλώ. Μην με στεναχωρείς. Ότι πεις. Θα δώσω το κινητό μου στον Κ, αν θελήσεις ξέρεις. Ξέρω Μ. Σε ευχαριστώ.
Λένα που είσαι; Στο πάρκινκ Σαράντη. Α οκ. Γιατί ρωτάς; Μου έλειψες. Σαραντούκο μου!! Α Σαράντη ο Κ με μια ωραία κοπέλα.
Μου τα έριξε Λένα και την πάσαρα στον άρχοντα. Σοβαρά Μαξ;; Λένα μην κοιτάς μωρό μου έτσι. Πάω να την δείξω το λάθος της. Κάτσε εδώ. Έλα να πιούμε τα δικά μας.
Ωχ Σαράντη ξέχασα το πορτοφόλι στο κάθισμα του συνοδηγού και φαίνεται. Μην μου το κλέψουν. Όχι ρε Λένα. Σαράντη....Καλά πάω να το φέρω.
Μαξ έλα γρήγορα. Τι έγινε ρε Σ; Η Λένα όρμηξε μια άλλη και έχουν γίνει κουβάρι. Τι λες ρε;;
Λένα σταμάτα. Ρε σεις!! Έλα εδώ. Για αυτό μου είπες να πάω στο αμάξι; Όχι θα την άφηνα έτσι. Ρε συ, κυρία σε ξέρω. Τι έκανες;
Σε κοιτούσε όσο μιλούσαμε το ξέρεις; Όχι αφού κοιτούσα εσένα. Σε έγδυνε με τα μάτια της σαν να μου λέει πως σε θέλει και εκείνη.
Οκ. Και για αυτό την άρπαξες;; Ηρέμησε. Ρ φέρε 2 παγωμένες Amstel.
Σαράντη μαγκιές δε θα μου κάνει αυτή η τσούλα!!
Νάτη η Λένα. Θηλυκός Σαράντης θα μας βγεις....Σαράντη την έριξα κάτω σαν κούκλα και την έδινα μπουνιές. Που ρε τα έμαθες αυτά; Από το youtube. Μας έγινες τσαμπουκαλού από το youtube. Δεν το πιστεύω!!!
Έλα πιες μπύρα να μουδιάσει λιγο το μυαλό σου. Τσάκι τσαν.
Σαραντούκο την είχα!! Λένα, θα φάμε καμιά μήνυση και μετά θα δεις τη γλύκα. Κάτσε να πάω να την ηρεμήσω.
Όλα εντάξει. Α ρε Λένα. Τι της είπες Σαράντη; Να ξεχαστεί γιατί και εκείνη προκάλεσε. Αν δεν ξεχαστεί θα ξεχάσει τι θα πει ύπνος. Θα ψάχνει να τον βρει.
Μπράβο ρε Σαράντη!! Πάλι με το άγριο!!
Εσύ πριν την όρμηξες και σου φταίω εγώ!!
Άλλο εγώ Σαραντούκο μου!!
Αχ ρε Λένα. Βρεγμένη σανίδα θες!! Που Σαραντούκο μου;; Στο σπίτι θα σου δείξω!! Σαραντούκο αγκαλίτσα!! -
Σαράντη ήρθε από την αστυνομία φάκελος με φωτογραφία από την έξυπνη κάμερα.
Για να δω Ελένη. Ααα Ελένη είμαι στο διαστημόπλοι Enterprize!! Διαστημάνθρωπο με έκανε. Λες να είμαι και κυβερνήτης;;
Σαράντη ποιος είναι αυτός δίπλα σου; Ο Spoke είναι Ελένη!! Ελένη γιατί κλαίς; Σαράντη κοίταξε καλά....
Έτσι όπως έχει γυρισμένο το κεφάλι του και με κοιτάει δεν τον αναγνωρίζω Ελένη....
Σαράντη ο Τερλέγκας είναι!! Ωωχ ναι. Όχι ρε γμτ....Τι θέλει μέσα στο Έντερπράιζ;; Α θα μου χαλάσει τα Γαλαξιακά ταξίδια.
Ωωωωχ Ελένη παρακάλα μην πάθει κανένα λάστιχο το Εντερπράιζ και χρειαστεί να βγω με το πλήρωμα να αλλάξουμε λάστιχο. Θα μας διακτηνίσει ο μπαμπέσης σε άλλον Γαλαξία και άντε μετά να βρούμε το δρόμο να γυρίσουμε πίσω.
Σαράντη Μαύρη Τρύπα μην κάνει και σας στείλει εκεί. Όχι ρε γμτ....Θα μας κάψει αυτός μέσα στο διαστημόπλοιο. Που είναι ο Σποκ να μας σώσει;;
Σαράντη μάλλον τον διακτήνησε ο Τερλέγκας...
Τελικά αυτή δεν είναι έξυπνη κάμερα. Αυτή είναι πανέξυπνη κάμερα.....Τι μήνυμα ρε Ελένη μου στέλνει η πανέξυπνη κάμερα;
Που να ξέρω Σαράντη μου; Μπορεί να θέλει να τον πάρεις από το δέντρο και να τον βάλεις στο σπίτι να είναι.
Λες να βαρέθηκε τόσο καιρό στο δέντρο; Σαράντη μήπως θέλει να του βάλεις άλλη κορνίζα;; Να του βάλω Λένα.
Την καλύτερη του έχω βάλει. Θα τον πάω να του βάλουν άλλη. Τι να πω.....
Να τον βάλουμε Σαράντη για λίγες μέρες στο σπίτι και να δούμε τι θα καταγράψει η έξυπνη κάμερα; Λένα μήπως να τον βάλουμε και στο κρεβάτι μας;;
Σαράντη μη μιλάς δυνατά. Θα μας ακούσει και θα διακτινηστείς χωρίς να είσαι στο Εντερπράιζ.
Αμάν!! Ελένη το βρήκα τι θέλει να μας πεί η έξυπνη κάμερα.
Λοιπόν άκου. Ο Τερλέγκας είναι διαστημάνθρωπος.
Αυτός που του άλλαξε το λάστιχο είχαμε πει πως τον εξαφάνισε και ψαχνόμασταν να βρούμε πως το έκανε.
Νάτο Ελένη το πως.
Τον διακτήνισε Ελένη μου ο κακούργος!!!
Σαράντη!!! Η κάμερα μας έλυσε το μυστήριο.
Ελένη τους διακτηνίζει ο Τερλέγκας!!
Αααχ Σαράντη μου να φυλαγόμαστε. Ελένη θα βάλω μια φωτογραφία του Εντερπράιζ δίπλα του για να μας προστατεύει το διαστημόπλοιο.
Γρήγορα Σαράντη να τον εξουδετερώσουμε.
Έγινε Ελένη. Ψάχνω στο υπολογιστή να βρω την καλύτερη!!
Άντε Σαραντούκο μου κάνε ένα καλό στην ανθρωπότητα!! -
Ελένη έλα να σου πω για το καινούργιο πρόστιμο με το πράσινο φανάρι που αν μετά έχει μποτιλιάρισμα τι να κάνεις.
Σαράντη Ελληνικά μου μιλάς; Μου φαίνεται Ελένη...
Δεν ήταν Ελληνικά; Ήταν μεν αλλά δεν κατάλαβα τι έλεγες.
Α οκ. Ελληνικά ήταν όμως.
Άκου. Έχει κίνηση και έχει πράσινο φανάρι και μόλις το περάσεις στα 5 μέτρα σταματάνε τα αυτοκίνητα γιατί μπλόκαραν. Αν σταματήσεις στο μπλοκάρισμα ενώ πέρασες με πράσινο η έξυπνη κάμερα θα σε γράψει.
Σαράντη αυτή δεν είναι έξυπνη κάμερα. Αυτή είναι βλαμμένη. Πέρασα με πράσινο και θα με γράψει;;
Ναι γιατί πέρασες μεν με πράσινο αλλά λίγο μετά σταμάτησες γιατί μπλόκαραν τα αυτοκίνητα. Και που να ξέρω ρε Σαράντη πως θα μπλοκάρουν;
Εδώ είναι η μαγκιά Λένα. Να το προβλέψεις. Θα σου πω.
Άσε με να μιλήσω και θα δεις πως είναι εύκολο θέμα.
Όταν φεύγεις από το σπίτι θα έχεις μαζί σου το φλυτζάνι του καφέ. Μόλις δεις κίνηση, θα κοιτάξεις το φλυτζάνι τι λέει για το φανάρι και αν θα έχει μποτιλιάρισμα μετά το φανάρι.
Ρε Σαράντη με το φλυτζανάκι του καφέ θα είμαι στο αμάξι; Ελένη!! Μήπως θες να είσαι χωρίς δίπλωμα για έναν μήνα;; Που μπλέξαμε Σαράντη;; Δεν είναι δύσκολο Ελένη. Χαλάρωσε.
Έχε το φλυτζανάκι του καφέ. Μετά θα έχεις την Ταρώ - Φαραώ. Θα μάθεις ρε παιδί μου να ρίχνεις αυτήν την τράπουλα. Που να την ρίξω; Στο ταμπλό του αυτοκινήτου.
Δεν είναι τπτ Λένα. Ρε Σαράντη χαρτορίχτρα θα γίνω για το φανάρι;; Ελένη θες να μείνεις για ένα μήνα χωρίς δίπλωμα;;
Μετά έχω και άλλη λύση. Δε σε αφήνω έτσι Ελένη.
Σε εξοπλίζω για την έξυπνη κάμερα. -
Βλέπεις αυτή τη λίστα με ονόματα και ώρες; Είναι οι διαθέσιμοι αστρολόγοι για να πάρεις έναν μαζί σου και να μαντέψει αν μετά το πράσινο θα μπλοκάρεις ή όχι στην κίνηση.
Σαράντη με αστρολόγο στο αμάξι θα πάω να κάνω τη δουλειά μου;; Σαράντη μέρα μεσημέρι πως θα δει τα άστρα ο αστρολόγος; Α ρε Ελένη. Είναι εκπαιδευμένοι για αυτήν τη δουλειά.
Έχουν 100% επιτυχία στην πρόβλεψει της κίνησης στην πόλη. Σαράντη σαν πολλά δεν μαζεύτηκαν στο αμάξι; Φλυτζανάκι του καφέ, τράπουλα, τον αστρολόγο, τι άλλο θα κάνω;
Μπράβο Ελένη. Είπε τι σωστή ερώτηση.
Πριν ξεκινήσεις θα κάνεις διαλογισμό να δεις αν θα πέσεις σε κίνηση. Ε Ελένη μου; Πανεύκολο δεν είναι; Σαράντη δεν τον κάνεις το διαλογισμό εσύ για εμένα και να μου πεις το αποτέλεσμα;;
Ελένη εγώ θα κάνω για εμένα μωρό μου!!
Πάρε και αυτήν τη γυάλινη σφαίρα. Τι να την κάνω;;
Μέσα σε αυτήν τη σφαίρα θα δεις αν θα πέσεις σε κίνηση ή όχι. Πριν το δεις όμως θα πρέπει να πιείς τσουκνιδόνερο.
Οπότε θα έχεις και ένα παγούρι με τσουκνιδόνερο και θα το πιεις για να ενεργοποιηθεί η σφαίρα. Σαράντη να πιω κόνιο να ησυχάσω.
Α Ελένη θα σε κυνηγήσουν. Δεν γλυτώνεις. Λοιπόν άκου τώρα ακόμη ένα εργαλείο. Θα πάρεις μια χειρομάντησα. Μόλις πλησιάσετε σε κίνηση θα της δείξεις την παλάμη και θα σου πει αν θα πέσεις σε μποτιλιάρισμα ή όχι.
Ρε Σαράντη μέσα στο αμάξι θα έχω τον αστρολόγο και την χειρομάντισσα;;
Ναι αφού όμως πρώτα θα κάνεις διαλογισμό και θα πιείς και τσουκνιδόνερο την κατάλληλη στιγμή. Σαράντη έχει πουθενά ηρεμιστηκά; Όχι Ελένη τα έχω κόψει εδώ και 30 χρόνια. Κακώς Σαράντη....
Το τελευταίο και ποιο αξιόπιστο μέτρο προστασίας.
Θα πάρεις και ένα Ινδιάνο. Που θα τον βρω;; Έχουν έρθει γνήσιοι από την Αμερική. Αυτός θα βγει δυο λεπτά από το αμάξι και θα κάνει τον ειδικό χορό γύρο από το αμάξι και θα ρωτήσει τα πνεύματα να του πούνε.
Σαράντη και τον Ινδιάνο θα έχω μέσα στο αμάξι;; Ελένη θες να μείνεις για ένα μήνα χωρίς δίπλωμα;;
Σαράντη τις φίλες μου που θα τις βάλω. Ρε Ελένη δλδ φάγαμε τον γάιδαρο στην ουρά θα κολλήσουμε;
Βάλτες εκεί στο πορτ-παγκάζ. Χαράρωσε. Σαράντη θα βάλω τις φίλες μου στο πορτ - παγκάζ;;
Ναι ρε Ελένη. Αν βάλεις τους άλλους δεν μπορούν να πιάσουν σήμα. Δε θα δουλεύουν.
Σαράντη μου. Θέλω να μείνω χωρίς δίπλωμα γιατί με όλα αυτά θα παλαβώσω και θα μείνεις χωρίς εμένα στο τέλος!!
Α ρε Ελένη εγώ που φταίω που θέλω να σου σώσω το δίπλωμα γμτ. Σαράντη άστο μωρό μου. Να σώσεις εμένα!!
Καλά Λένα μου.....Καλή επιτυχία με την έξυπνη κάμερα.... -
Ελένη έχω και κότερο πάμε μια βόλτα;;
Θα πάμε Σαράντη; Ναι ετοιμάσου.
Θα ψαρέψουμε αν έχεις όρεξη. Έχω. Ωραία πάμε να βγάλουμε καμιά 20ριά κιλά ψάρια εκεί έτσι για την πλάκα μας. Νάτο Λένα το αστέρι μας με το όνομά σου!! Σαραντούκο μου!!
Ανέβα με προσοχή. Σαράντη άσε εμένα, εσύ κοίτα μην μου ξαναπέσεις μέσα στο λιμάνι. Το έχω μην αγχώνεσαι.
Για σας. Για σας κύριε. Δική σας είναι η θαλαμηγός; Οχι κύριε. Και τι κάνετε εκεί; Την κλέβουμε. Θα καλέσω το Λιμενικό. Δε πα να καλέσεις και το ιππικό;; Περίεργε;;
Αμάν Σαράντη με την περιέργειά τους!! Σκότωμα θέλουν Λένα.
Για σας. Για σας δεσπονίς. Έχω ποιο κάτω το δικό μας σκάφος. Να είστε καλά. Ελάτε αν θέλετε να πιούμε καφέ. Δε μπορούμε τώρα.
Μας περιμένουν 10 κιλά ψάρια να τα ψαρέψουμε. Θα αργήσουμε στο ραντεβού. Καλά να περάσετε. Επίσης.
Για σας. Για σας. Πόσα άλογα βγάζουν οι μηχανές; Δεν βγάζουν κύριε. Τι κάνουν; Βάζουν. Τα λέμε.
Για σας. Πόσα ραντάρ έχετε; Τρία και το λουρί της μάνας. Με κοροιδεύετε; Άσε μας κυρά μου.
Για σας. GPS έχετε; Όχι με τα κυάλια το πάω. Πως τα καταφέρνετε; Έκανα στο πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ κύριε. Σε ποιο καράβι; Του κυρ Μήτσου. Με κοροιδεύετε. Άσε με πρωί πρωί.
Για σας. Που θα πάτε; Εδώ ποιο κάτω. Θέλετε να σας αφήσω πουθενά; Πως θα με αφήσετε δλδ; Με την άγκυρα στα πόδια σας. Άντε ρε φύγε. Περίεργε.
Για σας. Καίει πολύ; Δεν είναι εμπρηστής κύριε. Σκάφος είναι. Άντε στο καλό.
Για σας, μέχρι πόσα μποφόρ μπορεί να ταξιδέψει; Μέχρι πόσα το κάνετε εσείς; Ε καμιά 6. Και τρία από εμένα 9. Άντε άντε μην σε κάνω να μετρήσεις το βάθος στο λιμάνι.
Για σας. Η άλλη σημαία από ποια χώρα είναι; Από την Ταγκανίκα. Που είναι αυτή η χώρα; Δίπλα στο Τσιμπουκτί. Το ποιο; Φύγε μην στο ζωγραφίσω πάνω σου. Άντε βλάκα.
Για σας. Κλιματισμό έχει; Έχει κυρία. Πόσο καλός είναι; Χιονίζει μέσα αν τον βάλω δυνατά. Πλάκα μου κάνετε; Όχι έχω και δύο Εσκιμώους να με επιβεβαιώσουν. Άντε πάνε κυρά μου στον άντρα σου.
Δεν είμαι παντρεμένη. Ευτυχώς. Δλδ; Τπτ πάνε μην σε κάνω σημαδούρα.
Ρε Σαράντη πόσους περίεργους έχει;; Ελένη.....Ο κόσμος έτσι τρέφεται μωρό μου. Σαραντούκο μου πάμε μωρό μου γιατί άρχισα και εγώ να εκνευρίζομαι!!! -
Eλένη θα έρθω και εγώ με τον Κ στη γκαλερί.
Παιδιά σας παρακαλώ μην το κάνετε αυτό. Σιγά ρε Λένα.
Θα κοιτάμε μόνον. Δε θα πάρουμε τους πίνακες να φύγουμε.
Το κακό είναι πως θα σχολιάζετε. Εντάξει τι κακό θα κάνουμε;
Δε θα βρίζουμε. Θα μας πετάξουν με τις κλωτσιές Σαράντη.
Δεν είστε για γκαλερί. Άσε ρε Λένα. Αξία θα την δώσουμε που θα πάμε.
Πάμε και ότι γίνει Σαράντη. Μην αγχώνεσαι. Κ έλα εδώ είναι η γκαλερί. Να και η Ελένη. Μαξ πολύ σκεπτική είναι. Ναι μελετάει το βαθύτερο νόημα του πίνακα άρχοντα.
Δλδ και εμείς θα καθόμαστε έτσι και θα κάνουμε πως σκεφτόμαστε; Όχι ρε. Εμείς το καταλαβαίνουμε αμέσως. Καλά Μαξ. Πάμε. Ελένη ήρθαμε.
Σαράντη αυτός ο πίνακας τι δείχνει; Έναν που κάνει σούζα. Ε Κ αυτό δεν δείχνει; Μαξ όρθιος την κάνει. Σωστός Άρχοντα.
Σαράντη έναν που ιπεύει άλογο δείχνει. Αυτό είναι άλογο; Ναι. Περίεργο άλογο....Σαν μηχανή πίστας το κάνανε το άλογο..Αυτό Σαράντη τι σου θυμίζει; Κ άκου ερώτηση.
Μαξ πούρο είναι. Μπράβο Κ. Αβάνας πρέπει να είναι.
Μα καλά είστε τόσο ηλίθιοι; Εμείς ρε Λένα;
Φουγάρο είναι και συμβολίζει την επίδραση της βιομηχανικής επανάστασης στην κοινωνία.
Ναι Λένα. Μαξ τι είναι το φουγάρο; Κ είναι ένα μεγάλο πούρο. Α καλά κατάλαβα Μαξ. Ρε Σαράντη αφού δεν ξέρετε από Τσαρούχη.
Λένα θα μαλώσουμε. Εμείς δεν ξέρουμε από Τσαρούχη;; Στην 25η Μαρτίου τι φορούσαμε; Ε Κ; Πες τα Μαξ!! Οι τσολιάδες τι φοράνε δλδ; Μαξ είσαι αστέρι δικέ μου.
Έλα τώρα να μας πει πως δεν ξέρουμε από Τσαρούχη η Ελένη.
Μαξ ζωγράφος είναι. Το τσαρούχι; Ρε Μαξ μήπως ήταν κανένας που ζωγράφιζε με τσαρούχι. Μπράβο ρε Κ. Δεν παιζόμαστε ρε άρχοντα στη γκαλερί. Ρεσιτάλ δίνουμε. Μαξ τι είναι το ρεσιτάλ; Άστο Κ.
Μαξ ο Τσαρούχης ήταν ζωγράφος άσχετε. Εγώ άσχετος; Αυτό είναι ο καλλιτέχνης που όποτε ζωγράφιζε φορούσε τσαρούχια και τον έβγαλαν Τσαρούχη Λένα. Άσε τα ψαρώματα!! Μαξ που τα έμαθες όλα αυτά;
Στο ίντερνετ Κ. Λένα να σου πω τι δείχνει αυτός ο πίνακας;
Τι δείχνει Σαράντη; Μια βάρκα στη θάλασσα. Σαράντη είναι ένα μάτι. Τι είναι; Μάτι. Ποιο μάτι ρε Λένα;;
Από την πλευρά του καλλιτέχνη είναι μάτι Μαξ. Από τη δική μας με τον Κ πλευρά είναι βάρκα στο γυαλό Λένα.
Μας ξέρεις τι θα πει Φασιανός;; Λένα αυτό τώρα σε έναν κυνηγό είναι ερώτηση; Μαξ Φασιανός το ζωγράφισε. Ναι Κ καλιτεχνικός φασιανός ήταν. Από κανένα τσίρκο θα το έσκασε Κ.
Μαξ άνθρωπος ήταν ο Φασιανός και ο καλύτερος Έλληνας ζωγράφος. Τόσο πολύ δλδ έμοιαζε με φασιανό αυτός το άνθρωπος ε Λένα; Και τον είπαν Φασιανό. Ρε Κ εκείνον που μοιάζει με πιτ μπουλ, πιτ μπουλ δεν τον φωνάζουμε;
Α ναι Σαράντη και τον άλλο χιμπατζή. Μπράβο ρε Κ. Να και ο Φασιανός.
Λένα αυτό φεγγάρι είναι. Σαράντη είναι παράθυρο. Αχα. Στρόγγυλο. Όχι Σαράντη τετράγωνο είναι. Κ τι είναι; Στρόγγυλο. Οκ έληξε. Σαράντη στο μυαλό εισέρχεται σαν στρόγγυλο λόγω της δράσης και της αντίδρασης στο δεξία ημισφαίριο του εγκαφάλου.
Λένα μισό να πιάσω το μέτωπό σου. Περίεργο χωρίς πυρετό λες τέτοια πράγματα!!
Ο Μυταράς είναι αλιγορικός. Που είναι; Σχωρέθηκε Σαράντη. Δεν είναι στην αίθουσα; Έχω σταμπαρει 3 μυραράδες. Ρε Σαράντη ζωγράφος είναι. Λόγω μύτης το επίθετο Λένα;; Δεν ξέρω Σαράντη!!
Ρε παιδια θα με σκάσετε.
Δεν ξέρετε τπτ. Τι να ξέρουμε ρε Λένα!! Για Τσαρούχια και Φασιανούς και τον Μυταρά και το κακό συναπάντημα; Αυτό δεν είναι γκαλερί είναι το τσίρκο των τεράτων. Πάμε ρε άρχοντα γιατί η Λένα θα μας τρελάνει!!
Μαξ για γύρο;; Ναι σωστός Κ. Φύγαμε!! -
Κ δε μπορώ να είμαι μέσα στο νοσοκομείο ρε συ. Κάτσε εσύ θα την αράξω στο παγκάκι. Νύχτωσε. Θα ρίξω λίγο ύπνο αν είναι ξύπνα με. Έγινε Μαξ θα σου πω.
Έγινε ρε άρχονα. Κύριε ξυπνήστε. Τι έγινε; Κοιμηθήκατε στο παγκάκι. Είναι κακό; Όχι αλλά μήπως δεν είστε καλά. Καλά είμαι δε μπορώ να είμαι μέσα στο νοσοκομείο.
Για εσάς ήρθατε; Όχι γεννάει η γυναίκα μου. Αχ τι καλά!! Τι περιμένετε; Γατάκια. Γατάκια;; Ναι κυρία μου. Καληνύχτα. Δεν πάμε καλά. Γατάκια;
Κύριε σας πήρε ο ύπνος. Είναι κακό κυρία; Μήπως δεν είστε καλά. Καλά είμαι. Μόλις βγήκα από την ψυχιατρική. Α καλά για σας.
Κύριε σας πήρε ο ύπνος. Το ξέρω κύριε. Είμαι οδηγός στο ΕΚΑΒ και μου είπαν να ξεκουραστώ. Στο παγκάκι; Στο ασθενοφόρο μου έπιασε τη θέση ένας ασθενής. Καληνύχτα.
Κύριε κοιμάστε. Ναι το ξέρω. Είστε καλά; Όχι. Τι έχετε; Είδα έναν εξωγήινο και έχω τραυματικό σοκ. Που τον είδατε;
Στο λιμάνι ψάρευε.
Κύριε είστε καλά. Ναι είμαι. Αντίο. Κ δε με αφήνουν να κοιμηθώ. Οι γνωστοί περίεργοι ρε συ. Μαξ κάτσε εδώ θα σε φυλάω.
Έγινε ρε άρχοντα. Με έσκασαν. Χαλάρωσε Μαξ. Οκ. -
Σαράντη εσύ στα 16 μπήκες για πρώτη φορά στο αεροπλάνο; Όχι. Ήμουν μωρό την πρώτη φορά. Εγώ στα 12. Καλά εσύ το είχες κάνει κούκλα ταξί το αεροπλάνο.
Μου άρεσε Σαράντη. Εσένα; Ναι μια χαρά ήταν. Απλά την πρώτη φορά, πάνω που χάρηκα που θα είμαι μόνος επειδή η μητέρα μου έφυγε την πρηγούμενη μέρα με τον αδερφό μου, με χάλασε που η θέση μου ήταν στο φτερό.
Στο φτερό λένε κουνάει. Δεν κατάλαβα τπτ. Βασικά το 1990 δεν είχαμε αυτά τα ελικοφόρα. Είχαμε Λένα κάτι Boing με τουρμπίνες. Μιλάμε μέσα ήταν αεροδρόμια!!
Ε μπαίνω, μου λέει η αεροσυνοδός, σε εκείνη τη θέση να διαβάσετε σας παρακαλώ τις οδηγίες. Καλά. Είδα τα ευχάριστα. Αν ανάψει αυτό το λαμπάκι να κάνετε αυτό εκείνο αν είναι να κάνουμε αναγκαστική προσγείωση να καθίσετε έτσι κλπ.
Μου έκανες την καρδιά περιβόλι είπα μέσα μου. Εν τω μεταξύ στις δύο ακόμη θέσεις δεν είχα κανέναν. Μόνος ήμουν από τη σειρά που είναι πίσω από τη μεριά του πιλότου.
Πρωί ήταν. Ωραίο πρωινό. Με λιακάδα. Ξεκινάει το αεροπλάνο και ξαφνικά αισθάνομαι έτσι την ταχύτητα όπως όταν πηδάω με τα πόδια από τα βράχια.
Αμάν λέω αυτό είναι. Και μετά που αφήνει τον αεροδιάδρομο και είμαστε στον αέρα. Μετά έκανε και μια μικρή στροφή παίρνωντας κλίση.
Μες τη χαρά εγώ. Ε κοιτώ την τουρμπίνα και είχε ένα τετράγωνο σαν μπάλωμα με μπουλόνια με βίδες ρε παιδί μου βιδωμένο.
Δεν πάμε καλά λέω μέσα μου. Μπαλώσανε την τουρμπίνα; Βλέπω την αεροδυνοδό, της κάνω νόημα να έρθει. Δεσποινίς αυτό το τετράγωνο σαν μπάλωμα τι είναι στην τουρμπίνα;
Κύριε θα ρωτήσω τον κυβερνήτη και θα σας ενημερώσω. Ελπίζω λέω μέσα μου να είμαστε στον αέρα μέχρι τότε. Ρε γμτ λέω που έμπλεξα.....
Έρχεται, μου λέει δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Λέω μέσα μου και αν χρειαζόταν σιγά μην μου το έλεγες. Αλλά Λένα αυτό που σου λέω κάθε φορά.
Την είχα "κλειδώσει" μέσα στα μάτια να δω αν μου λέει αλήθεια. Φαινόταν να λέει αλήθεια. Δεν είμαι αλάνθαστος. Αλλά το είχα αυτό να καταλαβαίνω πολλά από τον άλλον κοιτώντας τον στα μάτια. Μέσα στα μάτια.
Λέω. Πως κατεβαίνει αυτό η κουρτίνα να μην το βλέπω;
Μισό μου λέει και σκύβει μπροστά μου για να κατεβάσεις την ας πούμε κουρτίνα. Μου ήρθαν τα στήθη της στο πρόσωπο....Μπράβο ρε Σαράντη!! Ρε Λένα το ήξερα;;
Κάθεται δίπλα μου. Πρώτη φορά πετάτε; Μάλιστα. Φοβάστε; Μέχρι να το δω όχι. Τώρα όσο να ναι είμαι προβληματισμένος.
Μην ανησυχείτε ο πιλότος μας είναι εξαιρετικός. Να είναι καλά. Πόσο χρονών είστε; Είμαι 16. Σοβαρά; Εσείς φαίνεστε για 20. Μου το λένε πολλοί. Ευχαριστώ. Στις γυναίκες δεν επιτρέπετε να ρωτάμε ηλικία αλλά είστε γοητευτική.
Σαράντη είχες δεν είχες το πέταξες το καμάκι σου. Ελένη. Αν δεν το κάνω δε μπορώ. Είμαι κυνηγός. Ήμουν. Μου άρεσε να το κάνω. Αλλά όχι αυτά τα σαλιάρικα.
Αν δινόταν η ευκαιρία και πάντα με ευγένεια. Αν δεν δινόταν ευκαιρία τι να κάνουμε;
Με λένε Ντίνα. Σαράντης. Χάρηκα Ντίνα. Σαράντη για διακοπές; Όχι. Έχουμε ένα οικογενειακό θέμα και θα πάω. Να περάσεις όμορφα.
Είσαι καλύτερα; Ναι μια χαρά σε ευχαριστώ. Μετά ερχόταν, καθόταν στο διάδρομο με το σώμα της προς εμένα και το κεφάλι γυρισμένο στο διάδρομο. Ελένη είχε προσόντα η κοπέλα εκεί ξέρεις στο πουκάμισο.
Σαράντη μη χάσεις. Δεν ήμουν καρφωμένος. Όταν με μιλούσε τι να κάνω να μην την κοιτάω; Τι σου έλεγε; Σαράντη σε 15 Αθήνα, είμαστε πάνω από αυτήν την περιοχή, σε λίγο θα προσγειωθούμε, τέτοια πράγματα.
Σαράντη σου γλύτωσε όμως. Ναι δεν προλάβαμε να το κάνουμε στο αεροπλάνο....
Άσε με ρε Ελένη....Πάντως στην Αθήνα για πρώτη φορά τα έπαιξα.
Όλοι ξένοι. Παντού τσιμέντο και παστωμένοι μέσα στα λεωφορεία. Αυτό λέω είναι κόλαση. -
Βασσιλίσης Σοφίας λεγόταν η οδός; Από εκεί βγαίναμε σε έναν κεντρικό και μετά από 6 λεπτά περπάτημα φτάναμε στην Αμερικάνικη πρεσβεία.
Τη νύχτα κλασικά η χαρά μου. Τη νύχτα έσπαζε η κίνηση και ήταν καλυτερα.
Αλλά όταν γύρισα, δεν μου έλειψε τπτ από την Αθήνα.
Δεν έχεις συνηθίσει Σαράντη. Τι να συνηθίσω; Την κοσμοπλυμμήρα; Άσε Λένα. Μια χαρά είμαστε εδώ.
Ναι Σαραντούκο μου!!
Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)😁