-
Χαίρεται σε όλους.
Αποφάσισα να ασχοληθώ ερασιτεχνικά στο σπίτι με φανοποιία... αφού έξησα μία λαμαρίνα να φύγει όσο γίνεται το παλιό χρώμα, στην συνέχεια έβαλα στόκο σε κάποια σημεία... έτρυψα και στο τέλος έριξα αστάρι σε σπρέι όχι πιστολιού.
Το προβλημά μου είναι ότι σε κάποια σημεία το αστάρι φούσκωσε, έτρυψα ξανά τα φουσκωμένα σημεία ξαναψέκασα αστάρι αλλά πάλι ψιλοφούσκωσε στα σημεία αυτά
Ξέρετε τι μπορεί να κάνω λάθος?
-
@123lol said in Φουσκωμένο αστάρι σε λαμαρίνα:
Χαίρεται σε όλους.
Αποφάσισα να ασχοληθώ ερασιτεχνικά στο σπίτι με φανοποιία... αφού έξησα μία λαμαρίνα να φύγει όσο γίνεται το παλιό χρώμα, στην συνέχεια έβαλα στόκο σε κάποια σημεία... έτρυψα και στο τέλος έριξα αστάρι σε σπρέι όχι πιστολιού.
Το προβλημά μου είναι ότι σε κάποια σημεία το αστάρι φούσκωσε, έτρυψα ξανά τα φουσκωμένα σημεία ξαναψέκασα αστάρι αλλά πάλι ψιλοφούσκωσε στα σημεία αυτά
Ξέρετε τι μπορεί να κάνω λάθος?
Ο στόκος είναι για αυτή τη δουλειά? Ήταν λείος?
-
Σιδηρόστοκος ψιλός αλλά δεν φούσκωσε εκεί που έχει στόκο φούσκωσε σε κάποια σημεία εκεί που ήταν χρώμα και το είχα τρύψει με 120 γυαλόχαρτο για να γίνει σαγρέ
-
@123lol said in Φουσκωμένο αστάρι σε λαμαρίνα:
Σιδηρόστοκος ψιλός αλλά δεν φούσκωσε εκεί που έχει στόκο φούσκωσε σε κάποια σημεία εκεί που ήταν χρώμα και το είχα τρύψει με 120 γυαλόχαρτο για να γίνει σαγρέ
Το χρώμα πιθανόν δεν είναι συμβατό με το ασταρι? Το παθαίνω όταν βάφω με διαφορετικά σπρέι σε στρώσεις ειδικά στην εναλλαγή ασταρι -χρωμα, συνήθως σπάω κάτι από τα νεύρα μου, πιάνω ένα πανί σκουπίζοντας ότι πιάσει και περιμένω σαν τον Εσκομπάρ στην κούνια να στεγνώσει για να αρχίσω από την αρχή.
Φουσκωμένο αστάρι σε λαμαρίνα