-
Ξαναγραφω γιατι το πριν δεν το ειδε κανεις εχω ενα σετα λεον 1800tsi απο περισυ το καλοκαιρι οταν το αφηνω στον ηλιο για καποιες ωρες οταν μπαινω να φυγω μετα απο δυο εως τρια χιλιομετρα κοβετε το ρευμα δεν εχω φλας στοπ καθαρηστηρες καλοριφερ κλαξον η μηχανη δουλευει κανονικα σταματαω στην ακρη κλεινω διακοπτη και μετα απο δυο λεπτα ειναι ολα ενταξει εχω αλλαξει διακοπτη μηχανης ρελε και πλακετα που ειναι τα ρελε στην αντιπροσωποπεια που το αφηνω δεν το κανει ξερει κανεις; κατι??
-
@νικητας said in ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ:
Ξαναγραφω γιατι το πριν δεν το ειδε κανεις εχω ενα σετα λεον 1800tsi απο περισυ το καλοκαιρι οταν το αφηνω στον ηλιο για καποιες ωρες οταν μπαινω να φυγω μετα απο δυο εως τρια χιλιομετρα κοβετε το ρευμα δεν εχω φλας στοπ καθαρηστηρες καλοριφερ κλαξον η μηχανη δουλευει κανονικα σταματαω στην ακρη κλεινω διακοπτη και μετα απο δυο λεπτα ειναι ολα ενταξει εχω αλλαξει διακοπτη μηχανης ρελε και πλακετα που ειναι τα ρελε στην αντιπροσωποπεια που το αφηνω δεν το κανει ξερει κανεις; κατι??
α )ασφαλειοθήκη και ασφάλειες, έλεγχος από ηλεκτρολόγο
β)μπαταρία με την καλωδίωση της ,ομοίως έλεγχος για φθορές φαγώματα από τρωκτικά κλπ
γ) βάσεις κινητήρα , οι κραδασμοί μέχρι να ζεσταθεί ο κινητήρας και να κρατάει σταθερό ρελαντί αν έχει φθαρεί κάποια βάση μπορούν να προκαλέσουν οποιαδήποτε ζημία η διακοπή σε επαφές φίσες κλπ
δ) κλειδαριά τιμονιού ,κλειδιά΄αυτοκινήτου, τις διακοπές μπορεί να τις προκαλέσει το αντικλεπτικό του αυτοκινήτου αν κάτι έχει χαλάσει ή αντικατασταθεί χωρίς ενημέρωση του λογισμικού. -
@νικητας said in ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ:
Κάτι τέτοια περίεργα έκανε το vw μου και ήταν τα όργανα .
Η αντιπροσωπεία δεν έβαλε το διαγνωστικό ;
Κανονικά κάποιος εγκέφαλος θα έχει γράψει την βλάβη, έστω και ως σποραδική . -
Οχι παιδια δεν εβγαλε βλαβη η μπαταρια ειναι καινουργια ο διακοπτης της μηχανης εγινε αλλαγη δυο φορες η μια ηταν μεταχειρισμενος και για σιγουρια τον αλλαξαμε και με καινουργιο μεχρι 25 βαθμους στο περιβαλον ολα καλα σημερα με 30 συνεχεια μενει απο ρευμα εχω αλλαξει και ασφαλιοθηκη και ασφαλεις και πλακετα και ρελε και το προβλημα προβλημα ...
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ