-
Επιτρέπεται να πει τη γνώμη της και μία γυναίκα;
Όπως τα περιγράφει ο φίλος μας παραπάνω, μία πολύ καλύ πρόταση σε καλή τιμή και με αξιοπιστία είναι το Honda Civic 4d στην έκδοση 1.8 ES με τον εξοπλισμό sigma και κόστος 27.189 ευρώ... Εαν βέβαια θελήσει και αυτόματο κιβώτιο μπορεί να υπολογίζει γύρω στα 500 ευρώ παραπάνω.
Η Lexus IS είναι επίσης μία πολύ καλή επιλογή (ίσως η καλύτερη στην κατηγορία της), με την οποία σίγουρα θα ξεχωρίζει και ακόμα και στην εκδοση 2.5 classic έχει έναν αρκετά πλούσιο εξοπλισμό, όμως η τιμή της υπερβαίνει το όριο και έτσι την καθιστά σχεδόν απαγορευτική, αφού ανέρχεται στα 38 χιλιάρικα.
Το A4 επίσης, για να πάρει ένα καλό σύνιλο, πάλι θα πρέπει ίσως να υπερβεί την τιμή που τέθηκε ως όριο, γι' αυτό το αποκλείω... Αν είναι φτάσει η δουλειά τα 37-38 χιλιάρικά ψηφίζω Lexus δαγκωτό!
Τέλος μία αρκετά φτηνή πρόταση είναι η καινούρια Toyota Corolla. -
Οντως, αβυσσος.
-
Fiat Bravo 1.4 90hp full extra και με τα ρέστα να βάλει 6πίστονα!
-
Ο χρήστης SigmaDelta έγραψε:
Fiat Bravo 1.4 90hp full extra και με τα ρέστα να βάλει 6πίστονα! -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Fiat Bravo 1.4 90hp full extra και με τα ρέστα να βάλει 6πίστονα!
+μικτη και ασφαλεια ζωης & μεγαλυτερους δισκους
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Επιτρέπεται να πει τη γνώμη της και μία γυναίκα;
Όπως τα περιγράφει ο φίλος μας παραπάνω, μία πολύ καλύ πρόταση σε καλή τιμή και με αξιοπιστία είναι το Honda Civic 4d στην έκδοση 1.8 ES με τον εξοπλισμό sigma και κόστος 27.189 ευρώ... Εαν βέβαια θελήσει και αυτόματο κιβώτιο μπορεί να υπολογίζει γύρω στα 500 ευρώ παραπάνω.
Η Lexus IS είναι επίσης μία πολύ καλή επιλογή (ίσως η καλύτερη στην κατηγορία της), με την οποία σίγουρα θα ξεχωρίζει και ακόμα και στην εκδοση 2.5 classic έχει έναν αρκετά πλούσιο εξοπλισμό, όμως η τιμή της υπερβαίνει το όριο και έτσι την καθιστά σχεδόν απαγορευτική, αφού ανέρχεται στα 38 χιλιάρικα.
Το A4 επίσης, για να πάρει ένα καλό σύνιλο, πάλι θα πρέπει ίσως να υπερβεί την τιμή που τέθηκε ως όριο, γι' αυτό το αποκλείω... Αν είναι φτάσει η δουλειά τα 37-38 χιλιάρικά ψηφίζω Lexus δαγκωτό!
Τέλος μία αρκετά φτηνή πρόταση είναι η καινούρια Toyota Corolla.Αβυσσος πραγματικά!
Αβυσσος χωρίζει και το Lexus από την Corolla και το Civic επίσης!
Τέτοια άβυσσος, που πραγματικά δεν καταλαβαίνω τίποτε!
Συγνώμη κιόλας, αν μια ΝΕΑΡΗ (το τονίζω αυτό ε; ) πάει κι αγοράζει sedan τύπου Corolla ή Civic , λέει και έχει αποκτήσει ήδη 2-3 κουτσούβελα και ένα σετ πεθερικών, τότε πού βαδίζομεν;Σαφώς ο καθένας μπορεί να πει την γνώμη του, αλλά τι να πω!
Σκέφτονται όλες μήπως σαν μελλοντικες Desperate Housewifes? -
Επειδή φτάνει τα 30 τώρα που το ξανασκέφτομαι έχει ανάγκη από πEOS, οπότε ντουγρού...
-
Μα ήδη τόνισα από μόνη μου τον άβυσο που χωρίζει το Corolla & το Civic με τη Lexus... Δεν νομίζεις;
Προσωπικά εγώ δεν σκέφτηκα ποτέ σαν Desperate Housewife αλλά πάνω στα στάνταρ που θετει ο φίλος μας, το αυτοκίνητο η κοπέλα το θέλει για μια ζωή... Τουτεστιν 7-10 χρόνια το λιγότερο... Στα οποία ίσως να παντρευτεί ίσως να κάνει παιδιά, μπλα, μπλα, μπλα...
-
Α3 5θ ή Β170 είναι καλές και λογικές premium επιλογές.
EOS αν την ενδιαφέρει το ανοιχτό και της φτάνουν οι χώροι (μάλλον όχι δεν πρέπει να είναι καλύτερα από την σειρά 1 που απέρριψε)
Για Skoda δεν την βλέπω οπότε Α4-Α5 1,8 ή 3άρα 2,0 ή Lexus για πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα αλλά μεγάλα.
Ένα SUV την κάνει νεανική-εκδρομική-σπορτίφ αλλά είναι και οικογενειακό. Οπότε:
Tiguan αν θέλει αφ'ύψηλού άποψη και σκέφτεται και το τεκμήριο της Ελλάδας.
Terios που είναι μικρό, φτηνό, έχει μεγάλους χώρους και θα είναι το καλύτερο σε χιόνια κλπ που έχετε εκεί πάνω... Δεν έχει μούρη...
Εναλλακτική προχωρημένη κατάσταση Mazda CX-7 αν δεν την νοιάζει το τεκμήριο και για να πατάει κάτω όποιον γελοίο την παρενοχλεί. Ίσως λίγο intimidating για μερικούς ανασφαλείς άντρες.
Δεν βλέπω να έχει λόγο να πάρει Bravo ή Golf(σε σχέση με Audi), Mini (μικρό).... -
Μα ήδη τόνισα από μόνη μου τον άβυσο που χωρίζει το Corolla & το Civic με τη Lexus... Δεν νομίζεις;Προσωπικά εγώ δεν σκέφτηκα ποτέ σαν Desperate Housewife αλλά πάνω στα στάνταρ που θετει ο φίλος μας, το αυτοκίνητο η κοπέλα το θέλει για μια ζωή... Τουτεστιν 7-10 χρόνια... Στα οποία ίσως να παντρευτεί ίσως να κάνει παιδιά, μπλα, μπλα, μπλα...
Τι λογική είναι αυτή τώρα!
Μήπως ν'αγοράσει μαζί και τα ...καρεκλάκια για τα μωρά;;
Ακόμη δεν τον βρήκαμε, Μήτσο τον βαφτίσαμε!
Ούτε παντρεμένη είναι, ούτε παιδιά έχει και μέχρι να φτάσει σ' αυτό το σημείο, πρέπει να οδηγεί ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ (= μόνη γυναίκα ψάχνει.... ) ένα γκουμουτσοειδές sedan!
Πολύ φοβάμαι πως δεν θα φτάσει στο γάμο, θα έχει πεθάνει νωρίτερα από ανία!Ν' αγοράσει κατι πιο γουστόζικο ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ δεν το σκέφτεσαι καθόλου; Πρέπει να πάρει την μαούνα , γιατί 'δεν μπορεί, θα κάνει παιδιά σε λίγο;'
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
To αυτοκίνητο θα είναι το μόνο της, άρα προορίζεται διά πάσαν χρήσιν.Γκάζι ναι, αλλά μόνο για ασφαλές προσπέρασμα (ως εκεί).
Το στυλ και η όποια αποκλειστικότητα δεν την αφήνει αδιάφορη (θηλυκό είναι). Η αξιοπιστία την ενδιαφέρει πρωτίστως, γιατί δουλεύει πολύ. Δεν ξύνει το μουνί της, ούτε έχει πλούσιο μπαμπά.Δεν θα τη χάλαγε να κατέβει απ' τα 30 χιλιάρικα, αλλά θα μπορούσε να ανέβει και στα 35, αν πιεσθεί καταλλήλως.
Θα το κρατήσει καιρό, και επειδή σκέπτεται, όπως είναι ανθρώπινο στην ηλικία της, και τον γάμο, θα ήθελε να της είναι χρήσιμο ως 'προίκα'.Ως προς το τελευταίο, την έχω πείσει (η κοπέλα είναι απλώς φίλη μου και συνάδελφος) ότι όλοι οι άνδρες είναι άρρωστες βενζινόπουτσες που τρώνε τα λεφτά τους σε σπορ-διθέσιες κατασκευές, οπότε αν ποτέ μπουν στον κόπο να παντρευτούν, πολύ θα εκτιμούσαν ως προίκα ένα αμάξι αν όχι καθαρόαιμο οικογενειακό, τουλάχιστον που να κάνει και για οικογενειακό.
Δεν βάζω ψηφοφορία, για να έχουμε ανοιχτό μυαλό.
Της εξήγησα ήδη ότι Μερσεντές και Όπελ πρέπει να κλείσουν.
Η ίδια αν και γουστάρει BMW-1, διαπίστωσε ότι δεν επαρκούν οι χώροι.Μιλάμε μόνο για καινούργιο, αφορολόγητο από εξωτερικό (οι ελληνικές τιμές είναι ενδεικτικές) - αλλιώς θα της είχα ήδη δώσει την τετρακίνητη Οκτάβιά μου, να 'χει να με θυμάται με τα εγγονάκια της.
Εγώ της πρότεινα Α3 Sportback, 1,8 τούρμπο για φθηνό ή 2,0 τούρμπο τετρακίνητο για 'και τέλοςςςς'.
Μήπως πρέπει να ξαναδιαβάσεις το παραπάνω?
Για να μην φαίνομαι εγώ μόνο παράλογη... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μα ήδη τόνισα από μόνη μου τον άβυσο που χωρίζει το Corolla & το Civic με τη Lexus... Δεν νομίζεις;
Προσωπικά εγώ δεν σκέφτηκα ποτέ σαν Desperate Housewife αλλά πάνω στα στάνταρ που θετει ο φίλος μας, το αυτοκίνητο η κοπέλα το θέλει για μια ζωή... Τουτεστιν 7-10 χρόνια... Στα οποία ίσως να παντρευτεί ίσως να κάνει παιδιά, μπλα, μπλα, μπλα...
Τι λογική είναι αυτή τώρα!
Μήπως ν'αγοράσει μαζί και τα ...καρεκλάκια για τα μωρά;;
Ακόμη δεν τον βρήκαμε, Μήτσο τον βαφτίσαμε!
Ούτε παντρεμένη είναι, ούτε παιδιά έχει και μέχρι να φτάσει σ' αυτό το σημείο, πρέπει να οδηγεί ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ (= μόνη γυναίκα ψάχνει.... ) ένα γκουμουτσοειδές sedan!
Πολύ φοβάμαι πως δεν θα φτάσει στο γάμο, θα έχει πεθάνει νωρίτερα από ανία!Ν' αγοράσει κατι πιο γουστόζικο ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ δεν το σκέφτεσαι καθόλου; Πρέπει να πάρει την μαούνα , γιατί *'δεν μπορεί, θα κάνει παιδιά σε λίγο;'*
Παιδιά sorry για το διπλό ποστ...
Ο καβγάς γίνεται για 20 πόντους που έχει μάκρος παραπάνω το civic π.χ. από το Α3; Σιγά τα ωα! -
S3, κυριος..
cabrio υπαρχουν πολλα!
και το Α3 sportback, αλλα σε τετρακινητο/τουρμπο
Απλη λογικη! -
Ακριβολογώντας, ΔΕΝ είσαι παράλογη! Αλλά μήπως το βλέπεις κάπως μικροαστικά ή κοντόφθαλμα;
Δηλαδή, σε σχέση με αυτό που προτείνει ο Coyot, υπάρχει ΚΑΝ επαφή με την Corolla και το Civic;Αν εσένα δηλαδή σου έδιναν 30 χιλιάρικα, θ'αγοραζες Corolla;
Συγνώμη αν σε προσβάλλω, αλλά αυτό εγώ το βρίσκω παράλογο!(και ναι, διάβασα προσεκτικά το κείμενο του Coyot πριν γράψω οτιδήποτε, δες και τι ακριβώς προτείνω....)
-
Αν νομίζεις πως το θέμα είναι το...μέγεθος (φαλοκρατικό αστειάκι, προσπέρασέ το ), κάνεις λάθος!
Το πρόβλημα είναι η εικόνα! Αλλη εικόνα έχεις όταν βλέπεις κάποιον με Α3 κι άλλη με Α4 κι ας μην τα χωρίζουν και μέτρα! Το ένα είναι νεανικό το άλλο ...εχμ καταλαβαίνεις! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν νομίζεις πως το θέμα είναι το...μέγεθος (φαλοκρατικό αστειάκι, προσπέρασέ το ), κάνεις λάθος!
Το πρόβλημα είναι η εικόνα! Αλλη εικόνα έχεις όταν βλέπεις κάποιον με Α3 κι άλλη με Α4 κι ας μην τα χωρίζουν και μέτρα! Το ένα είναι νεανικό το άλλο ...εχμ καταλαβαίνεις!Φυσικά και καταλαβαίνω...
Επειδή είπα Honda, αν το κάνω Type S;
Τι λες λοιπόν; -
Το πρόβλημα είναι η εικόνα! Αλλη εικόνα έχεις όταν βλέπεις κάποιον με Α3 κι άλλη με Α4 κι ας μην τα χωρίζουν και μέτρα! Το ένα είναι νεανικό το άλλο ...εχμ καταλαβαίνεις!Φυσικά και καταλαβαίνω...
Επειδή είπα Honda, αν το κάνω Type S;
Τι λες λοιπόν;Και το απλό 5θ να βάλεις, μέσα είμαι!
(το sedan είναι που με χαλάει δια νεαράν υπάρξιν if you know what I mean... ) -
Υπάρχει γυναίκα που προτιμά να δώσει 5-6.000 παραπάνω για να πάρει τετρακίνητο τουρμπάτο παρά να τα φάει σε ρούχα, spa κλπ;
Μήπως η κοπελιά ψήνεται για ένα Ypsilon MOMO sport edition ή κανά Mini που θα το παρκάρει και πιο εύκολα και τα ρέστα στις μπουτίκ;
Και άντρας πάντως αν ήταν εργένης και εν' όψει γάμου προτιμούσε sedan από ένα coupe ή roadster θα έτρωγε -δικαιολογημένα- κράξιμο... -
...
Αφού η κοπέλα διατίθεται να δώσει 30000
-
Thanks everybody.
Θα της δοθεί λινκ προς την παρούσα συζήτηση.
Aυτοκίνητο-προίκα για νεαρή εργαζόμενη, στα 30Κ Εuro