-
N95? Ελπίζω το καινούριο με την επιπλέον μνήμη..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
N95? Ελπίζω το καινούριο με την επιπλέον μνήμη..Είναι απαραίτητη η επιπλέον μνήμη; Εγώ έχω 1 Gb και δεν το έχω γεμίσει, βάζεις ένα 2gb και έχεις κι άλλο κανένα καβάτζα και είσαι άρχοντας χωρίς να πληρώσεις το καινούριο κερατιάτικα...
Ούτως ή άλλως σε 2-3 μήνες το πολύ, θα ρίξει πάλι την τιμή η ΝΟΚΙΑ...
Οτι έπαθε και το 'παλιό' Ν95... -
Απαραίτητη είναι ανάλογα με την χρήση που κάνεις, απλά προσωπικά δεν θα έπαιρνα το 'παλιό' Ν95 τώρα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Απαραίτητη είναι ανάλογα με την χρήση που κάνεις, απλά προσωπικά δεν θα έπαιρνα το 'παλιό' Ν95 τώρα..Α, εγώ είμαι γενικά value for money τύπος όπως γνωρίζεις!
-
HighFidelity
του το είχα προτείνει κι εγώ το 501...αλλά...
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τελικά 'έκλεισα' το Ν95.Ευχαριστώ Γρηγόρη (?) για τις προτάσεις σου...αλλά θέλω κινητό μωρέ.
2 NOKIA έχω αλλά αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Απαραίτητη είναι ανάλογα με την χρήση που κάνεις, απλά προσωπικά δεν θα έπαιρνα το 'παλιό' Ν95 τώρα..
Α, εγώ είμαι γενικά value for money τύπος όπως γνωρίζεις!
value for money τύπος δεν είσαι, δεν θα αγόραζες skoda.
-
παρακαλειται γνωστος μοντ του 4Τ φορουμ να μη μπαινει σε φορουμ με θεμα τα κινητα και να αναφερει τα γνωστα προβληματα ορασης του..
-
Εντάξει κολλητέ, ότι πεις!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μετά από κάμποσα χρόνια με ...Zastava , έχω κι εγώ δικαίωμα σε ολίγη από premium!
Γιατί δηλαδή, δεν θυμάμαι να κατούρησα τελευταία σε κάποιο πηγάδι!
Τέλος, υποδείξεις από κάποιον που με Lotus ως όχημα (δανεικό κιόλας... ), βγάζει γκομενάκια δεν δέχομαι! -
Δεν πρόκειται να αναφέρω την Lotus, αν αποφασίσω να ασχοληθώ, έχουμε και εμείς premium αυτοκίνητο κύριος (κανονικό Premium, όχι Lancia ).
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν πρόκειται να αναφέρω την Lotus, αν αποφασίσω να ασχοληθώ, έχουμε και εμείς premium αυτοκίνητο κύριος (κανονικό Premium, όχι Lancia ).Αυτό πόνεσε!
Γιατί ρε, μια χαρά premium είναι το μικρό μου! Για τα λεφτά του δηλαδή...
Εξάλλου, δεν πρέπει και περισσότερο από αυτό που είναι, γιατί μετά η άλλη θα νομίζει πως έχεις και λεφτά να ξοδεύεις για χάρη της και εννοείται πως στην ηλικία μας πάνω απ' όλα πρέπει να γίνονται δωρεάν οι αθλοπαιδειές επί των κλινοσκεπασμάτων...
-
Σωστά, αν σου χαρίσουνε μία Porsche πες ότι δεν την θες γιατί οι γκόμενες θα ρχονται μαζί σου για την Porsche και όχι για σένα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σωστά, αν σου χαρίσουνε μία Porsche πες ότι δεν την θες γιατί οι γκόμενες θα ρχονται μαζί σου για την Porsche και όχι για σένα.Ποιος τις μαμεί κι αυτές, ας μην έρθουν (που θα έρθουν , αλλά λέμε...), φέρε την Porsche εσύ και τα βρίσκουμε τα υπόλοιπα!
-
Η πολυπαθη επιδοτηση, την οποια τελικα δεν μπορεσα να 'πουλησω', μετουσιωθηκε σε ενα Samsung U600 για την αδερφη μου.
Το κινητακι ειναι πανεμορφο , παναλαφρο και πανλεπτο
Δεν φτανει ομως σε λειτουργικοτητα τα NOKIA-SE. Αν ειναι ετσι ολα τα Samsung, εχουν δρομο ακομα μπροστα τους. Απο την αλλη βεβαια, το ντιζαϊν και η μουρη πουλανε τρελα, οποτε μπορει απλα να μην χρειαζεται να βελτιωθουν στους υπολοιπους τομεις...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μετά από κάμποσα χρόνια με ...Zastava , έχω κι εγώ δικαίωμα σε ολίγη από premium!
Γιατί δηλαδή, δεν θυμάμαι να κατούρησα τελευταία σε κάποιο πηγάδι!
Τέλος, υποδείξεις από κάποιον που με Lotus ως όχημα (δανεικό κιόλας... ),** βγάζει γκομενάκια** δεν δέχομαι!Highlight!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
N95? Ελπίζω το καινούριο με την επιπλέον μνήμη..Όχι το καινούριο το 8GB...το 'παλιό'. Το 'καινούριο' έχει 200 ευρώ παραπάνω...ανούσιο! Βάζω κάρτα SD και τέλος...στο Ν70 έχω 256ΜΒ κάρτα...και δεν έχει γεμίσει...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το 'καινούριο' έχει 200 ευρώ παραπάνωΠΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟ?
Οκ, ανακαλλώ, και γω το παλιό θα αγόραζα. (αν είχε βέβαια μπαταρία της προκοπής )
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το 'καινούριο' έχει 200 ευρώ παραπάνω
ΠΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟ?
Οκ, ανακαλλώ, και γω το παλιό θα αγόραζα. (αν είχε βέβαια μπαταρία της προκοπής )
E ναι...σιγά τις διαφορές στο τηλέφωνο...δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά.
Τιμές... Nokia N95 8GB Black, 742 eur και Nokia N95, 569 eur
Εντάξει...όχι ακριβώς 200 ευρώ...αλλά 170 ευρώ περίπου.
-
Καλοτάξιδο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:shifty:Εγώ πάντως επιμένω στο HTC Cruise!!!........
το 'βαλες αγγελια??
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]