-
Το θέμα δεν είναι να σε δει ο δορυφόρος, αλλά εσύ αυτόν. Το μηχάνημα δεν βρίσκει καθόλου δορυφόρους;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το θέμα δεν είναι να σε δει ο δορυφόρος, αλλά εσύ αυτόν. Το μηχάνημα δεν βρίσκει καθόλου δορυφόρους;Να με δει αυτός, να τον δω εγώ, έλα μωρέ...
Δεν βρίσκει τίποτα!
Στο αντίστοιχο 'menu' έχει τις επιλογές για COM port και για Baud rate. Εγώ βέβαια επιλέγω αυτόματη εύρεση αλλά τίποτα!
-
Στη θέση σου θα δοκίμαζα τις πόρτες com μία μία μέχρι να βρω ποια δουλεύει...
(ίσως η com πόρτα που χρησιμοποιεί το GPS να χρησιμοποιείται ήδη από κάποιο άλλο πρόγραμμα...)
Δοκίμασε να πας Start > Settings και να δεις αν έχει κανένα εικονίδιο GPS μήπως και έχει ρυθμίσεις εκεί (νομίζω τα ppc με ενσωματωμένο GPS έχουν τέτοιο εικονίδιο - αλλά εδώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί έχω bluetooth gps)...
_
-
drdino
τι εγινε με τους χαρτες? -
Ο χρήστης stradale έγραψε:
Μήπως έχει κάποιος άποψη για το MIO C320b;
Δεν είναι για μένα αλλά για κάποιον που πρώτη του προτεραιότητα είναι η ευκολία χρήσης και η μεγαλούτσικη οθόνη.http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... ct=1024493
To συγκεκριμένο είναι PNA και όχι PDA (βλ. Windows CE και όχι Windows Mobile)
Έχει μεγάλη οθόνη αλλά μικρή ανάλυση (καλύτερα να πάρει με ανάλυση VGA), ο δέκτης GPS είναι καλός, το πρόγραμμα πλοήγησης δεν το γνωρίζω, ο επεξεργαστής είναι μέτριος (καλύτερος από 200Mhz, χειρότερος από 624), η μνήμη είναι καλή και η επεκτασιμότητα επίσης (αν και πλέον οι περισσότεροι υποστηρίζουν mini/micro sd)._
-
κανενα PDA με GPS δεν φτανει σε ταχυτητα ενα PNA..
Ειχα στα χερια μου ενα MIO C510 αν δεν κανω λαθος... πολυ γρηγορο, ευχρηστο, αλλα τα μοναδικα μειον ειναι οι χαρτες... η εκδοση 3,3 ειναι παλια, οι χαρτες ειναι ακομα παλαιοτεροι, ενω αν θες να κανεις αναβαθμιση στους χαρτες, εστω και αν εισαι διατεθημενος να πληρωσεις ειναι δυσκολο να βρεις πιο προσφατη εκδοση απο q4 2006 αν δεν κανω λαθος..
Εχε υπ οψιν σου οτι δεν μπορεις να βαλεις αλλο προγραμμα πλοηγησης 'η αλλους χαρτες μεσα - π.χ. χαρτες NGI η προγραμμα Destinator'Μα εγω θα σε συμβουλευα,
κατι αλλο ν' αγορασεις' -
A-Viper7
βασικά την πρώτη φορά αργεί να συντονιστεί. ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ....δεν πιστεύω να είσαι με΄σα και να περιμένεις να πιάσει δορυφόρους;
το δικό μου δουλεύει στην COM 2 στα 4800 με ΝΜΕΑ.
kubiak
αυτή την cpu φοράνε και τα Mio 350 & 550. Μια χαρά είναι για gps. Μην τρελαθούμε κιόλας. Δεν τους χρειάζεται ο 624άρης.
Ο χρήστης tm έγραψε:
κανενα PDA με GPS δεν φτανει σε ταχυτητα ενα PNA..Σίγουρα...αλλά κανένα PNA δεν έχει την ευελιξία ενός PDA. Tι εννοώ;
το χρησιμοποιείς και ως pocket pc
βάζεις όποια έκδοση λογισμικού πλοήγησης θες
βάζεις πέραν της μίας έκδοσης λογισμικού πλοήγησης (εγώ έχω το dest 6 & 7 μαζί)
έχεις φρέσκους χάρτεςEίχα πριν PNA. Δεινοπάθησα. Σαν το ΜacOS ένα πράγμα. Δεν είχα ότι οι άλλοι. Η αν το είχα το είχα καθυστερημένα. Κρεμόμουν από τα updates της εκάστοτε κατασκευάστριας του PNA.
Από τότε που το έδωσα είπα ποτέ ξανά.
-
μπορεί να μένει σε σπίτι με ξύλινη στέγη
-
ειναι προφανες οτι το PNA δεν εχει την ευελιξια του PDA.. Πολυ απλα γιατι ... δεν την χρειαζεται!
Δεν ειναι απαραιτητο, ομως, να παρει ντε και καλα, pda τη στιγμη που δεν το χρειαζεται, για να εχει καλο navigaton.
Υπαρχουν αρκετα PNA με το destinator και εχεις update, οποτε εχουν και οι αλλοι! Και νομιμα..
Για το 6 και το 7 τα ξερω κι εγω, αλλα στην πραγματικοτητα ειναι απλα θεμα συζητησης. Pre-release ειναι και εχει πολλα θεματα.
δεν ειναι αναγκη, οποιος θελει να βλεπει dvd, να αγοραζει laptop.. υπαρχουν και τα deck!
Μαρκα PNA δεν μας ειπες -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μπορεί να μένει σε σπίτι με ξύλινη στέγηεγω που εχω υφασματινη κουκουλα, δε χρειαζεται να το βεντουζαρω στο παρ-μπριζ, ετσι δεν ειναι?
-
Η δικιά σου οροφή έχει επίστρωση μολυβιού, ούτε ο Superman δε βλέπει από μέσα
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Μαρκα PNA δεν μας ειπες
Μoi ?
Acer E310 GPS ...μακρυά.
PNA T.K.*
Ε ναι ρε εννοείται αλλά γιατί να πάρει PNA και να εγκλωβιστεί στην κατσκευάστρια και το πότε θα βγάλει updates...
Και πες ότι έχεις το 6 και βγει το 7. Πώς το βάζεις; Στην Αcer ήταν απλά ΑΔΥΝΑΤΟ.
Χώρια το ότι τα καλά PNA είναι πανάκριβα.- του κώλου
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εγω που εχω υφασματινη κουκουλα, δε χρειαζεται να το βεντουζαρω στο παρ-μπριζ, ετσι δεν ειναι?
εγώ που δεν έχω πάλι δεν το βεντουζάρω. Εχω πάρει 2 βάσεις αεραγωγού πολύ σταθερές (μία για το 307 και μία για το 523) και απλά το βάζω εκεί χωρίς να βγάζω τίποτις...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εγω που εχω υφασματινη κουκουλα, δε χρειαζεται να το βεντουζαρω στο παρ-μπριζ, ετσι δεν ειναι?
χρειάζεται να το βιδώσεις για να μη στο κλέψουν
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
εγώ που δεν έχω πάλι δεν το βεντουζάρω. Εχω πάρει 2 βάσεις αεραγωγού πολύ σταθερές (μία για το 307 και μία για το 523) και απλά το βάζω εκεί χωρίς να βγάζω τίποτις...
πιάνει το GPS μέσα από το αθερμικό παρπρίζ του 307;
-
Αμέ, πιάνει 7-8 δορυφόρους.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Ε ναι ρε εννοείται αλλά γιατί να πάρει PNA και να εγκλωβιστεί στην κατσκευάστρια και το πότε θα βγάλει updates...Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα εγκλωβιστεις. Τα περισσοτερα τρεχουν Windows CE, και εκει μπορεις να βαλεις πολλα προγραμματα της επιλογης σου. Κατα περιπτωση βεβαια.
Το καλο ειναι οτι με ενα φθηνιαρικο PNA, μπορεις να τη βγαλεις και σχετικως οικονομικα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αμέ, πιάνει 7-8 δορυφόρους.Ok, thanks, δεν ήθελα να αγοράσω εξωτερική κεραία
-
Αγορασα screen protectors για το Mio μου (P350) απο ebay με 4 € με τα μεταφορικα ενω το expansys εχει με 14 € χωρις τα μεταφορικα...
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... :IT&ih=004
http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=138256
Καλα για μ@λ@κες μας εχουν?Επισης θα ηθελα να αγορασω μια θηκη.
Βρηκα στο ebay μια απο καουτσουκ αλλα ξεφευγει σε τιμη και θελω κατι απλο και οχι τις χοντροκομμενες δερματινες.
Καποια προταση? -
Mετα απο καποιο ψαξιμο για ερευνα αγορας συσκευη gps κατεληξα οτι θελω να ειναι εχει τρια βασικα χαρακτηριστικα
Να ειναι pna (αν καταλαβαινω σωστα ειναι οι συσκευες που διαθετουν μονο πλοηγηση) και δευτερον να διαθετει destinator και τριτον να ειναι mio
Tο ζητημα ειναι οτι δεν ειδα κατι στο site τις mls υπαρχει κατι που εγω δεν το εχω δει , μπορει καποιος να με βοηθησει?
Το πηρα αποφαση...GPS