-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ωραιος Νικο...Άμεσος και αναλυτικος....
Προς το παρον δε θελω κατι συγκεκριμενο...Αμα θελησω κατι ,μην ανησυχεις θα σε ρωτησω.
Το αυτοκινητο ειναι παρα πολυ καλο και στον κινητηρα πρεπει να εχουν κανει πολυ καλη δουλεια.Ισως γαι αυτο τον ξαναβαζουν στη 5αρα...Πρεπι και οι ιδιοι οι μηχανικοι της BMW να εχουν εμπιστοσυνη στο μοτερ .Και δε μιλαω μονο για τις επιδοσεις,αλλα κυριως για τη γενικοτερη ποιοτητα λειτουργιας του.
Και παλι ευχαριστω Νικο ,να εισαι καλα!Ακριβώς. Το βάζουν και στη 3άρα πλέον...και ίσως το βάλουν και στη Ζ4. Θα αντικατασταθεί δηλαδή εντελώς ο 'παλιός' 2λτ με τα 150 άλογα.
Να'σαι καλά. Ο,τι άλλο χρειαστείς, πες μου.
-
μεγάλη πώρωση
-
Παιδιά τις προηγούμενες ημέρες ήμουν στο Μόναχο και είδα πολλά αυτοκίνητα της Bmw που δεν έχουν κυκλοφορήσει.
Σειρά 1 coupe, 1 cabrio, ένα πολυμορφικό τζιπ(νομίζω Χ6) και το mini clubman.
Παντελή ετοιμάσου για αγορές...
-
-
To 1 cabrio μπορώ να πω ότι μου άρεσε περισσότερο από το coupe που όμως είναι εξίσου όμορφο, παρόλο το αμφιλεγόμενης ομορφιάς πίσω μέρος.
Είναι ωραίο πάντως και πρέπει να στρίβει διαβολεμένα. -
Second World Record in a Row : AC Schnitzer builds fastest gas car
GP3.10 GAS POWERED achieves 318 km/h at Nardo.
-
Το τελευταίο Drive 'βγάζει'' το ***335i ***πιο γρήγορο, στις περισσότερες μετρήσεις, απο το S5.
Ενδιαφέρον!
-
που ειναι το παραξενο?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Το τελευταίο Drive 'βγάζει'' το ***335i ***πιο γρήγορο, στις περισσότερες μετρήσεις, απο το S5.Ενδιαφέρον!
Σε ρεπρίζ εννοείται, το 335 είναι πιο γρήγορο κι απ' το Μ3.
Αλλά και από στάση; Εντύπωση μου κάνει. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
που ειναι το παραξενο?Τίποτα παράξενο, αλλά είναι *ενδιαφέρον *ότι το S5 πού έχει 16% μεγαλύτερη ονομαστική δύναμη (και είναι και 13% πιο ακριβό) είναι τελικά πιο αργό .
-
-
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
που ειναι το παραξενο?
Τίποτα παράξενο, αλλά είναι *ενδιαφέρον *ότι το S5 πού έχει 16% μεγαλύτερη ονομαστική δύναμη (και είναι και 13% πιο ακριβό) είναι τελικά πιο αργό .
και 16% περισσοτερες απωλειες λογω 4κινησης
και βαρυτερο φυσικα.
-
pad έχεις το περιοδικό?
-
Nαι.
-
σε ποιο χρωματάκι σας αρέσει _???
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Nαι.παίζει με κάποιο τρόπο να έχω τα άρθρα
'GREAT EIGHT' & 'ULTIMATE GUIDE' που φαίνονται στο κάτω δεξί μέρος του εξώφυλλου?
χωρίς να σε βάζω σε τρεξίματα όμως -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
που ειναι το παραξενο?
Τίποτα παράξενο, αλλά είναι *ενδιαφέρον *ότι το S5 πού έχει 16% μεγαλύτερη ονομαστική δύναμη (και είναι και 13% πιο ακριβό) είναι τελικά πιο αργό .
και 16% περισσοτερες απωλειες λογω 4κινησης
και βαρυτερο φυσικα.
Tehehehehehe....
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Nαι.
παίζει με κάποιο τρόπο να έχω τα άρθρα
'GREAT EIGHT' & 'ULTIMATE GUIDE' που φαίνονται στο κάτω δεξί μέρος του εξώφυλλου?
χωρίς να σε βάζω σε τρεξίματα όμωςΘα τα σκανάρω κάποια στιγμή(σύντομα)και θα στα στείλω.
-
BMW FORUM