-
Κανένα νέο για το SE W960i ;
-
η επιδότησησ συσκευής όσο την καθυστερούμε αυξάνεται?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
η επιδότησησ συσκευής όσο την καθυστερούμε αυξάνεται?οχι
-
η αδερφη μου τσιμπησε σημερα το Νοκια 6300
-
Drdino το tytn το χεις mount πανω στο ταμπλω του αμαξιου?
-
Τελικά για το Ρ1 πάω μάλλον...
-
πιστεύω πως αυτά τα super κινητά σε πολύ λίγους χρησιμεύουν πραγματικά... στους υπόλοιπους δεν προσφέρουν καμία ουσιαστική υπηρεσία. συγγενής μου αγόρασε το blackberry μόλις κυκλοφόρησε, λόγω της θέσης του στην εταιρία, κ ως ένα βαθμό μπορώ να καταλάβω γιατί του χρησιμεύει... για να βλέπει τις παραγγελίες κ τα e-mail της εταιρίας ανά πάσα στιγμή κ οπουδήποτε.
όμως σε έναν απλό επαγγελματία πιστεύω πως είναι υπερβολικά τα palmtop cell phones...
εκτός ίσως από τους γιατρούς, που μπορούν να έχουν πρόσβαση ανά πασα στιγμή σε εξειδικευμένους άτλαντες παθολογίας, χειρουργικής, κτλ.
-
Οπως καθε εργαλειο,ετσι και τα PPC ειναι πολυτιμα αν ξερεις να τα χρησιμοποιησεις.
Εγω π.χ εχω οργανωσει τη ζωη μου λιγακι με το Outlook,κουβαλαω παντα ενα επιστημονικο calculator,ενα εργαλειο μαθηματικων για ολοκληρωματα εξισωσεις κτλ,διαβαζω κομικς στο λεωφορειο και σε κενα,σερφαρω μεσα απο το πανεπιστημιο,δεν χανομαι (τοσο συχνα ) χρησιμοποιωντας το Dest,εχω ενα λεξικο παντα μαζι μου,βλεπω τα anime και τις σειρες μου on the go,ακουω μουσικουλα κτλ
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
πιστεύω πως αυτά τα super κινητά σε πολύ λίγους χρησιμεύουν πραγματικά... στους υπόλοιπους δεν προσφέρουν καμία ουσιαστική υπηρεσία. συγγενής μου αγόρασε το blackberry μόλις κυκλοφόρησε, λόγω της θέσης του στην εταιρία, κ ως ένα βαθμό μπορώ να καταλάβω γιατί του χρησιμεύει... για να βλέπει τις παραγγελίες κ τα e-mail της εταιρίας ανά πάσα στιγμή κ οπουδήποτε.όμως σε έναν απλό επαγγελματία πιστεύω πως είναι υπερβολικά τα palmtop cell phones...
εκτός ίσως από τους γιατρούς, που μπορούν να έχουν πρόσβαση ανά πασα στιγμή σε εξειδικευμένους άτλαντες παθολογίας, χειρουργικής, κτλ.
μην ανησυχεις, αυτοι που δεν τους χρησιμευουν και χρειαζονται απλα ενα κινητο, αλλα πηραν ppc για μουρη, τα κρατουν ελαχιστα.
αυτο γιατι ελαχιστα απο δαυτα τα μαραφετια ειναι ιδιαιτερα πρακτικα, αν η χρηση που σε ενδιαφερει ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ κινητου τηλεφωνου, ενω συνηθως δεν ειναι ουτε ιδιαιτερα μικρα. -
Λαθος και λαθος
βλεπε το νεο HTC Touch Cruise
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μην ανησυχεις, αυτοι που δεν τους χρησιμευουν και χρειαζονται απλα ενα κινητο, αλλα πηραν ppc για μουρη, τα κρατουν ελαχιστα.
αυτο γιατι ελαχιστα απο δαυτα τα μαραφετια ειναι ιδιαιτερα πρακτικα, αν η χρηση που σε ενδιαφερει ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ κινητου τηλεφωνου, ενω συνηθως δεν ειναι ουτε ιδιαιτερα μικρα.edit: παρ'ολα αυτα, επιμενω πως η οθονη αφης δεν ειναι πρακτικη για απλη χρηση κινητου
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Drdino το tytn το χεις mount πανω στο ταμπλω του αμαξιου?Για gps εννοείς; Ναι, έχω βάση που πιάνει στους αεραγωγούς. Το έχω όπως είχα και το απλό το ppc.
-
κουκοοο?? ειχες κανα νεο απο το Hp 614?
-
Μη μου πεις.
-
τον κοροϊδευω...
ακομα δεν εχει παρει (προφανως) το cruise...
εχω την εντυπωση πως μετα απο λιγο (κατα φεβρουαριο μερια) θα δουμε αγγελια αοπ τον κουκο! -
και πολυ εβαλες...
-
Σπύρο, δεν σε βλέπω καλά!!!
Δεν είναι ακόμα διαθέσιμο το Cruise ρε εγκάθετοι! 16/12!!!
Το 614 διεγράφη. Σιγά μη κάθομαι να περιμένω 4 μήνες!!!
-
Και πριν απο λιγο ελαβα ενα κενο sms, νομιζα οτι το εστειλες εσυ!
Αν δεν βλεπεις καλα τον σπυρο, τοτε τα γραμματα του πληκτρολογιου δεν θα τα διακρινεις ΚΑΝ!ΣΠΥΡΟΟΟΟ!! Στειλε καμμια εφαρμογη σε κανα e-mail ρε φιλε!! ξεροσταλιασαμε εδω χαμου!
-
Ασε μας ρε!!! Αφού ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ!!! Δεν έπρεπε να μου δείξεις το HTC σου!! Κόλλησα!!!
Βέβαια, καλά που κόλλησα στο κινητό και όχι στο αυτοκίνητο!
-
ε, ενταξει.. δεν εχεις και αδικο.. και εγω επαθα μεγαλη ζημια..
Στο αυτοκινητο δεν κολλησες επειδη δεν ειναι ωρα σου να σωθεις!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]