-
Πάντως , σε περίπτωση αναβολής, δεν νομίζω να υπάρξει κανείς που θα δυσανασχετήσει, έτσι δεν είναι ?
-
ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ
Λόγω της τραγικής κατάστασης που περνά η χώρα και ιδιαίτερα οι γειτονικοί μας νομοί,και θέλοντας να συμμετάσχουμε στο βαρύ πένθος των συνανθρώπων μας κρίνουμε σκόπιμο την αναβολή του αγώνα.
Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα από την ΕΘΕΑ.
Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΟΠ. -
Σωστό.
-
πολυ σωστη αποφαση και λογικη.δεν εχω καμια ορεξη να κανω αγωνα μετα απο αυτο το χαμο.
-
Επιβεβλημένη από τα γεγονότα.
-
ta asfaltina rally ta teleiwse h ehea kanena endiaferon
Γράφε Ελληνικά φίλε μου σε παρακαλώ, είναι υποχρεωτικά από τον κανονισμό αλλά και επί της ουσίας!
(Moderator nass)
-
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ? ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΣ 17-18/11 ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΟΥΤΕ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ. ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ.
-
Σωστα 18/11.Τα Μεγαρα στις 25/11 και το Παλλαδιο στις 9/12.
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ ΣΤΟ rally.gr ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΛΗΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (παντα ελληναρες της τελευταιας ημερας και στιγμης) ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (οχι οτι γινεται ποτε) ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. ΡΕ ΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΛ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΚΡΗ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ (μπορει λογω καλοκαιριου να το ειχαν κανονισει το Σεπτεμβριο και να τους αρεσε η ιδεα) ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΣ euro ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Π.Χ. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ, ΦΤΗΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΚΑΛΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ. ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΙΚΝΗΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
-
ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΒΡΟΥΜΕ!!!!!
-
Συμμετοχές στο
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=517Ράλλυ Αχαιός με 51 συμμετοχές! Μόνο 4 κλάσεις συμπληρώνουν (οι 3 1600άρες και η Α5) κι αυτές ίσα-ίσα! Επαναλαμβάνω αυτό που ρώτησα σε άλλο topic. Μήπως πρέπει κάτι να αλλάξει στα μίνι ράλλυ, τα οποία έχουν πάρει τον κατήφορο; Αν συνεχιστεί αυτή η πορεία, τότε οι άλλοτε πιο συμφέροντες αγώνες θα εκλείψουν.
-
Για αλλη μια φορα φετος πολυ περιεργη η σειρα εκκινησης.
-
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΚ ΤΟΥ ΑΧΑΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ , ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟ Η ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΑΛΙ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΚ ΤΟΥ ΑΧΑΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ , ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟ Η ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΑΛΙ ?...ΦΙΡΙ-ΦΙΡΙ ΤΟ ΠΑΣ.... ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΡΙΑ ΜΕ ΔΙΠΛΗ !!
ΦΙΛΑΚΙΑ
-
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣΣΣΣΣΣ , ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΠΙΤ
-
Ο κανονισμός λέει για το γήπεδο της Χαλανδρίτσας. Μου είπαν ότι κάτω έχει χώμα κι ότι αν βρέξει θα μας πάνε στην άσφαλτο.
-
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Κ. ΧΡΗΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΧΛΩΜΟ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΥ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ 52 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ ΤΑ SERVICE ΤΟΥΣ. ΕΙΔΟΜΕΝ
-
Ο χρήστης ΑΡΗΣ ΒΑΡΣΟΣ έγραψε:
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Κ. ΧΡΗΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΧΛΩΜΟ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΥ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ 52 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ ΤΑ SERVICE ΤΟΥΣ. ΕΙΔΟΜΕΝΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΓΑΛΟΤΣΕΣ ΣΟΥ!!!!!
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
[ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΓΑΛΟΤΣΕΣ ΣΟΥ!!!!! -
Τελικά η λέσχη άλαξε το σημείο του service park.
Ο νέος χώρος είναι ασφαλτοστρωμένος - στεγασμένος - με θερμαινόμενο δάπεδο - mini bar - και καμιά τριανταριά Ρωσίδες για να κρατούν συντροφιά στούς μηχανικούς όσο θα λοίπουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.
Αυτό θα πεί σεβασμός πρός τον αγωνιζόμενο
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ