Όπως και να΄χει, πέραν του ότι το όνομα Rallye δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, το εν λόγω 207 κατά τη γνώμη μου είναι εξαιρετικά τίμιο. Ως εκ τούτου, πήγα και το είδα, θα το οδηγήσω, και αν το πάρω τελικά απόφαση να αλλάξω αυτοκίνητο τώρα, τότε πιθανόν να το επιλέξω...
Γιατί, παρά τα όσα ακούγονται περί του ότι 'δεν προσφέρει ανόθευτη οδηγική απόλαυση κτλ', δεν παύει να είναι ένα ενδιαφέρον γρήγορο hatchback, με πολύ καλό εξοπλισμό, άριστη παθητική ασφάλεια, καλή οδηγική συμπεριφορά και κατ'εμέ καλύτερη εμφάνιση από αρκετά άλλα hatchbacks. Σκεφτόμουν το TSI και το Bravo, αλλά προτιμώ τις καλύτερες επιδόσεις του 207 από το πιο ενδιαφέρον/ποιοτικό εσωτερικό που αμφότερα τα άλλα δυο διαθέτουν. Καλώς ή κακώς, θέλω να νιώσω αισθητή αναβάθμιση σε επιδόσεις, και όχι την ροπή των ρεπρίζ...
Μέχρι να το οδηγήσω βέβαια δε μπορώ να έχω γνώμη, αλλά μήπως δεν θα στρίβει; Δεν θα μπορεί να οδηγηθεί γρήγορα; Δε μπορώ να δεχτώ το ότι από όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν εν έτει 2007, το 207 rallye είναι που θα 'ευνουχίσει' τον ανήσυχο οδηγό! Πόσες άλλες επιλογές υπάρχουν άλλωστε σε αυτά τα χρήματα;!; Και φυσικά αναφέρομαι σε σύγχρονα μοντέλα και όχι δεινοσαύρους...
Το ESP είναι ένα θέμα, αλλά νομίζω πως έχω χορτάσει από αποσταθεροποιήσεις και 'βρίσκω δε βρίσκω τη μπαριέρα' καταστάσεις. Άλλωστε, η πραγματικά γρήγορη οδήγηση δεν είναι ακριβώς αυτό το πράγμα...
Αν πάλι το τιμόνι, το κιβώτιο και η απόκριση είναι **τόσο **χλιαρά, τότε πάω πάσο και κοιτάω αλλού...
Αυτές είναι πάνω κάτω οι σκέψεις μου μετά από την επίσκεψη στην peugeot! Κάθε γνώμη από όσους σκέφτονται κάτι άλλο είναι επιθυμητή! Το μόνο ξενέρωτο είναι η εγγύηση των δυο μόνο ετών- αλλά είναι τόσο προσιτό που χαλάλι...