-
-
Ευχαριστώ!
Με μία τέτοια βολεύομαι... -
-
-
Αυτή είναι μόνο για αντίκα στα μουσεία.
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Αυτή είναι μόνο για αντίκα στα μουσεία.Νάσο;
-
http://xs.to/xs.php?h=xs121&d=07471&f=DSC02190.JPG
η kathy στον νεο της σπιτι -
Νάσο;:shifty:
Σιγά τώρα που θα βρεθεί σοβαρός άνθρωπος να κυκλοφορήσει με προπολεμικό αμάξι
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
μαζι σου γελαω, οχι με το αυτοκινητο!!!!
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Asep, καλώς όρισες στο Φόρουμ!
Επειδή ακόμα δεν ξέρεις πολλά σχετικά με αυτό, σε συμβουλεύω να διαβάσεις πρώτα καλά!
Οι συγκεκριμένοι, σε αυτή την ενότητα, θα σκοτωναν για ένα Model T!!!
-
Και η 300sl ΔΕΝ είναι προπολεμική!
Ωστόσο, αν σου χαρίσουν κάποια και δεν έχεις τι να την κάνεις γιατί δεν έχεις μουσείο δικό σου, άσ'την σε εμένα, μωρέ, μη σου είναι βάρος! -
Προτείνω είσοδο στο κλασικό υποφόρουμ μόνο μετά από εξετάσεις στην ιστορία μέσω ΑΣΕΠ!
-
-
Γελάτε όσο θέλετε εγώ γελάω μαζί σας.
Έχω τύχει να οδηγήσω ένα εικοσάχρονο αυτοκίνητο σάν κι'αυτό παραλήγω να με ρίξει στον γκρεμό. -
Ε,αμα εισαι μαθημενος στην ηλεκτρονική εποχη των αυτοκινήτων,φυσιολογικό ειναι να κινδυνευσεις αμα πιάσεις κατι παλιώτερο στα χερια σου.
Μιλάω για καλοσυντηρημενο βεβαια,όχι αν πήρες να οδηγησεις καποιο αυτοκίνητο χωρις (π.χ) φρενα,και το απέδωσες μονο στην παλαιότητά του -
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Γελάτε όσο θέλετε εγώ γελάω μαζί σας.
Έχω τύχει να οδηγήσω ένα εικοσάχρονο αυτοκίνητο σάν κι'αυτό παραλήγω να με ρίξει στον γκρεμό.Δεν σε καταλαβαίνω. Μπαίνεις σε ένα τόπικ που εμφανέστατα δεν σε ενδιαφέρει και δεν γνωρίζεις το αντικείμενο για να πεις σ' αυτούς που τους ενδιαφέρει ότι είναι μ@λ@κες που ασχολουνται;
Θα ήθελα να είχα την τύχη σου να οδηγήσω κι εγώ ένα αυτοκίνητο σαν κι αυτό όπως έκανες κι εσύ. Μόνο που το συγκεκριμμένο μοντέλο είναι λίγο δύσκολο να ήταν εικοσάχρονο γιατί η παραγωγή του σταμάτησε πριν 44 χρόνια.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
έναρξη τελετής μύησης στις W114/115 aka /8Τελειο το video...Τετοια μοντελα εχτισαν τη φημη του Αστεριου...
-
Ωραίο βίντεο, ήδη πήρε θέση στο αρχείο. Είναι 18.45MB
-
Εσύ μανάρι μου κατά πως φαίνεται θα έπεφτες στον γκρεμό και με την 55άρα AMG.
Classic Mercedes-Benz Forum