-
corsair, Spike και drdino...από τα δύο τελικά πιο προτείνετε? Το Ρ1 ή το 6110Ν?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
corsair, Spike και drdino...από τα δύο τελικά πιο προτείνετε? Το Ρ1 ή το 6110Ν?για navigation κανένα.
σαν κινητό το Ρ1,πολύ χαλαρά κιόλας
-
Αυτό που λεει ο Βασιλης...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
για navigation κανένα.
+1
-
για navigation κανένα.
μαλλον θα συμφωνησω και γω με τον Ροζουλη...
αντε... +1
-
για navigation κανένα.
Τέλεια. Ευχαριστώ.
Τώρα...εδώ είναι η ΒΑΣΙΚΗ μου ερώτηση...και κυρίως η βασική μου ανησυχία και μάλιστα ο λόγος που δεν πάω με κλειστά μάτια στο Ρ1: Έχω τώρα ΝΟΚΙΑ (Ν70) και φοβάμαι πως στη μετάβαση και μεταφορά των δεδομένων (από τις επαφές με τα διαφορετικά τηλέφωνα σε κάθε όνομα μέσα μέχρι τα to-do list) ίσως χαθούν σημαντικές πληροφορίες...βέβαια η άλλη λύση είναι να τα περνάω ένα-ένα...αλλά για 300+ επαφές είναι αρκετός χρόνος.
Βασικά αυτή είναι η ανησυχία μου. Και έρχομαι να ρωτήσω...υπάρχει κανένας που πήγε από Series60 Nokia κινητό (Symbian) σε Sony Ericsson UIQ (Symbian)? Είχε προβλήματα???
Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθειά σας.
-
Χωρίς να εχω προσπαθησει μεταβαση απο ΝΟΚΙΑ σε SE, υποθέτω πως αν τα μεταφέρεις στο outlook πρωτα και μετα στο Ρ1 δεν θα εχεις κανενα ιδιαιτερο προβλημα.
-
Drdino κι γω αυτό νομίζω.
Παιδιά...αυτό το test drive που λέει ο Γερμανός, τι είναι? Είναι για όλες τις συσκευές??? Ίσως αν το έπαιρνα για μια μέρα θα μου λυνόταν όλες οι απορίες.
Γνωρίζει κάποιος κάτι περί test drive @ Γερμανός???
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Περασα χτες και ειδα το ΝΟΚΙΑ 6500 πολυ ωραιο πολυ λεπτουλι...αλλα μου φανηκε βαρυ για το μεγεθος του. Οχι οτι ειναι βαρυ...αλλα τοσο δα που το ειδα νομιζα οτι θα ειναι πουπουλο ΤΡιτη τεταρτη θα παω να το παρω, εκτος αν μου πει ο πληροφοριοδοτης μου οτι εινα ιγια τον φουτσο και να παρω το Ε65....για το οποιο εχω διαβασει πολλα προβληματα...κολαει λενε το κινητο κλπ.
εσύ να πάρεις κινητό ?
ας γελάσω....Ρε συ αληθεια....το κινητο που εχω τωρα ειναι δανεικο και ειναι αρκετα γυναικειο....ντρεπομαι να το βγσαλω να μιλησω!
-
Ποιο έχεις;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε συ αληθεια....το κινητο που εχω τωρα ειναι...γυναικειο....ντρεπομαι να το βγσαλω να μιλησω!Και μετά κοροϊδεύεις τον kid
-
Drdino κι γω αυτό νομίζω.Παιδιά...αυτό το test drive που λέει ο Γερμανός, τι είναι? Είναι για όλες τις συσκευές??? Ίσως αν το έπαιρνα για μια μέρα θα μου λυνόταν όλες οι απορίες.
Στην ουσια απο τον Γερμανο αγοραζεις την συσκευη. Την χρεωνεσε κανονικα! Και εχεις 2 μερες (νομιζω) αν αποφασισεις πως δεν σου κανει, να την επιστρεεψεις και να παρεις τα λεφτα σου πισω.
Btw, πολυχρονος φιλε Νικο
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Παιδιά...αυτό το test drive που λέει ο Γερμανός, τι είναι? Είναι για όλες τις συσκευές??? Ίσως αν το έπαιρνα για μια μέρα θα μου λυνόταν όλες οι απορίες.
Στην ουσια απο τον Γερμανο αγοραζεις την συσκευη. Την χρεωνεσε κανονικα! Και εχεις 2 μερες (νομιζω) αν αποφασισεις πως δεν σου κανει, να την επιστρεεψεις και να παρεις τα λεφτα σου πισω.
Ευχαριστώωωω
Α μάλιστα...έτσι γίνεται? Γαμώτο...στη Cosmote μου λένε ότι μπορώ να πάρω την επιδότηση τον Γενάρη (19)...ενώ πέρσι την είχα πάρει αρχές Δεκέμβρη στη γιορτή μου. ...με ξενέρωσαν! Άλλαξαν λέει τα πράγματα.
Ευχαριστώ για τις ευχές σου corsair!!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ρε συ αληθεια....το κινητο που εχω τωρα ειναι...γυναικειο....ντρεπομαι να το βγσαλω να μιλησω!
Και μετά κοροϊδεύεις τον kid
-
Ευχαριστώωωω
Α μάλιστα...έτσι γίνεται? Γαμώτο...στη Cosmote μου λένε ότι μπορώ να πάρω την επιδότηση τον Γενάρη (19)...ενώ πέρσι την είχα πάρει αρχές Δεκέμβρη στη γιορτή μου. ...με ξενέρωσαν! Άλλαξαν λέει τα πράγματα.
Ευχαριστώ για τις ευχές σου corsair!!
Πώς άλλαξαν τα πράγματα δηλαδή; Την επιδότησή σου την δικαιούσαι από την στιγμή που λήγει το συμβόλαιό σου από όσο ξέρω.
Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιούμε για screenshot σε ppc;
-
Εμένα μου έκλεψαν το κινητο προχτές, για 2η φορά μέσα σε ένα μήνα!
Και το χειρότερο ήταν το μπέρδεμα με τον τηλεφωνικό κατάλογο που έκατσα και τον περασα με το χέρι (τα είχα γράψει από την προηγουμενη φορά που μου το κλεψαν και να που χρειάστηκε)! και αντέγραψα και λάθος μερικά και έχασα και μερικά καινουργια!
-
ΠΑΛΙ;;;;;;;;;;
Φτου φτου ρε Ηλέκτρα...
-
να μας πεις που θα σαι next time...
καλη μπαζα εκανα..
-
Κριμα ρε Ηλεκτρα....μα τοση γκαντεμια πια?
-
Αυτο το κινητο δεεεεν μου κάθεται με τίποτα!
Αλλά θα το ξαναπάρω το άτιμο, δεν υπάρχει περίπτωση να του περάσει!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]