-
Σε εναν φανταστικο πλην ομως αηδιαστικο και βαρετο κοσμο ΟΛΟΙ οι δρομοι και οι πιστες γινονται ευθειες και για την αλλαγη κατευθυνσης υπαρχουν μονο διαταυρωσεις με φαναρια!
Υπαρχει η δυνατοτητα μονο για μια στροφη ή εστω για ενα συμπλεγμα στροφων!
Ποια γνωστη ή αγνωστη στροφη θα επιλεγατε ως την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?
Η δικη μου επιλογη:Variante Ascari (Monza) αμεση αλλαγη διευθυνσης και σχεδον μηδενικη κλιση! -
Σε εναν φανταστικο πλην ομως αηδιαστικο και βαρετο κοσμο ΟΛΟΙ οι δρομοι και οι πιστες γινονται ευθειες και για την αλλαγη κατευθυνσης υπαρχουν μονο διαταυρωσεις με φαναρια!
Η δικη μου επιλογη:Variante Ascari (Monza) αμεση αλλαγη διευθυνσης και σχεδον μηδενικη κλιση! -
Μία κατηφορική μέτρια δεξιά διαρκείας κάπου στην διαδρομή Πεντέλης-Ν.Μάκρης λίγο πριν κατηφορίσεις στη διασταύρωση για Διόνυσο...
-
Τα διαδοχικά εσάκια κατεβαίνοντας για Αντίρριο, πάνω στο βουνό από πέτρα που θυμίζει Tour de Corse! Αν έχεις τα @@ μπορείς να τα πάρεις με εξωπραγματική ταχύτητα, ισιώνοντας το δρόμο (αρκεί να βλέπεις πως δεν έρχεται κανένας...).
Εχω και μερικές στη διαδρομή Γιάννενα - Μέτσοβο βέβαια... -
Η στροφή στην γέφυρα Ροσινιόλ....
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τα διαδοχικά εσάκια κατεβαίνοντας για Αντίρριο, πάνω στο βουνό από πέτρα που θυμίζει Tour de Corse! Αν έχεις τα @@ μπορείς να τα πάρεις με εξωπραγματική ταχύτητα, ισιώνοντας το δρόμο (αρκεί να βλέπεις πως δεν έρχεται κανένας...).- 1 - είχα ένα 3θυρο civic vti εν έτη '94...
Απόλαυση πραγματική - τουλάχιστον τότε!
Εσύ με τι???
- 1 - είχα ένα 3θυρο civic vti εν έτη '94...
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Η στροφή στην γέφυρα Ροσινιόλ....Από ποιό ρεύμα όμως;;;;;;
Προς Κιφισιά που πάει άνετα με 150-180 ή προς Πειραιά που θέλει πάρα πολύ βαριά @@ για να πάς πάνω από 140 ;;;;;;
-
Μία μόνο πολύ δύσκολη επιλογή... αλλά μάλλον θα πηγαινα προς Καρπενήσι μεριά (στο χωριό μου) και θα κράταγα μια ανηφορική δεξιά λίγο έξω από το χωριο που είναι ανοιχτή στην αρχή και μετά κλείνει σχεδόν φουρκέτα...
-
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Τα διαδοχικά εσάκια κατεβαίνοντας για Αντίρριο, πάνω στο βουνό από πέτρα που θυμίζει Tour de Corse! Αν έχεις τα @@ μπορείς να τα πάρεις με εξωπραγματική ταχύτητα, ισιώνοντας το δρόμο (αρκεί να βλέπεις πως δεν έρχεται κανένας...).
Απόλαυση πραγματική - τουλάχιστον τότε!
Εσύ με τι???
Τις περισσότερες φορές με....(κρατήσου λίγο τώρα... ) Zastava 1100 (αλλα με αλλαγμένη ανάρτηση, φρένα, ζαντολάστιχα, μοτερ, σασμαν ). Πηγαινοερχόμουν συνέχεια σαν φοιτητής και πραγματικά είχα απολαύσει αυτό το σημείο!
Κάποια στιγμή όμως έκοψα το...σπορ, γιατί πέτυχα ταξί στο ρεύμα μου να κάνει προσπέραση πάνω σε τυφλή στροφή και...χ3στηκα πάνω μου, οπότε πηγαίνω πιο συγκρατημένα...Η Xsara πάντως περνάει αέρα από κει, απλά σηκώνεις λίγο το φρένο από το γκάζι για να φορτίσεις τον πίσω άξονα...Τα υπόλοιπα τ'αναλαμβάνει η παθητική τετραδιεύθυνση και τα σινεμπλόκ της...
-
Tέρμα Κηφισού η γνωστή 270άρα...
ή μήπως η Ποσειδώνος για έμπα στη Συγγρού ;;;
ή μήπως η Συγγρού στο έβγα για Ποσειδώνος ;;;
ή μήπως η στροφή της Shell στην Χαμοστέρνας ;;;
ή μήπως το πέταλο στα Λιμανάκια ;;;
ή μήπως η τελευταία πριν την Βάρκιζα ;;;
ή μήπως οι τελευταίες απανωτές πριν το Σούνιο ;;;δηλώνω αναποφάσιστoς
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τις περισσότερες φορές με....(κρατήσου λίγο τώρα... ) Zastava 1100 (αλλα με αλλαγμένη ανάρτηση, φρένα, ζαντολάστιχα, μοτερ, σασμαν ). Πηγαινοερχόμουν συνέχεια σαν φοιτητής και πραγματικά είχα απολαύσει αυτό το σημείο!
Κάποια στιγμή όμως έκοψα το...σπορ, γιατί πέτυχα ταξί στο ρεύμα μου να κάνει προσπέραση πάνω σε τυφλή στροφή και...χ3στηκα πάνω μου, οπότε πηγαίνω πιο συγκρατημένα...Η Xsara πάντως περνάει αέρα από κει, απλά σηκώνεις λίγο το φρένο από το γκάζι για να φορτίσεις τον πίσω άξονα...Τα υπόλοιπα τ'αναλαμβάνει η παθητική τετραδιεύθυνση και τα σινεμπλόκ της...
Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται και αυτοκίνητο περιοπής μόνο όρεξη για δράση, αφού η κατηφόρα αυτή έχει μεγάλη κλίση.
-
Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται και αυτοκίνητο περιοπής μόνο όρεξη για δράση, αφού η κατηφόρα αυτή έχει μεγάλη κλίση.Όταν πηγαίνεις προς Μεσολόγγι όμως που είναι ανηφόρα ;;;
-
Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται και αυτοκίνητο περιοπής μόνο όρεξη για δράση, αφού η κατηφόρα αυτή έχει μεγάλη κλίση.
Μπα και στην...ανηφορα τα κατάφερνε ! Είχε παραπάνω από 80 άλογα με το 1.3 μοτέρ και το διπλό Weber...
Στην κατηφόρα ήθελε προσοχή στο πάτα-άσε γκάζι γιατί ήταν πολύ νευρικό λόγω κουτσουρένιας ανάρτησης...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Όταν πηγαίνεις προς Μεσολόγγι όμως που είναι ανηφόρα ;;;
Το vti πάντως δεν τα πήγαινε καθόλου άσχημα.
-
Όταν όμως έπεφτες πάνω σε convoy με νταλίκες... βράστα!
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Tέρμα Κηφισού η γνωστή 270άρα...ή μήπως η Ποσειδώνος για έμπα στη Συγγρού ;;;
Καλά όλες μία και μία είναι!!
Και γω μάλλον βιάστηκα να αποφασίσω...
Φίλε monf430 όπως καταλαβαίνεις πρέπει να αλλάξεις το δίλημμα που μας έβαλες, από τελευταία στροφη σε τελευταία διαδρομή τουλάχιστον!Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται και αυτοκίνητο περιοπής μόνο όρεξη για δράση, αφού η κατηφόρα αυτή έχει μεγάλη κλίση.
Άσε... την έχω κάνει με Yugo τη διαδρομή και είναι μεγάλη πίκρα! -
Πολύ δύσκολη ερώτηση. Εγώ θα ήθελα να μείνει μια από τις ιστορικές στροφές από κάποια (επίσης ιστορική) πίστα, πχ.
Fuchsröhre
Eau Rouge
CorkscrewΕιδικά η πρώτη μου άρεσε πολύ από κοντά!
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Tέρμα Κηφισού η γνωστή 270άρα...
ή μήπως η Ποσειδώνος για έμπα στη Συγγρού ;;;
Καλά όλες μία και μία είναι!!
Και γω μάλλον βιάστηκα να αποφασίσω...
Φίλε monf430 όπως καταλαβαίνεις πρέπει να αλλάξεις το δίλημμα που μας έβαλες, από τελευταία στροφη σε τελευταία διαδρομή τουλάχιστον!Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται και αυτοκίνητο περιοπής μόνο όρεξη για δράση, αφού η κατηφόρα αυτή έχει μεγάλη κλίση.
Άσε... την έχω κάνει με Yugo τη διαδρομή και είναι μεγάλη πίκρα!
Σκεφτεσαι να επρεπε να υπαρχει μια μονο στροφη σε ολο τον κοσμο? Μαζικες διαδηλωσεις και δεν συμμαζευεται!
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Πολύ δύσκολη ερώτηση. Εγώ θα ήθελα να μείνει μια από τις ιστορικές στροφές από κάποια (επίσης ιστορική) πίστα, πχ.Fuchsröhre
Eau Rouge
CorkscrewΕιδικά η πρώτη μου άρεσε πολύ από κοντά!
Και η καρουσέλ,και τερμα.
Η τελευταια στροφη!