-
20 Days To Connection...and Counting!...
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Έχετε σήμερα κανένα πρόβλημα με το Internet;
Εγώ εδώ και μερικές ώρες δε μπορώ να μπω σε ξένες σελίδες και σε μερικές ελληνικές..Με ondsl otenet...UPDATE!!
Το απίστευτο συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Καμία σελίδα από τα bookmarks μου δεν ανοίγει (το customer support της otenet έχει ηχογραφημένο μήνυμα που προειδοποιεί για βλάβη του τηλεπικοινωνιακού παρόχου σε διάφορες περιοχές της χώρας) εκτος από το site του 4TF που δουλεύει και μάλιστα σφαίρα!
Το έζησα και αυτό!
-
-
Εμένα στο σπίτι μου κόψανε το ίντερνετ από την Παρασκευή που μας πέρασε. Δεν μπορούσα να κάνω login. Τσέκαρα όμως το router μου και το λαμπάκι της DSL ήταν καταπράσινο. Πάω λοιπόν, βάζω user και pass από το πακέτο της HOL και είμαι online συνεχώς από εκείνη την ώρα.
-
προφανως κατι πηγε ΠΟΛΥ λαθος!
-
Security hol θα είχανε στον ΟΤΕ.
-
Δεν μπορω να μπω σε καμια σελιδα εκτος των 4T που πανε σφαιρα...
-
Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα λόγω κομμένων καλωδίων του ΟΤΕ, που μάλλον έχει επηρεάσει τους περισσότερους παρόχους (Forthnet & Otenet σίγουρα). Πάντως δουλεύουν πολλά site εσωτερικού, και κάποια του εξωτερικού.
-
Απ'οτι φαινεται και την HOL επηρεασε..
Μεχρι τωρα δεν ειχα καθολου νετ, το modem ηταν νεκρο.. -
Όποιος σκοπεύει να πάρει 2play από Forthnet, να έχει υπόψη του οτι εγώ έχω κάνει αίτηση από 5-10 Ιουνίου, και τώρα 8 Νοεμβρίου δεν έχω ακόμα σύνδεση (κέντρο Ηλιούπολης). ΝΑΙ, ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ 5 ΜΗΝΕΣ !!!
Δεν είχα καμμία πληροφόρηση για το τι γίνεται με την αίτησή μου. Σε e-mail μου πριν 1 μήνα δεν μου απάντησαν. Ξανά έστειλα e-mail με ...άλλη ιδιότητα (δουλεύω στον χώρο της πληροφορικής), και όχι από το προσωπικό μου e-mail. Μου απάντησαν οτι υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα στο κέντρο του ΟΤΕ. Τους απάντησα οτι θέλω να ξέρω χρόνο παράδοσης, και με έγραψαν πάλι...
Υπόψη οτι πριν από την Forthnet είχα κάνει αίτηση στην Tellas, όπου μετά από 3-4 μήνες που επικοινώνησα μαζί τους, μου είπαν οτι δεν έβρισκαν την αίτησή μου... Τελικά την επόμενη μέρα την βρήκαν, αλλά τους χαιρέτισα, και πήγα αλλού για καλύτερα (νόμιζα).
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
προφανως κατι πηγε ΠΟΛΥ λαθος!:hol: :hol: :hol:
-
Αθήνα, 8 Νοεμβρίου 2007
Ο ΟΤΕ ενημερώνει τους πελάτες του ότι αποκαταστάθηκε πλήρως στις 17:30 η σοβαρή καλωδιακή βλάβη που παρουσιάστηκε νωρίτερα.
Η βλάβη είχε ως αποτέλεσμα την αδυναμία πρόσβασης στο διεθνές Internet και, ανά περιοχές, γενικά σε υπηρεσίες ΙΡ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίστηκε στη Βόρεια Ελλάδα.
Η βλάβη οφειλόταν στην διακοπή του ιδίου οπτικού δακτυλίου σε δύο διαφορετικά σημεία (κύρια και εναλλακτική όδευση), στο Κάστρο Βοιωτίας και στο Χιλιομόδι Κορινθίας και προκλήθηκε από εργασίες τρίτων.http://www.ote.gr/anakoinshow.asp?cat=4&id=744
Και ομως η συνδεση μου εχει ακομα προβλημα...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
3,5 ωρες? και υστερα φωναζεις οταν σε λενε 40...
τοσες ωρες κοιμουνται μονο οι απο 80 και πανω ρε! -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
3,5 ωρες? και υστερα φωναζεις οταν σε λενε 40...
τοσες ωρες κοιμουνται μονο οι απο 80 και πανω ρε!Καλα τα λεει...
-
Ο χρήστης georgex έγραψε:
Όποιος σκοπεύει να πάρει 2play από Forthnet, να έχει υπόψη του οτι εγώ έχω κάνει αίτηση από 5-10 Ιουνίου, και τώρα 8 Νοεμβρίου δεν έχω ακόμα σύνδεση (κέντρο Ηλιούπολης). ΝΑΙ, ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ 5 ΜΗΝΕΣ !!!Δεν είχα καμμία πληροφόρηση για το τι γίνεται με την αίτησή μου. Σε e-mail μου πριν 1 μήνα δεν μου απάντησαν. Ξανά έστειλα e-mail με ...άλλη ιδιότητα (δουλεύω στον χώρο της πληροφορικής), και όχι από το προσωπικό μου e-mail. Μου απάντησαν οτι υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα στο κέντρο του ΟΤΕ. Τους απάντησα οτι θέλω να ξέρω χρόνο παράδοσης, και με έγραψαν πάλι...
Υπόψη οτι πριν από την Forthnet είχα κάνει αίτηση στην Tellas, όπου μετά από 3-4 μήνες που επικοινώνησα μαζί τους, μου είπαν οτι δεν έβρισκαν την αίτησή μου... Τελικά την επόμενη μέρα την βρήκαν, αλλά τους χαιρέτισα, και πήγα αλλού για καλύτερα (νόμιζα).
Καλως ηρθες στο κλαμπ, ακριβως τα ιδια, μονο που εγω ειχα παρει την προσφορα της 1ης Ιουνιου με τα 60 € για 6 μηνες adsl....ακομη περιμενω και μενω βουλα....ενταξει σε ολα τα νοτια προαστια προβλημα εχουν δλδ?
Το γαμωτηλεφωνο της φορθνετ να τους παρω αυριο θα το δωσει κανεις?
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Αθήνα, 8 Νοεμβρίου 2007Ο ΟΤΕ ενημερώνει τους πελάτες του ότι αποκαταστάθηκε πλήρως στις 17:30 η σοβαρή καλωδιακή βλάβη που παρουσιάστηκε νωρίτερα.
Η βλάβη είχε ως αποτέλεσμα την αδυναμία πρόσβασης στο διεθνές Internet και, ανά περιοχές, γενικά σε υπηρεσίες ΙΡ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίστηκε στη Βόρεια Ελλάδα.
Η βλάβη οφειλόταν στην διακοπή του ιδίου οπτικού δακτυλίου σε δύο διαφορετικά σημεία (κύρια και εναλλακτική όδευση), στο Κάστρο Βοιωτίας και στο Χιλιομόδι Κορινθίας και προκλήθηκε από εργασίες τρίτων.http://www.ote.gr/anakoinshow.asp?cat=4&id=744
Και ομως η συνδεση μου εχει ακομα προβλημα...
Αν ήθελαν μπορούσαν να τα κόψουν και τα δύο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν ήθελαν μπορούσαν να τα κόψουν και τα δύο;Με τα εργα που γινονται οι κομμενες οπτικες ειναι καθημερινοτητα δυστυχως για ολες τις εταιριες.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αν ήθελαν μπορούσαν να τα κόψουν και τα δύο;
Με τα εργα που γινονται οι κομμενες οπτικες ειναι καθημερινοτητα δυστυχως για ολες τις εταιριες.
το να κοπουν ταυτοχρονα ομως σε 2 σημεια, μονο 2 εταιριες το εχουν καταφερει ε?
-
Ε οκ, θεμα (κακης) τυχης ειναι
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλως ηρθες στο κλαμπ, ακριβως τα ιδια, μονο που εγω ειχα παρει την προσφορα της 1ης Ιουνιου με τα 60 € για 6 μηνες adsl....ακομη περιμενω και μενω βουλα....ενταξει σε ολα τα νοτια προαστια προβλημα εχουν δλδ?Το γαμωτηλεφωνο της φορθνετ να τους παρω αυριο θα το δωσει κανεις?
Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι θα καταφέρεις να μιλήσεις μαζί τους;;;
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;