-
Είναι κανένας που βρίσκει πια τα 265 αλογάκια του S3 λίγα ?
Με 599 €υρουδάκια......
http://www.ziptuning.nl/chiptuning/Audi ... tml#header -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Στα 10,300 όμως άναψε το λαμπάκι και συμπληρώσαμε σήμερα το πρωί 750ml Audi Long LifeΔεν είχες αλλάξει λάδια στα 7500 όπως είχες πει?
Πιστεύω πως αν πάμε για αλλαγές κάθε 15000 -by the book- θα χρειάζεται οπωσδήποτε ένα συμπλήρωμα στα 8-9000. Εκτός κι αν βελτιωθεί η κατανάλωση αργότερα ...
Θα δείξει -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Στα 10,300 όμως άναψε το λαμπάκι και συμπληρώσαμε σήμερα το πρωί 750ml Audi Long Life
Δεν είχες αλλάξει λάδια στα 7500 όπως είχες πει?
Πιστεύω πως αν πάμε για αλλαγές κάθε 15000 -by the book- θα χρειάζεται οπωσδήποτε ένα συμπλήρωμα στα 8-9000. Εκτός κι αν βελτιωθεί η κατανάλωση αργότερα ...
Θα δείξειΣυμφωνώ απόλυτα!!!!! Μου το είπαν και στο συνεργείο... στο 1.8Τ που έκανα στα 7,500 δεν συμπλήρωσα ποτέ.... ενώ οι 15,000άρηδες έβαζαν λίγο
Βαρέθηκα να πάω στα 7,500 χλμ..... από την άλλη 1 λιτρο long life κάνει 23 Euro....... πήρα και ένα για κάβα
Στην αλλαγή στα 7,500χλμ θα έδινα 23 * 5 λιτρα + φιλτρο + εργατικά = 150+ ..... plus χάσιμο χρόνου.........
οπότε πάω για 15k πλέον -
γνωριζουμε χρονους του S3 σε Σερρες και Μεγαρα?
-
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
γνωριζουμε χρονους του S3 σε Σερρες και Μεγαρα?
Από 4Τ: Για Σέρρες 1'36''55.
Από Drive: Για Σέρρες 1'37''10 και επίσης για ανάβαση Θίσβης 1'58''55. Μέγαρα δεν ξέρω.σε ευχαριστω πολυ
-
RS5 πιθανότατα με μοτερ 4.2 V8 από RS4 με δυο τούρμπο.

-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Στα 10,300 όμως άναψε το λαμπάκι και συμπληρώσαμε σήμερα το πρωί 750ml Audi Long Life
Δεν είχες αλλάξει λάδια στα 7500 όπως είχες πει?
Θα δείξειΣυμφωνώ απόλυτα!!!!! Μου το είπαν και στο συνεργείο... στο 1.8Τ που έκανα στα 7,500 δεν συμπλήρωσα ποτέ.... ενώ οι 15,000άρηδες έβαζαν λίγο
Βαρέθηκα να πάω στα 7,500 χλμ..... από την άλλη 1 λιτρο long life κάνει 23 Euro....... πήρα και ένα για κάβα
Στην αλλαγή στα 7,500χλμ θα έδινα 23 * 5 λιτρα + φιλτρο + εργατικά = 150+ ..... plus χάσιμο χρόνου.........
οπότε πάω για 15k πλέονegw se VW VR6 allaza ka8e 8 xil xiliometra peripou (merikes fores eixa alla3ei kai sta 11) me ladia apla Castrol pou stoixizan $10 ta 6 litra ola mazi! se episimo Audi/VW antiproswpeia. Sta 1.8t Audi bazan ta idia ektos kai zitages eidika syn8etika. Opws 3an8a ta ebaza 3an8a ta ebgaza, pote den maurisan kai pote den ekapse ladi. go figure.
-
Audi Cross Cabriolet Concept

-
άρχισαν και τέτοια τώρα?
-
Ο προάγγελος του Q5 είναι μάλλον...
-
Kαι επίσημα, τέλος στην παραγωγή του RS4 sedan.
To **RS4 Avant **συνεχίζει κανονικά μέχρι τον Μάρτιο του 2008.
-
Eλπιζω να μην ειναι παλια νεα:
New strategy for Audi RS models
Audi’s RS models have always remained extremely exclusive, traditionally being launched towards the end of the lifecycle of the cars on which they’re based. That’s all set to change with news from Quattro GmbH boss Werner Frowein that future RS models will be released within two years after the launch of their donor models and production numbers will also be increased.
There will be other additional high-performance models, as well, such as a V12 powered diesel Q7. Other models include the upcoming TT-RS and a new V10 powered R8-RS. Before these arrive, we’ll see the launch of the sedan version of the RS6 plus the all-new RS5.
Frowein also revealed that production numbers for Audi’s RS models will be increasing. In 2007, the number of performance vehicles coming out of the Quattro GmbH included 5,300 RS4s and 4,000 R8s. Next year there will be 5,500 R8s, 5,000 RS6s and an additional 1,000 RS4s.
-
Όχι, είναι πολύ φρέσκα νέα
-
A3 Cabrio Unveiled

-
Πολύ όμορφο είναι...
Από τιμές ξέρουμε που θα παίζει??
-
καλα θεμα ομορφιας δεν τιθεται...
τεσπα..βλεποντας τον κωλο μου θυμιζει εντονα το γκολφ Ι οταν εβγαινε σε καμπριο..
κατι θα πουλησει αλλα θα μπορουσαν να το ειχαν αποφυγει..
-
καλυτερα bmw 1. μονο αν ειναι 5000 euro κατω θα πουλησει και παλι.....? what were they thinking?????????????????
-
Ο χρήστης nikodoc_z4 έγραψε:
καλυτερα bmw 1. μονο αν ειναι 5000 euro κατω θα πουλησει και παλι.....? what were they thinking?????????????????Ετσι όπως τα λές είναι φίλε μου δε βλέπεις και τώρα λίγο τις πωλήσεις να δεις ποιά είναι η διαφορά τους σε 3-d ,5-d κτλ.
Ετσι δεν θα πουλήσει ούτε αυτό..
Πάντως εγώ δεν θα αγόραζα audi Ποτέ...
Τέλος ς ς ς ς
-
Ο χρήστης nikodoc_z4 έγραψε:
καλυτερα bmw 1. μονο αν ειναι 5000 euro κατω θα πουλησει και παλι.....? what were they thinking?????????????????Aντίστροφα μάλλον. Η 1 ποτέ δεν πούλησε σε οποιαδήποτε έκδοσή της
AUDI FORUM