-
Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει και κάποιος άλλος, αλλά νομίζω πως χάθηκε το θέμα του Nurburgring από την Αυτοκίνηση.
-
Eκεί είναι Μάνο...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει και κάποιος άλλος, αλλά νομίζω πως χάθηκε το θέμα του Nurburgring από την Αυτοκίνηση. -
ΟΚ
-
-
Ωραίο άρθρο. Ευχαριστώ Χρήστο!
-
Το αγαπημένο μου ανάγνωσμα μετά τον τηλεφωνικό κατάλογο!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το αγαπημένο μου ανάγνωσμα μετά τον τηλεφωνικό κατάλογο!Χρειάζεσαι γυαλιά για τον κατάλογο;
-
Το αγαπημένο μου ανάγνωσμα μετά τον....** τηλεφωνικό κατάλογο!**Και γω το διαβαζω αυτο το μυθιστορημα μα με μπερδευουν οι πολλοι ηρωες που εχει.
(Γνωστο το ανεκδοτο,αλλα νομιζω οτι ταιριαζει στη περιπτωση.)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το αγαπημένο μου ανάγνωσμα μετά τον τηλεφωνικό κατάλογο!
Χρειάζεσαι γυαλιά για τον κατάλογο;
Δεν χρειάζομαι γυαλιά. Έχω αυτό.
-
-
Μ' αυτά θα εξετάσει προσεκτικά το Matiz στη διαφήμιση
-
Συγνωμην για την ενοχληση.
Θελοντας να δω video η φωτογραφιες που ποσταρουν φιλοι εδω μεσα μου βγαζει συνεχεια αυτο το υπεροχο μηνυμα που λεει οτι δεν βρηκε τη σελιδα κλπ,κλπ.
Ειναι σοβαρο γιατρε μου; -
Το απίστευτο συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Καμία σελίδα από τα bookmarks μου δεν ανοίγει (το customer support της otenet έχει ηχογραφημένο μήνυμα που προειδοποιεί για βλάβη του τηλεπικοινωνιακού παρόχου σε διάφορες περιοχές της χώρας) εκτος από το site του 4TF που δουλεύει και μάλιστα σφαίρα!
Το έζησα και αυτό!
-
Το απίστευτο συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Καμία σελίδα από τα bookmarks μου δεν ανοίγει (το customer support της otenet έχει ηχογραφημένο μήνυμα που προειδοποιεί για βλάβη του τηλεπικοινωνιακού πάροχου σε διάφορες περιοχές της χώρας) εκτος από το site του 4TF που δουλεύει και μάλιστα σφαίρα!Το έζησα και αυτό!
+1 για μενα....
-
Πολλές γνωστές σελίδες δεν 'παίζουν' αυτή τη στιγμή. Ακόμη και το google.gr To 4TF όμως στο ύψος του....
-
The privilege of being premitive...
-
Αυτά είναι... Μην ξανακούσω παράπονα για τη σελίδα μας...
-
Σε οσα forums είμαι μέλος ανοίγουν κανονικά. Και οι περισσότερες Ελληνικές σελίδες. Ξέρει κανείς πόσο θα κρατήσει όμως;
Έχω και ένα άλλο πρόβλημα, άκρως εκνευριστικό. Τις τελευταίες μέρες έχει εξαφανιστεί από το 4TF η επιλογή να με κρατάει logαρισμένο, με αποτέλεσμα κάθε φορά που μπαίνω στο φορουμ να πρέπει να συνδεθώ εκ νέου. Ξέρετε τίποτα;;;
@νδρέας
-
Η εξαφάνιση της επιλογής θα επανέλθει, ελπίζω, σύντομα.
Πάντως, σήμερα, με το πρόβλημα του ΟΤΕ, φάνηκε και το μεγάλο ποσοστό χρηστών από Β. Ελλάδα!...
Μόνο 38-40 online στις 4 η ώρα....δεν παίζει! Λείπουν όλοι οι Βόρειοι!!!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM