-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
οχι.
Στο διάλο.
απο το να με στειλεις στο χριστο..καλυτερα!
-
- S3 ΑΖΑΧ!
-
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πειτε σ' αυτο το ελικοπτερο να κανει και μια σταση Αθηνα, ε!Εσένα θα περάσει να σε πάρει ο tm.
Θα σε δέσει και θα σε τραβάει, εννοείται, μέσα δεν χωράς.
Λέγε ρε, το αποφάσισες;
-
ΠΑΡΕΝΘΕΣΙΣ!
Καφες απογευματινος στο Ριο Τεταρτη/Πεμπτη/Παρασκευη!
Ακουω προτιμησεις!
Εκ του Προεδρειου,
Δ.Ζ. -
Βρε άντε τράβα να αλλάξεις κανα μπροστινό επίσωτρο, υποστροφικέ τύπε, θές και καφέ
-
Προσεξε καλα γιατι θα αποκαλυψω προσωπικες μας στιγμες...
-
-
-
Πρώτος επιβεβαιώνω ότι μπορώ Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή και περιμένουμε τους υπόλοιπους για να δούμε ποιά μέρα τους βολεύει περισσότερο.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πειτε σ' αυτο το ελικοπτερο να κανει και μια σταση Αθηνα, ε!
Εσένα θα περάσει να σε πάρει ο tm.
Θα σε δέσει και θα σε τραβάει, εννοείται, μέσα δεν χωράς.
Λέγε ρε, το αποφάσισες;
Θα ειμαι... δυο, δε χωραω
Η αποφαση θα ληφθει τελευταια στιγμη και δεν εξαρταται απο εμενα (το ελικοπτερο παντως θα ηταν ιδανικη λυση...) -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πρώτος επιβεβαιώνω ότι μπορώ Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή και περιμένουμε τους υπόλοιπους για να δούμε ποιά μέρα τους βολεύει περισσότερο.Που ειστε οι υπολοιποι??
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Η αποφαση θα ληφθει τελευταια στιγμη και δεν εξαρταται απο εμενα (το ελικοπτερο παντως θα ηταν ιδανικη λυση...)Την ίδια ώρα θα κάνεις, βρε. Άσε που δεν έχουμε δικό μας πάρκινγκ ελικοπτέρων στην Κυλλήνη.
-
εγω παρασκευη δεν μπορω, παντως...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εγω παρασκευη δεν μπορω, παντως...ασε που θα βρεχει κιολας...
-
αν ο καιρος ειναι απο το τηλεφωνο, τοτε σιγουρα πεφτει εξω!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Πρώτος επιβεβαιώνω ότι μπορώ Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή και περιμένουμε τους υπόλοιπους για να δούμε ποιά μέρα τους βολεύει περισσότερο.
Που ειστε οι υπολοιποι??
Πω-πω γκρινιάρης έγινες!Εδώ είμαστε!!
Δεν μπορώ παρασκευή μιας και θα φύγω για αθήνα το σαββατοκύριακο λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.
**Τετάρτη **και Πέμπτη είμαι μέσα, με μια πολύ μικρή επιφύλαξη για την τετάρτη γιατί αν δεν είναι έτοιμο το αμάξι μου, θα πρέπει να καλέσω κάποιον προσωπικό ταξιτζή. -
Ρεμάλιααααα,
Θα λείπω από απόψε μέχρι και την Παρασκευή και δεν ξέρω αν εκεί θα έχω πισί.
Οπότε μαζέψτε τις συμμετοχές για την Κυριακή μόνοι σας και θα τις δω το Σάββατο το μεσημέρι.
Απορίες;
-
Που θα πας;
-
να παρεις laptop
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}