-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ποια version του Nero? manosk εσύ ποια έκδοση έχεις και δεν έχει πρόβλημα?Γράψε λάθος, την 7.8.5.0 έχω στα Vista.
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
Η WD είχε (δεν ξέρω αν το έχει ακόμη) καλύτερο σύστημα. Έκανες RMA σου έστελνε νέο δίσκο, έπαιρνε τον παλιό και αν δεν ήταν χαλασμένος στον χρέωνε. Απο την άλλη βέβαια οι δίσκοι της χαλάγαν ο ένας μετά τον άλλο.
Πέρσυ που χρειάστηκε να κάνω τη διαδικασία με WD, έστειλα το δίσκο (στο κέντρο της WD στη Γερμανία...) και μου έστειλαν το νέο πίσω. Πρέπει να ήταν καινούριος πάντως, δεν είδα να λέει πουθενά refurbished.
Και γενικά δεν είχα πρόβλημα με συγκεκριμένη μάρκα δίσκων. Μόνο με χαλασμένα τροφοδοτικά που χάλαγαν τους δίσκους. -
WD και τα μυαλά στα κάγκελα ρε!
πανω απο 10 έχουν περάσει απο την δούλεψη μου και κανένας δεν έχει κάνει κιχ.
έχω και ένα seagate τώρα, ούτε αυτός φαίνεται άσχημος.
την προηγούμενη εβδομάδα πάντως WD 500 εξωτερικό πήρα.
rantanplan άμα δεν σε νοιάζει για esata κοίτα τους lacie (by porsche design για να σε φτιάξω). 500 γίγα 100 ευρώ και λένε οτι φοράνε seagate μέσα. -
Απο εγγυηση τι λενε αυτοι? Το θεμα ειναι να παρουμε αμαξι πορσε ρε συ οχι σκληρο!
-
2 χρόνια όσα και η porsche σου
-
5 χρόνια στη Seagate.
Seagate rulez.
Αντε και οι Raptor της WD. Αλλά μέχρι εκεί.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Ψαχνω για εναν καλο εξωτερικο δισκο.
Ζητουμενα η οσο το δυνατον μεγαλη ταχυτητα του δισκου (rpm, buffer) με τιμη απο 100 Ε και κατω και χωρητικοτητα οσο το δυνατον μεγαλυτερη σε αυτη τη τιμη.
Πχ εχω βρει αυτον http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=960330 με 7.200 rpm και
Buffer 8 MB και μου φαινεται ευκαιρια.Προτασεις??
νομιζω πως έχει ο Κωτσόβολος προσφορά εναν Seagate 500αρη με 99ευρώ. Θα το επιβεβαιώσω και θα πάω να τον χτυπήσω!
Eπιβεβαιωθηκε και τον αγορασα σημερα το πρωι.
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=17471O οποιος seagate τα επαιξε.
Το διαγνωστικο της seagate μου επιβεβαιωσε οτι εχει προβλημα το %*&^Ιμενο.
Τωρα τι κανω αυριο το πρωι?
Επικοινωνω με τον Κωτσοβολο απο οπου τον πηρα η δεν εχει καμια δουλεια αυτος πια?
Επικοινωνω με seagate Αθηνας?
Ελπιζω να μην μπλεξω με εξωτερικο, ειδικα στην επικοινωνια το θεμα θα παει πολυ αργα.
Ηelp... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ποια version του Nero? manosk εσύ ποια έκδοση έχεις και δεν έχει πρόβλημα?
Γράψε λάθος, την 7.8.5.0 έχω στα Vista.
Και εγώ έχω την 8.xx και επίσης δεν έχω πρόβλημα ( μετά το FW upgrade στο DVDRW ),
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
5 χρόνια στη Seagate.Seagate rulez.
Αντε και οι Raptor της WD. Αλλά μέχρι εκεί.
Η WD έχει τη σειρά RAID Edition με 5 χρόνια εγγύηση επίσης
Η επί πλέον εγγύηση καλό είναι να υπάρχει γιατί ξέρεις οτι αφού θα σκάσει που θα σκάσει, ας μην πάει χαμένο το κομμάτι.
ΑΝ και με την απαξίωση που θα έχει μετά από τόσα χρόνια μπορεί να μην συμφέρει καν να μπεις στον κόπο και τα έξοδα της αντικατάστασης... -
Ερώτηση
Έχω μια ταινία σε μορφή img file αλλά δεν ξέρω κάποιο burner για να το περάσω σε dvd. Το nero δεν το διαβάζει. Ένα που κατέβασα Active@ISOBurner το μόνο που έκανε ήταν να μου κάψει το dvd κ να μου το αφήσει στην μέση για κάποιο λόγο που ποτέ δεν κατανόησα...!Κάτι να προτείνετε?
Ευχαριστώ -
Nero> Recorder> Burn Image
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Ζητουμενα η οσο το δυνατον μεγαλη ταχυτητα του δισκου (rpm, buffer) με τιμη απο 100 Ε και κατω και χωρητικοτητα οσο το δυνατον μεγαλυτερη σε αυτη τη τιμη.
Πχ εχω βρει αυτον http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=960330 με 7.200 rpm και
νομιζω πως έχει ο Κωτσόβολος προσφορά εναν Seagate 500αρη με 99ευρώ. Θα το επιβεβαιώσω και θα πάω να τον χτυπήσω!
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=17471O οποιος seagate τα επαιξε.
Επικοινωνω με τον Κωτσοβολο απο οπου τον πηρα η δεν εχει καμια δουλεια αυτος πια?
Ελπιζω να μην μπλεξω με εξωτερικο, ειδικα στην επικοινωνια το θεμα θα παει πολυ αργα.
Ηelp...Οχι ρε γμτ....πανω που ελεγα να παω να τον παρω...εχει απεναντι απο τη δουλεια μου κοτσωβολο....@@ ξενερωσα τωρα.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Ηelp...Aπο ο.τι ειδα στο site του Κωτσοβολου δεν αναφερει εγγυηση...
Οποτε λογικα την εκατσα γιατι στην Ελλαδα Seagate δεν παιζει και δεν εχω κρατησει και το κουτι το οποιο η εγγυηση αναφερει οτι πρεπει να εχει για να ισχυει..
Μηπως μπορεσουν να με εξυπηρετησουν οι ''Authorized Distributors'' που εχει στο site της η seagate και ειναι Ελλαδα, η ασχολουνται μονο με τη διανομη των προιοντων της και οχι με εγγυηση? -
Δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασες κατι και να μην εχει εγγυηση...τωρα αν πεταξες αποδηξει και κουτι χαρτια κλπ...
-
Αν στο κατάστημα δόθηκε όνομα την ώρα της αγοράς, μπορούν να βρουν την αγοραπωλησία και να εκδώσουν νέα απόδειξη για την εγγύηση. Από την άλλη, αν το μοντέλο είναι πρόσφατο και κυκλοφόρησε πριν τη λήξη της ελάχιστης εγγύησης, είναι αυταπόδεικτο ότι καλύπτεται.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Nero> Recorder> Burn ImageΔεν το βρίσκω στο Nero7 premium...! Ποιά επιλογή είναι?
Δεν έχει Recorder... ή τουλάχιστον εγώ δεν το βρίσκω...EDIT: Μου βγάζει μήνυμα 'Μη αναμενόμενη μορφή αρχείου'
-
Πάτα τότε Help> Use Nero Express και σ' αυτό Image, Project, Copy> Disc image or saved project
-
Αποδειξη εχω κρατησει, το κουτι του οχι.
Βασικα ηταν το πρωτο μου παρε δωσε με εταιρια που δεν εμπορευεται αποκλειστικα περιφερειακα Η/Υ για τετοιου ειδους προιον και επειδη δεν ειναι εξειδικευμενη υπεθεσα οτι θα με στειλει στην ιδια τη seagate.
Οποτε λετε οτι ο Κωτσοβολος θα με καλυψει??
Θα μου πειτε τοσο αγχος,σε λιγες ωρες μπορεις να μαθεις...
Το εχω δυστυχως γιατι την Δευτερα τον χρειαζομαι για τη διπωματικη μου... -
Δεν χρειάζεται η συσκευασία. Ο σκληρός αντικαθίσταται, δεν επιστρέφεται για επισκευή ή 'αλλαγή'.
Οι εταιρείες λιανικής δεν ασχολούνται με τις εγγυήσεις. Το πολύ ν' αναλάβουν να στείλουν το προϊόν στην αντιπροσωπεία με κόστος μάλλον του πελάτη. Αλλά αν δεν υπάρχει στην ίδια πόλη αντιπροσωπεία, ίσως τον στέλνουν και οι ίδιοι με δικά τους έξοδα. -
Σωστο αυτο αλλα στον Κωτσοβολο ισχυει?
Γιατι πριν μιλαγατε για επιστροφες σκληρων δισκων στις ιδιες τις εταιριες..
Επισης οταν θα τους τον παω θα τον συνδεσουν σε καποιο pc να checkαρουν βλαβη?
Το κανει οποτε του ερθει...
Και αν ισχυσει ο νομος του Merfy...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]