-
Φίλε zouzounoss, δεν τίθεται θέμα. Το 1.8 και άσε το sporting με την προοπτική να το φτιάξεις. Τα κυβικά δεν αντικαθίστανται με βελτιώσεις.Την ροπή του 1.8 δεν θα τη φτάσεις ποτέ. Μόνο με turbo αλλά μεγάλο κόστος και δεν ξέρεις τι θα γίνει στη συνέχεια. . Οδηγούσα αυτοκίνητο 1.3 και τώρα έχω 1.8 ατμοσφαιρικά και τα 2. Τεράστια διαφορά. Με το 1.8 είμαι με 5η και 40 και τραβάει λες και είναι 3η. Μεγάλη διαφορα. Αν μπορείς να καλύψεις το παραπάνω κόστος μη το σκέφτεσαι.
-
Παντως παιδια και φιλε ζουζουνε εχει ενα ΗGT σε περιοδικο βελτιωσεων Σεπτεμβριου φτιαγμενο απο την NOVITEC στα 312 αλογα!
Μιλαμε για πολυ επαγγελματικη δουλεια!Οχι τσαπατσοδουλειες!Νομιζεις οτι ο κινητηρας δεν εχει πειραχτει!Τοσο συμμαζεμενο και εξωτερικα σουπερ!
Απιθανο.. -
Kai egw eimai tis apoyhs oti apo mama einai kalutero. Para na arxizeis na bazeis monos sou xeri. Gia to 6ari tou sporting pantws apo oti ema8a ontws den einai toso axsiopisto panw apo 120-130 ps. Alla kai pali 8a to protimousa me 6ari. fusika sxediasmeno na antexei. Apo ekei kai pera nomixw oti ola einai polu kala me to HGT genika. kai ta 5 xronia guarantie boi8ane afantasta. Kai pragmatika oso kai an to yaxnw den mporw na brw kati antoistixo sta idia lefta. to mono pou mporw na pros8esw ston eauto mou! einai upomoni mexri kai meta ta xmas!! Thanx everybody!!!!
-
Κι εγώ θα συμφωνήσω με τους περισσότερους, HGT που σημαίνει πλήρης εξοπλισμός, καλύτερα φρένα, αναρτήσεις και μάλλον και δέσιμο. Πάρε τα πολλά κυβικά για θέμα ροπής που σημαίνει ευκολία και ασφάλεια με καλές ρεπρίζ. Αν οι 5 ταχύτητες είναι καλά υπολογισμένες μάλλον δε χρειάζονται άλλες για ένα ελαφρύ αυτοκίνητο με μέγιστη ταχύτητα γύρω στα 200 λίγα.
Παράδειγμα: όταν είχε βγεί η Porsche 911 turbo είχε 4 ταχύτητες, μετά της έβαλαν 5 ταχύτητες. Αυτοί που ήξεραν προτιμούσαν το 4 τάχυτο. Υπήρχε τόση ροπή που δε χρειαζόταν περισσότερες, το κιβώτιο ήταν ελαφρύτερο άρα καέρδιζες σε βάρος και απλούστερο άρα και πιο αξιόπιστο. Και γλύτωνες και μια αλλαγή κατά τις επιταχύνσεις που χάνεις μερικά δέκατα!
Στο sporting όπως και στα μηχανάκια ειδικά τα παλιότερα αναγκάζονται να βάλουν πιο πολλές ταχύτητες για να καλύψουν την έλλειψη ροπής. -
HGT me ta 1000 an exeis ti dynatotita. kai mi sygkrineis 5ari kivotio. ta 1800 exoun tosi ropi pou den xreiazetai pio pykni klimakosi tou kivotiou
dillima metaxsu punto sporting 95 kai HGT!!!!