-
Αυτό το 32 - 24 δεν το κατάλαβα, αλλά θα μπορούσε ν' αφορά κι εμένα!
Θέλω να πω κάτι ακόμη, που σε κάποιους θα φανεί...κάπως, αλλά παρακαλώ να το σκεφτούν...
Αντρες - Γυναίκες, ΣΠΑΝΙΑ έχουν κοινή θεματολογία... Δηλαδή, συνήθως ενδιαφερόμαστε για άλλα πράγματα! Εχω κάνει σχέση με...συνάδελφο (Η/Μ), με μαθηματικό, με ιστορικό αρχαιολογικό (2 φορές κιόλας ), με τεχνολόγο τροφίμων και φυσικά με...κοινωνικό πολιτικό (Πάντειος, τι περιμένετε; ))και με μερικές ακόμη που δεν θυμαμαι τώρα και τελικά κατέληξα πως με...καμία δεν ταιριάζω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!Αν μιλούσαμε, είναι γιατί συμβιβαζόμασταν ταυτόχρονα στο θέμα ή έστω κάποιος έκανε μεγαλύτερη παραχώρηση... Είναι σαν να δεις τηλεόραση μαζί με την κοπέλα σου: είναι φύσει αδύνατον να έχετε τα ίδια γούστα!
Απλά μετά από καιρό συνηθίζετε τα γούστα του άλλου και κάνετε αμοιβαίες παραχωρήσεις...Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, δεν παίζουν ρόλο οι σπουδές , η μόρφωση ή το επάγγελμα... Το μόνο που παίζει ρόλο, είναι πως αυτές είναι γυναίκες, εμείς άντρες και όσο κι αν είμαστε μαζί για συγκεκριμένους λόγους, παραμένουμε εν πολλοίς αταίριαστοι...
Πού θέλω να καταλήξω; Δεν ψάχνω για μια κοπέλα να γίνει ο καλύτερός μου φίλος... Δεν νομίζω πως γίνεται εξάλλου.... Ψάχνω για καποια που να είναι η σύντροφός μου, να με αγαπάει, προσέχει, υποστηρίζει, το ίδιο που ψάχνει κι αυτή πάνω κάτω... Αυτό θεωρώ εγώ σαν ζευγάρι.
Τώρα, πάνω σ' αυτό, τι ψάχνεις; Υπάρχει κάποιος λόγος να βρω μια συνομήλικη; Ας υποθέσουμε πως την βρήκα, πριν προλάβουμε να χαρούμε, θα αρχίσει η κουβέντα περί γάμου... Κουβέντα και σκέψη που δεν θέλω να μπω για την επόμενη 5ετία, κυρίως γιατί μόλις βρήκα την καλή δουλειά και θέλω να την...καλυτερέψω πριν κάνω κάτι τέτοιο!Τι έχω να κερδίσω; Θα είναι πιο όμορφη; Θα είναι πιο έξυπνη; Σίγουρα όχι, ή μάλλον όχι απαραίτητα... Σίγουρα θα έχει αρχίσει ήδη να χρησιμοποιεί ενυδατικές και θα σκέφτεται να κάνει κάτι με τις ρυτίδες 'έκφρασης' (πάντα έκφραφης είναι, ποτέ δεν είναι επειδή έχουν αρχίσει να σπάνε ).
Θα έχει στο μυαλό της πως ΠΡΕΠΕΙ να παντρευτεί, γιατί το 'δώστης άλλη μία ευκαιρία' απέθανε πια...
Τέλος, θα έχει ήδη άσχημη εικόνα για τους άντρες! Θα έχει γνωρίσει αρκετούς, θα την έχουν παρατήσει κάμποσοι και εσύ θα φέρεις το φορτίο όλων των άσχημων συμπεριφορών αυτών, καθώς σε εσένα θα ξεσπάει... Αυτό είναι κάτι σημαντικό που κάποιοι παραγνωρίζουν!
Αρα; Αρα διαλέγουμε κάποια πριν τα 25, που θεωρεί πως έχει χρόνο μέχρι τα 30, οπότε δεν αγχώνεται καθόλου για γάμο... Θέλει τις βόλτες της, τα ταξιδάκια της, τα ώπα της , η ίδια δεν έχει συνήθως καλή δουλειά για να της επιτρέπει σχέδια, ή ακόμη καλύτερα, μπορεί και να σπουδάζει, είναι συνήθως όμορφη και πιο φρέσκια από τις 30+ και αν είσαι τυχερός, δεν την έχει πάρει η μισή Αθήνα μια βόλτα, οπότε μπορεί να μην έχει φθαρεί άσχημα (ψυχολογικά εννοώ, το νινί είναι ανθεκτικότατο...) για να ξεσπάει πάνω σου...
Μειονεκτήματα; Σαφώς και υπάρχουν... Σαφώς και θα ζηλεύει περισσότερο, αλλά αυτό είναι και άμεση συνάρτηση πόσο σε θέλει (κοινώς δεν σε έχει και χ3σμένο ). Θα είναι ανασφαλής, αλλά καλύτερο από το να θεωρεί πως κρατάει τα αρσενικά από τα @@. Και κάτι τελευταίο: δεν θα είναι ακόμη καμια καριερίστρια, που θα δίνει τον υπερ πάντων αγώνα κατά των αρσενικών... Οχι πως θέλουμε νοικοκυρές, αλλά τις 'δυναμικές' τις έχω δει στην δουλειά , οπότε...ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω!
Αυτά και ...καλά στέφανα στα παιδιά (ά ρε λεβεντογέννα Κρήτη, τα καλύτερα παιδιά μας παίρνεις! ) -
...χαρα στο κουραγιο σου ρε γρηγορη!!
-
Ρε τον Ηι-fi τι έχει κάνει...!!!!!! Σωστός πάντως !!!!
-
Σωραιος!!! ΑΛΛΑ: Οχι κι οτι δεν παιζει ρολο η ηλικια,η μορφωση κλπ..Γιατι οταν η 20αρα θα ναι μαζι σου που εισαι 30 χρονων (20 και 30 ή εκει γυρω,οχι 32-27) θα ρθει μαζι σου μονο για το μπεσαμελ,το μαρουλακι κατα προτιμηση σε 100ευρο αντε και για τις οποιες εμπειριες εχεις παραπανω απο εναν συνομηλικο της.Μικρη πιθανοτητα υπαρχει να υπαρχουν και εξαιρεσεις που ετυχε και ερωτευτηκαν τον 30αρη και ο 30αρης (@@ ερωτευτηκε μεταξυ μας.. ) ενεδωσε..ή το αντιστροφο.. Αυτες ομως ειναι εξαιρεσεις στον κανονα τον παραπανω,και το θεμα με τις ηλικιες,τα λεφτα κλπ το βλεπεις νομιζω ετσι γιατι σε βολευει.
Υγ:Εγω εκατσα και σκεφτηκα λιγο την οπτικη κατω απο την οποια μιλησες εσυ.Αν θες σκεφτεσαι και τη δικη μου.Ελπιζω να μην παρεξηγιεται κανεις..
-
εχω τοσες πολλες ενστασεις που βαριεμαι να τις γραψω!
δυστυχως δυστυχως δυστυχως ειμαι με τον γαβρο ασπονδο φιλο μου σε αυτο το θεμα..
αλλα παιζει πολυ ρολο το καθε ατομο...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
οσο για τον Asimov.. με τετοιο αυτοκινητο που ψαχνεις, πως περιμενες να αισθανεσαι?
Καλα ρε, με φαγατε Μαλλον για VW παω
... ασχετο.. αλλα... το σκεφτηκες καλα?
(μη με ακους.. μια χαρα αυτοκινητο ειναι, αλλα για τους αλλους!) -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εχω τοσες πολλες ενστασεις που βαριεμαι να τις γραψω!δυστυχως δυστυχως δυστυχως ειμαι με τον γαβρο ασπονδο φιλο μου σε αυτο το θεμα..
Πρεπει να χεις καει στον χυλο κι εσυ,σε κοβω..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
εχω τοσες πολλες ενστασεις που βαριεμαι να τις γραψω!
δυστυχως δυστυχως δυστυχως ειμαι με τον γαβρο ασπονδο φιλο μου σε αυτο το θεμα..
Πρεπει να χεις καει στον χυλο κι εσυ,σε κοβω..
master jedi am i...
οπως τη βλεπει κανεις...αλλος το χαιρεται, αλλος αναρωτιεται τι γινεται...εγω ειμαι παοκ, δεν εχω αποψη σε θεματα τετοια!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το παράδοξο αυτό, κατά πάσα οφείλεται στο ότι οι έγκυες μεγαλύτερες ηλικίας υπόκεινται σε πολύ πιο εκτενή προγεννητικό έλεγχο.
Έτσι ακριβώς είναι, Χάρη. Αλλά επίσης δείχνει ότι η επιστήμη έχει προοδεύσει πολύ σε αυτό τον τομέα, και πλέον τα στερεότυπα τύπου 'μητέρα άνω των 35=παιδί με προβλήματα' τείνουν να ανατραπούν.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Οσο περνουν τα χρονια παντως τοσο πιο δυσκολο ειναι να βρει καποιος μια ουσιαστικα σοβαρη κοπελα...εχουμε γεμισει γκομενες αλλα οι κοπελες ειναι λιγες...πλεον η ατακα ''θελω να ζησω τη ζωη μου'' ειναι ο κανονας.
Βεβαια λιγες αντιλαμβανονται οτι το να ζει καποιος καλα δεν εμπεριεχει και το ''πηδιεμαι οπου βρω'' αλλα ειναι και αλλα πραγματα...φαινεται ουτοπικο αλλα δυστυχως δε μπορω να συμβαδισω με την ιδεα οτι ειναι φυσιολογικο** για τις γυναικες **να πηγαινουν με οποιον βρουν...πασχουμε απο μορφωση και αυτοσεβασμο ως κοινωνια οποτε ειναι μαλλον φυσιολογικο ολο αυτο...
Απο ενα σημειο και μετα ομως πρεπει να βαζει ο καθενας και ενα οριο και οχι να γινεται μερος αυτου του σκηνικου..Για τους άνδρες να υποθέσω είναι πολύ φυσιολογικό ε?
Aνδρες και Γυναίκες ΔΕΝ είναι το ίδιο ....όσο και να θέλουμε να είναι σε όλα ίσοι!
Με λίγα λόγια θέλω να πώ ότι παρατηρώ τα τελευταία χρόνια τις γυναίκες να αντιγράφουν τους άντρες στην συμπεριφορά.
Ξέρετε ...τα γνωστά...γυναικοπαρέες, κολλητές,αυτοκόλλητες,διακοπές χωρίς συνοδεία αρσενικού, καριέρα,ανεξαρτησία,μόρφωση ανωτάααατου επιπέδου ,σχέσεις πολλές για αποκομιδή εμπειρίας -ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΠΑΛ@ΥΚΙΑ μια γυναίκα θεωρείται έμπειρη-κλπ κλπ κλπ.
Δεν λέω πολλά απο αυτά είναι σεβαστά και αξιόλογα ΑΛΛΑ η γυναίκα δεν παύει ποτέ να είναι γυναίκα ότι και να κάνει...
Ο ρόλος της στη ζωή είναι σύντροφος και βοηθός του άνδρα ,θηλυκό και μάνα και όχι μαγκάκι, ψευταρχηγός και τελευταίας διαλογής ,κακέκτυπο,ξέκωλο.
Πολλά απο αυτά που συμβαίνουν είνα σαν μια μορφή αντίδρασης στην λεγόμενη ''φαλλοκρατική '' κοινωνία που ζούμε , ο θεός να την κάνει φαλλοκρατική δηλαδή...
Βέβαια που καταλήγουν όσες ακολουθούν το ''συγχρονο '' μοντέλο ζωής είναι λίγο πολύ γνωστό....ή στο ράφι, ή να κυνηγούν τεκνά, ή να κάνουν βεβιασμένους γάμους με όποιον τύχει όσο προλαβαίνουν να τεκνοποιήσουν, ή ακόμα με ψυχολογικά προβλήματα...
Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιες που δεν παρασύρονται και μένουν να κρατούν ψηλά τη σημαία της όμορφης και πραγματικά ανεξάρτητης γυναίκας. -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Το παράδοξο αυτό, κατά πάσα οφείλεται στο ότι οι έγκυες μεγαλύτερες ηλικίας υπόκεινται σε πολύ πιο εκτενή προγεννητικό έλεγχο.
Έτσι ακριβώς είναι, Χάρη. Αλλά επίσης δείχνει ότι η επιστήμη έχει προοδεύσει πολύ σε αυτό τον τομέα, και πλέον τα στερεότυπα τύπου 'μητέρα άνω των 35=παιδί με προβλήματα' τείνουν να ανατραπούν.
Δυστυχώς η φύση έχει άλλη άποψη. Αν ο προγεννητικός έλεγχος ήταν παρόμοιοου επιπέδου, θα φαινόταν ότι τα προβλήματα αυξάνονται όσο αυξάνεται και η ηλικία.
Εννοείται πως τίποτα δεν είναι απαγορευτικό ούτε απόλυτο, για να μη παρεξηγούμαστε.
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Παρακαλω οχι γελάκια, αστειακια, υπονοουμενα το θεμα ειναι σοβαροτατο.
Μιλαμε παρα παρα παρα πολυ σοβαρα.
Λοιπον...Εχω ενα πολυ πολυ καλο φιλαρακι. Θελει να κανει οικογενεια οσο τιποτα αλλο στη ζωη του. Ειναι 31 ετων. Δυσκολευεται παρα πολυ να βρει μια κοπελα που να θελει κι αυτη το ιδιο πραγμα. Ειναι χρυσή καρδια παιδι μάλαμα, σοβαρος αλλα με απιστευτο χιουμορ και εμφανησιακα μια χαρά. Το γιατι δεν μπορει να βρει ειναι κατι που δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε τωρα.
Εδω και δυο χρονια εχει ερθει μια κοπελα στην επιχειρηση οπου εργαζομαι. Ειναι και αυτη 31 ετων, πανεμορφη και απο οσο μπορω να ξερω πολυ καλο 'παιδι'. Απο διαφορες κουβεντες που εχουμε κανει, μεταξυ σοβαρου και αστειου μου εχει πει οτι θελει ΚΑΙ αυτη οσο τιποτα αλλο να βρει ενα καλο παιδι να κανει οικογενεια.
Πεστε με τρελό αλλα σημερα μου ηρθε ετσι ξαφνηκα μια 'φλασιά'. Ποτε μου μεχρι σημερα δεν ειχα σκεφτει κατι τετοιο αλλα ετσι απλα μου ηρθε. Ειπα στην κοπελα για τον φιλο μου και... το αντιθετο.
Προς εκπληξη μου και οι δυο συμφωνησαν να βγουμε για καφε.Εδω τωρα ειναι το διλλημα. Να βγουμε δεν λεω. Τί θα γίνει; Για τί πραγμα να μιλησουμε; Και καλα εγω τί πρεπει να κανω τότε;
Να τους αφηνω να μιλανε οι δυο τους και οτι βγει; Να τους βρισκω κοινα στοιχεια στον χαρακτηρα τους. Μου φαινεται πολυ περιεργη η ολη 'φάση'.
Μηπως να βρω 2-3 αλλα κοντινα μου/τους ατομα να ερθουν κι αυτοι;Βοηθεια παιδια.
TA PROKSENIA κατα 99% δεν πιανουν γιατι το ζευγαρι φοβαται μην εκτεθει στον ενδιαμεσο..ετσι η ξεπετα αποκλειεται, οποτε αν δεν αρεσει πολυ ο ενας στον αλλο,, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..εγω βεβαια δεν εχω τετοια κολληματα, πρωτο ραντεβου αμα δεν πεσει σφυριχτρα τοτε κουκου...
Πες του φιλου σου οτι το edit [kouk] βρωμαει εξω..αν ειναι λιγο εμφανισιμος και εχει λιγο μπλα μπλα θα βρει μονος του την ακρη....και for Gods shake παει καλα και θελει να περδικλωθει απο τα 31 ετων???μου μυριζεται λιγο μαμακιας φαση...
φιλικα Random
YΓ..αμα δεν κατσει το προξενιο φερτονα να τονε παω στη Μονικα να λαλησει...
κ κατι αλλο προς τους αντρες του φορουμ...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ο Αντρας ειναι κυνηγος.. edit Στις επόμενες παρόμοιες δημοσιεύσεις , δεν θα ταλαιπωριέμαι να κοιτάω τι να σβήσω!!! [kouk]
γιατί ρε random και εγώ σκέφτομαι το γάμο και είμαι 29, δλδ είμαι μαμάκιας? τι ιδέες είναι αυτές?
-
ΡΑΝΤΟΜΙΚΕΣ!!!
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
γιατί ρε random και εγώ σκέφτομαι το γάμο και είμαι 29, δλδ είμαι μαμάκιας? τι ιδέες είναι αυτές?
.
στειλε τις αιτησεις σου
-
Θα γραψω και γω κατι τωρα που επειβεβαιωνει τη θεωρια μου οτι οι πιο εξυπνοι στοχασμοι πηγαζουν απο το Smallville
Ειναι λοιπον το τρελο μωρο η Λανα(Kristin Kreuk) και σαν κλασσικη ΧΧ πρηζει τον Λεξ (το λουθορ ντε) σχετικα με το αν την αγαπαει η ειναι απλα ερωτευμενος,που βλεπει να πηγαινει η σχεση τους,αν την παχαινουν τα χαμηλοκαβαλα,πως τους βλεπει μετα απο 5 χρονια σχεσης κτλ.Και απαντα ο Λουθορ:Ειμαι ικανοποιημενος.
Ουτε ερωτας,ουε αγαπες,ουτε ενθουσιασμοι ουτε τπτ.Στο τελος της μερας πρεπει να υπαρχει ικανοποιηση.Τοτε ναι παντρεψου
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΠΑΛ@ΥΚΙΑ μια γυναίκα θεωρείται έμπειρητουλαχιστον 6 την ημερα
-
καπω-πορτ μπακαζ?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δυστυχώς η φύση έχει άλλη άποψη. Αν ο προγεννητικός έλεγχος ήταν παρόμοιοου επιπέδου, θα φαινόταν ότι τα προβλήματα αυξάνονται όσο αυξάνεται και η ηλικία.
Σαφώς. Παλαιότερα όμως, όταν έβλεπες παιδί με παρόμοιο πρόβλημα, γνώριζες με σχετική βεβαιότητα πως η μητέρα του ανήκε σε ηλικιακό γκρουπ υψηλής επικινδυνότητας. Σήμερα οι περιπτώσεις αυτές μειώνονται (ή αν θες προλαμβάνονται), όσο ο προγεννητικός έλεγχος και οι μέθοδοί του αναπτύσσονται επιστημονικά.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΠΑΛ@ΥΚΙΑ μια γυναίκα θεωρείται έμπειρη
τουλαχιστον 6 την ημερα
Ο άνδρας πότε θεωρείται έμπειρος;
Ή γεννιούνται όλοι έμπειροι, τα χρυσά μου; -
Μια παράκληση.
Το χιούμορ μεταξύ ανδρών είναι διαφορετικό.
Μην παρεξηγηθούμε. Αμαρτία είναι.
Θελω σοβαρη σχέση.....