Αυτό το 32 - 24 δεν το κατάλαβα, αλλά θα μπορούσε ν' αφορά κι εμένα!
Θέλω να πω κάτι ακόμη, που σε κάποιους θα φανεί...κάπως, αλλά παρακαλώ να το σκεφτούν...
Αντρες - Γυναίκες, ΣΠΑΝΙΑ έχουν κοινή θεματολογία... Δηλαδή, συνήθως ενδιαφερόμαστε για άλλα πράγματα! Εχω κάνει σχέση με...συνάδελφο (Η/Μ), με μαθηματικό, με ιστορικό αρχαιολογικό (2 φορές κιόλας ), με τεχνολόγο τροφίμων και φυσικά με...κοινωνικό πολιτικό (Πάντειος, τι περιμένετε; ))και με μερικές ακόμη που δεν θυμαμαι τώρα και τελικά κατέληξα πως με...καμία δεν ταιριάζω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
Αν μιλούσαμε, είναι γιατί συμβιβαζόμασταν ταυτόχρονα στο θέμα ή έστω κάποιος έκανε μεγαλύτερη παραχώρηση... Είναι σαν να δεις τηλεόραση μαζί με την κοπέλα σου: είναι φύσει αδύνατον να έχετε τα ίδια γούστα!
Απλά μετά από καιρό συνηθίζετε τα γούστα του άλλου και κάνετε αμοιβαίες παραχωρήσεις...
Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, δεν παίζουν ρόλο οι σπουδές , η μόρφωση ή το επάγγελμα... Το μόνο που παίζει ρόλο, είναι πως αυτές είναι γυναίκες, εμείς άντρες και όσο κι αν είμαστε μαζί για συγκεκριμένους λόγους, παραμένουμε εν πολλοίς αταίριαστοι...
Πού θέλω να καταλήξω; Δεν ψάχνω για μια κοπέλα να γίνει ο καλύτερός μου φίλος... Δεν νομίζω πως γίνεται εξάλλου.... Ψάχνω για καποια που να είναι η σύντροφός μου, να με αγαπάει, προσέχει, υποστηρίζει, το ίδιο που ψάχνει κι αυτή πάνω κάτω... Αυτό θεωρώ εγώ σαν ζευγάρι.
Τώρα, πάνω σ' αυτό, τι ψάχνεις; Υπάρχει κάποιος λόγος να βρω μια συνομήλικη; Ας υποθέσουμε πως την βρήκα, πριν προλάβουμε να χαρούμε, θα αρχίσει η κουβέντα περί γάμου... Κουβέντα και σκέψη που δεν θέλω να μπω για την επόμενη 5ετία, κυρίως γιατί μόλις βρήκα την καλή δουλειά και θέλω να την...καλυτερέψω πριν κάνω κάτι τέτοιο!
Τι έχω να κερδίσω; Θα είναι πιο όμορφη; Θα είναι πιο έξυπνη; Σίγουρα όχι, ή μάλλον όχι απαραίτητα... Σίγουρα θα έχει αρχίσει ήδη να χρησιμοποιεί ενυδατικές και θα σκέφτεται να κάνει κάτι με τις ρυτίδες 'έκφρασης' (πάντα έκφραφης είναι, ποτέ δεν είναι επειδή έχουν αρχίσει να σπάνε ).
Θα έχει στο μυαλό της πως ΠΡΕΠΕΙ να παντρευτεί, γιατί το 'δώστης άλλη μία ευκαιρία' απέθανε πια...
Τέλος, θα έχει ήδη άσχημη εικόνα για τους άντρες! Θα έχει γνωρίσει αρκετούς, θα την έχουν παρατήσει κάμποσοι και εσύ θα φέρεις το φορτίο όλων των άσχημων συμπεριφορών αυτών, καθώς σε εσένα θα ξεσπάει... Αυτό είναι κάτι σημαντικό που κάποιοι παραγνωρίζουν!
Αρα; Αρα διαλέγουμε κάποια πριν τα 25, που θεωρεί πως έχει χρόνο μέχρι τα 30, οπότε δεν αγχώνεται καθόλου για γάμο... Θέλει τις βόλτες της, τα ταξιδάκια της, τα ώπα της , η ίδια δεν έχει συνήθως καλή δουλειά για να της επιτρέπει σχέδια, ή ακόμη καλύτερα, μπορεί και να σπουδάζει, είναι συνήθως όμορφη και πιο φρέσκια από τις 30+ και αν είσαι τυχερός, δεν την έχει πάρει η μισή Αθήνα μια βόλτα, οπότε μπορεί να μην έχει φθαρεί άσχημα (ψυχολογικά εννοώ, το νινί είναι ανθεκτικότατο...) για να ξεσπάει πάνω σου...
Μειονεκτήματα; Σαφώς και υπάρχουν... Σαφώς και θα ζηλεύει περισσότερο, αλλά αυτό είναι και άμεση συνάρτηση πόσο σε θέλει (κοινώς δεν σε έχει και χ3σμένο ). Θα είναι ανασφαλής, αλλά καλύτερο από το να θεωρεί πως κρατάει τα αρσενικά από τα @@. Και κάτι τελευταίο: δεν θα είναι ακόμη καμια καριερίστρια, που θα δίνει τον υπερ πάντων αγώνα κατά των αρσενικών... Οχι πως θέλουμε νοικοκυρές, αλλά τις 'δυναμικές' τις έχω δει στην δουλειά , οπότε...ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω!
Αυτά και ...καλά στέφανα στα παιδιά (ά ρε λεβεντογέννα Κρήτη, τα καλύτερα παιδιά μας παίρνεις! )