-
για φτοιαχτο μου φαινετε
-
Και μετα ξυπνησαν!
-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
http://www.metacafe.com/watch/860200/lada_jump/λετε ;
Μπααααα...
Παντως εχει πλακα η ιδεα. Quarter pipe με Niva.
-
Ψεύτικο είναι.
-
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Youtube VideoΤο ανανεωμένο Volkswagen sTOUkAREG.
AΠο το YouTube:
Macedonians on Tuesday mourned one of their biggest stars, singer Tose Proeski, who was killed in a car crash on a Croatian motorway in the early hours. police said Proeski's vehicle hit the back of a truck and crashed into the protective fence on the Zagreb to Belgrade highway near Nova Gradiska 70 miles east of Zagreb. He was asleep in the passenger seat. Two other people in the car were injured.
Eγω δε 8α εκανα πλακα με το Τουαρεγκ.
-
**Macedonians **on Tuesday mourned one of their biggest stars, singer Tose Proeski, who was killed in a car crash on a Croatian motorway in the early hours. police said Proeski's vehicle hit the back of a truck and crashed into the protective fence on the Zagreb to Belgrade highway near Nova Gradiska 70 miles east of Zagreb. He was asleep in the passenger seat. Two other people in the car were injured.
Εγω δεν θα εκανα πλακα με το 'macedonians'
-
Αυτό το παιχνίδι το χάσαμε πριν πολλά χρόνια όταν το παίζαμε 'εθνικά υπερήφανοι' και αδιάλακτοι στο θέμα της σύνθετης ονομασίας.
-
Δεν ειναι θεμα 'εθνικης υπερηφανειας'.Ειναι θεμα ιστοριας.
Και πρεπει να συνεχισουμε να μην θελουμε την συνθετη ονομασια.Δεν μπορει απο το πουθενα να θεωρουνται αυτοι Μακεδονες.Ειναι Σλαβοι με κανενα δικαιωμα πανω στο ονομα της ιστορικης Ελληνικοτατης φυλης.
-
ΟΚ.
-
Είσαι σίγουρος ότι είναι Σλάβοι; Μάλλον για μόρφωμα και συνονθύλευμα φυλών μου κάνει εμένα. Αν είμαστε ποιο έξυπνοι εκτός από οικονομικός δορυφόρος μας θα ήταν απλά ανένταχτη επαρχία μας. Αν όμως είπα ΑΝ!!!
-
Η γλώσσα τους όντως είναι μια ανάμιξη Σλάβικης και Βουλγάρικης.Οι Βούλγαροι μπορούν να συννενοηθούν με τους Σκοπιανούς στην γλώσσα των δεύτερων.Ιδίως στην 'μακεδονική' περιοχή της Βουλγαρίας που βρίσκεται στα σύνορα με τα Σκόπια και σε βάθος αρκετών χλμ το φαινόμενο είναι πολύ έντονο.
Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβικης καταγωγής.Αν από την άλλη εννοείς ότι στην χώρα τους κατοίκουν πολλοί λαοί,συμφωνώ με κυρίαρχη μειονότητα την αλβανική που βλέπουμε τι προβλήματα τους δημιουργούν και ποιος ξερεί μέχρι που είναι ικανοί να φτάσουν (βλέπε Κόσσοβο).
Όσο για το αν είμασταν έξυπνοι (ή έστω κινούμασταν χώρις τον μπαμπούλα από πάνω) τι θα μπορούσαμε να είχαμε καταφέρει στο θέμα αυτό,είναι πραγματικά πονεμένη ιστορία.Θα δούμε τον Απρίλιο του 2008 πως θα κινηθούμε στην συνάντηση των 'μεγάλων'.
Αυτά,γιατί είμαστε
-
-
-
Pagani Zonda ντεν εκει?
ειχα ακούσει για εναν πριγκηπα στο Ντουμπάι
τα ειχε ολα αυτα και ακόμη ειχε και ενα Terios I -
σικέ θα είναι. Έχει πλάκα ωστόσο
-
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
:lipsealed:ωραιες πιστες εχουν στην Αυστραλία
Πολύ ωραία πίστα και πολύ καλό τιμόνι ο τύπος.
-
Στα φρένα τους περνάει όλους, λες να είναι ο rossi?
-
Site με ΠΟΛΛΑ videos (auto-videos)