-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πώς ξέρουμε ότι αυτές δεν είναι τουμπαρισμένες και ματσακονιασμένες; 14500 δεν είναι εξευτελιστική τιμή; Αφού θα κόστισε τα τετραπλά και βάλε;Μπορείς να την πας σε μια αντιπροσωπεία και να κάνεις έλεγχο για αγορά (θα σκάσεις κανένα κατοστάρικο αλλά αν παντού είναι τέλεια και φοβάσαι αυτό που λες τότε νομίζω αξίζει τον κόπο).
Εξευτελιστική δεν είναι-από τόσο ξεκινούν ανάλογα με τον εξοπλισμό*- άσε που το mobile δεν είναι και η καλύτερη πηγή!...(btw τα διπλά έκανε... όχι τα τετραπλά!)Πιστεύω ότι 20Κ είναι αρκετά λεφτά για να πάρεις ένα πολύ καλό μτχ ως 4-5ετίας σε βαθμό που, στα μάτια μου τουλάχιστον, η αγορά ενός καινούργιου χατς με το ίδιο κεφάλαιο (τη στιγμή που σε μια πενταετία θα πασχίζεις για να το δώσεις τα μισά) δεν είναι ιδιαίτερα δελεαστική σαν πρόταση!
*προσωπικά δε θα με ενδιέφερε ο τρελός εξοπλισμός εκτός κάποιων βασικών και πλέον αναγκαίων. Το Γερμαναρά που συνήθως τα παραγγέλνει 'με απ'όλα' τον καίει, όμως, να είναι γεμάτο και τα βασικά μοντέλα συνήθως τα τσακίζει μετά από μια τετραετία...
-
SAAB 9-3 αν πας για μεταχειρισμενο
mondeo/ golf TSI αν πας για νεο
-
Αν έχεις αυστηρά ανώτατο όριο τα 20.000 τότε ή κοιτάς κάτι μεταχειρισμένο ή κοιτάς προς Ford μεριά. Όχι ότι είναι ιδιαίτερα καλοφτιαγμένα αλλά δεν είναι του πεταματού σε καμμία περίπτωση (ποιότητα κατασκευής) και έχουν φοβερό στήσιμο, κιβώτιο κλπ
Νομίζω για ταξίδια είναι προτιμότερα τα κυβικά ενός 2,0 Zetec (αν και χρέπι κατά τ' άλλα) παρά οι 2 συμπιεστές ενός TSI.
Αλλιώς TSI 120 δαγκωτό. -
Clio RS ελαφρώς μεταχειρισμένο
-
Μια mb W123 με το 720.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μια mb W123 με το 720.Η 123 φοράει το 722(716 το manual) αν αναφέρεσαι στο σαζμάν της...
Αν απλώς κάνεις χαβαλέ, τότε κρίμα.
-
Στο λάστιχο αναφέρομαι, και γιατί κρίμα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο λάστιχο αναφέρομαι, και γιατί κρίμα;Εξήγησέ μου τι νόημα έχει...
-
Το κλασσικό αμάξι που προτείνουμε με το κλασσικό λαστιχάκι που προτείνουμε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το κλασσικό αμάξι που προτείνουμε με το κλασσικό λαστιχάκι που προτείνουμε.Ναι, τι νόημα έχει και γιατί το έγραψες δεν κατάλαβα...
-
Δεν πειράζει, δεν καταλαβαίνουν όλοι τα αστεία μου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν πειράζει, δεν καταλαβαίνουν όλοι τα αστεία μου.Ασφαλώς και δεν μπορείς να έχεις τέτοια απαίτηση, ωστόσο θα με ενδιέφερε πολύ να καταλάβω που ακριβώς βρίσκεται το αστείο (και για την ακρίβεια που κολλάει με τα προηγούμενα)...
-
Πρώτη φορά βλέπεις στο φόρουμ αυτό αστειάκι που βασίζεται σε άσχετη πρόταση για αγορά αυτοκινήτου;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πρώτη φορά βλέπεις στο φόρουμ αυτό αστειάκι που βασίζεται σε άσχετη πρόταση για αγορά αυτοκινήτου;ΟΚ...
-
Κατα τη γνωμη μου το Γκολφ και το Μπραβο ειναι μαλλον οι 2 πιο προφανεις προτασεις, οπως ηδη γραφτηκε.
Προσωπικα το Μπραβο με εντυπωσιασε ΚΑΙ στο εσωτερικο. Απο εμφανιση-ποιοτητα υλικων σκιζει. Μαλλον αυτο θα διαλεγα, αν (οπως φαινεται) με τον καλο κινητηρα 'παει' κιολας. -
Και εγώ προς το μπράβο θα κινούμουν, με μόνο αρνητικό την νεότητά του και κατά συνέπεια τις ανεπίλυτες παιδικές ασθένειες που ίσως παρουσιάσει. Σε πλήρη αντίθεση με το golf που αντικαθίσταται σε λίγο.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Θα βρίσκεις και δίλιτρο s40 σ αυτά τα λεφτά. (αν το πουλάει κανείς)
Καλη ιδεα....
Τα TSI το σκεφτομαι, απλα φοβαμαι να μπλεξω με τη VW.... To Leon εσωτερικα ειναι αισχρο και τα 160 αλογα δεν τα χρειαζομαι τοσο που να το παραβλεψω.... Το Bravo θα παω να το δω.... Astra αποκλειεται, το Jetta δε μου αρεσει καθολου. Το 3 ειναι καλη ιδεα...
Για μεταχειρισμενα;
ειδες χρηστακη που στα λεγα για τη ωολκσβαγκεν??τωρα φοβασαι και συ να μπλεξεις..σου προτεινω
1.colt czt 150hp
2.opel corsa gsi η opc Αν σου φτανουν τα χρηματα.θα σου ελεγα να κοιταξεις κ το φιεστα εστι, αλλα ενω 2λιτρο εχει χαλια επιδοσεις τοσο απο σταση οσο και εν κινησει...
-
Random δεν θέλει σούπερμίνι...
Α και άλλη μία τελείως κουλή πρόταση (τη θυμήθηκα από το Random ένα ιμπρέζα μτχ δίλιτρο ατμοσφαιρικό έχει προλάβει να πέσει στα 20Κ?
-
Όταν διάβασα στο αρχικό ερώτημα 'οπωσδήποτε πάνω από 4,20 μ. μήκος' δεν φαντάστηκα ότι θα περιορίζονταν οι επιλογές μεταξύ 4,20 και 4,30 μ.
Κατάλαβα ότι υπήρχε ενδιαφέρον για κάτι πιο μεγάλο, μικρομεσαίο sedan ή μεσαίας κατηγορίας. -
Mε 20000 να παρεις μεταχειρο δεν λεει.
Εχει πολλα καινουργια σε αυτα τα λεφτα.
Απο Γιαπονεζικα δεν σου κανει κανενα 'κλικ';
Το κλασικό "τί να πάρω" με 20k