-
Ο ένας λέει το impreza έχει κοντές, ο άλλος λέει με δευτέρα βγάζει 120!!!
Τι ισχύει τελικά?Το impreza είναι υπερβολικά αργό και βαρύ εξ'ού και το 14' 0-100.
Το suzuki λόγω επιλεκτικής 4-κίνησης νομίζω υπερτερεί.Αυτά τα περί ασφάλειας με 4-κίνηση impreza έιναι μύθος. Αν σου φύγει το τουτού στην άσφαλτο (το subaru δλδ), συμπεριφέρεται σαν πισωκίνητο.
Τα λόγια αυτά από φίλο που του έφυγε το forester πάνω σε στροφή στην εθνική!Παλαιότερα είχα την ατυχία κι εγώ να είμαι κάτοχος της αμπελοπατέντας subaru impreza 1.6 ts turbo με τα ψόφια 143 άλογα, ούτε 100 δεν ήταν στην πραγματικότητα! Μπορώ και εγώ να πιστοποιήσω τα 14.5 λίτρα/100 χλμ που είχα κατανάλωση μέσα στην Αθήνα καθώς επίσης τα περί 4-κίνησης. Το outlander turbo που οδηγώ τώρα παρόλο που είναι 2-λιτρο, μέσα στην Αθήνα είναι στα 12 περίπου λίτρα!
Καλύτερη μεν η 4-κίνηση suba (την οποία θα καταλάβεις 1 με 2 φορές το χρόνο και αν - και πρέπει να είσαι και 'οδηγάρα' για να την εκμεταλλευτείς!), αλλά μόνο στα χαρτιά και όταν φύγει είναι σαν να οδηγείς πισωκίνητο.
Αυτά.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Από επιδόσεις πως είναι το Impreza? Βλέπω αυτό το 0-100 σε 14' και προβληματίζομαι...
Σιγουρα δεν προσφερεται για κοντρες κ για φαναρια .
Ειναι αυτοκινητο για ταξιδι με μεγαλες ταχυτητες .
Σε συμπεριφορα , τιμονι , θορυβους , παιρνει αριστα .
Πολυ δυνατο αμαξωμα , χαμηλο κεντρο βαρους .
Το χειροφρενο ειναι στο κεντρο κ οχι εκει που φαινεται στην φωτο .
2 ταχ 120
3 140
4 160
5 180-200 (κοντερισια )
καταναλωση 7,5 (οικον.οδηγ)
9,5 (160-180)
Στην Εγνατια το κοντερ εδειξε πολλες φορες πανω απο 200Συγνώμη, το 1.5 Impreza δεν έχεις; Είναι δυνατόν η δευτέρα να φτάνει τα 120;
Νομίζω τα νούμερα που βάζεις είναι καπως υπερβολικά...
Ναι σωστα το 1,5 SW εχω . Αυτα βλεπω , αυτα βαζω . Για 3,4 ,5 , δεν εχω καμια αμφιβολια , για την δευτερα θα το τεσταρω κ σημερα , κ θα σου απαντησω . Για την τελικη εχω γραψει αμεσως μολις το οδηγησα στο (τελικη και στροφες).Ο κατασκευαστης του δινει 168 .Εαν ομως ειχες διαβασει τα περιοδικα ,συμφωνουσαν μαζι μου , (οτι το αυτοκινητο κινειται πολυ πιο γρηγορα απ΄οτι γραφει ο κατασκευαστης ).
-
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Ο ένας λέει το impreza έχει κοντές, ο άλλος λέει με δευτέρα βγάζει 120!!!
Τι ισχύει τελικά?Το impreza είναι υπερβολικά αργό και βαρύ εξ'ού και το 14' 0-100.
Το suzuki λόγω επιλεκτικής 4-κίνησης νομίζω υπερτερεί.Αυτά τα περί ασφάλειας με 4-κίνηση impreza έιναι μύθος. Αν σου φύγει το τουτού στην άσφαλτο (το subaru δλδ), συμπεριφέρεται σαν πισωκίνητο.
Τα λόγια αυτά από φίλο που του έφυγε το forester πάνω σε στροφή στην εθνική!Παλαιότερα είχα την ατυχία κι εγώ να είμαι κάτοχος της αμπελοπατέντας subaru impreza 1.6 ts turbo με τα ψόφια 143 άλογα, ούτε 100 δεν ήταν στην πραγματικότητα! Μπορώ και εγώ να πιστοποιήσω τα 14.5 λίτρα/100 χλμ που είχα κατανάλωση μέσα στην Αθήνα καθώς επίσης τα περί 4-κίνησης. Το outlander turbo που οδηγώ τώρα παρόλο που είναι 2-λιτρο, μέσα στην Αθήνα είναι στα 12 περίπου λίτρα!
Καλύτερη μεν η 4-κίνηση suba (την οποία θα καταλάβεις 1 με 2 φορές το χρόνο και αν - και πρέπει να είσαι και 'οδηγάρα' για να την εκμεταλλευτείς!), αλλά μόνο στα χαρτιά και όταν φύγει είναι σαν να οδηγείς πισωκίνητο.
Αυτά.
Ακριβως ετσι ειναι με το 1,6 ts turbo k χειροτερα . Η υπερστροφη πολλες φορες γινοτανε ανεξελεγκτη κ η καταναλωση εφτανε κ τα 16 λιτρα . Επειδη με προβληματισατε με την δευτερα , θα προσπαθησω σημερα κ θα σας απαντησω .
-
HighFidelity έγραψε
Είναι δυνατόν η δευτέρα να φτάνει τα 120;Εχεις δικιο ! Η δευτερα στα 100 εχει κοφτη .
Η τριτη στα 140
Η τεταρτη στα 165 σηκωσα το ποδι απο το γκαζι
Δεν ηταν σκοπιμο το λαθος μου .
Νέο SUBARU IMPREZA 1.5 Vs SUZUKI SX4 1.6