-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
j.marr
που την βρίσκεις αυτήν; Καταργημένο μοντέλο είναι και δεν την βλέπω στα γνωστά ιντερνετικά μαγαζιά.είναι απο τις reissue που κυκλοφόρησαν κάπου στα τέλη του 90
http://www.danguitars.com/56-U2.html 375$ ( )
-
Kυκλοφόρησε και άλλο reissue το 2003-4, κάπου εκεί, που παραγόταν μέχρι πριν κάνα χρόνο.
Τώρα η danelectro παράγει τις 59 reissue και longhorn (ό,τι πιο απαίσιο έχω δει ποτέ). Αυτό το βίτσιο με την παραγωγή για 2-3 χρόνια δεν το κατάλαβα. Αφού πουλούσε και είχε πάρει πολύ καλές κριτικές η 56.
-
αυτή του 2003-4 ειναι 'βελτιωμένη' (Pro)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αυτή του 2003-4 ειναι 'βελτιωμένη' (Pro)Σωστά, έχεις δίκιο! Αυτή μ αρέσει πολύ!
-
εμένα πάλι οχι
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.hypercustom.com/ο,τι να'ναι
λοιπον νομιζω οτι προσπαθω να μαθω ενα απο τα πιο ωραια, χαρακτηριστικα κ αγαπημενα solo στην ιστορια της ροκ μουσικης
http://www.ultimate-guitar.com/tabs/e/e ... r2_tab.htm
δε θελει τροπο, θελει κοπο
-
next week
-
Τι τι τι;
Πες μου ότι είναι jag/jazzm!Θα σκάσω απ τη ζήλεια μου!
-
Τι τι τι;
Πες μου ότι είναι jag/jazzm!Θα σκάσω απ τη ζήλεια μου!
οχι.. ειναι gibson..
μεγαλη ιστορια.. δεν ειχε στο guitar center του μανχαταν τη jzm και ο χρονος των γονιων μου δυστυχως ηταν περιορισμενος..φωτο συντομα
τεσπα ξεκινησα με καινουργιο γκρουπ.. απιστευτο πως εκατσε η φαση, ολα εγιναν απλα πηγαινοντας μεχρι το ψιλικατζιδικο να παρω μια κοκα κολα.. τι πουτ@να απιστευτη η ζωη
(θα καθομουν να διηγηθω την ιστορια αλλα δε νομιζω να σας νοιαζει. αλλα ειναι απιστευτο το πως και ποσο τελεια εκατσαν ολα.. ειδικα σε μενα που ειμαι γκαντεμομαυρογατος)
τεσπα χθες και σημερα ηδη 2 προβες, την παρασκευη ειναι προγραμματισμενη μια τριτη..
τι να πω; απιστευτη αισθηση!!!
ο μπασιστας (καποτε ηταν κιθαριστας..) γαμω τα παιδια.. πολυ γελιο κ το κατεχει το αθλημα (εχει παιξει κ κατι lives)
ο αλλος κιθαριστας ψιλοαμπαλος αλλα who cares
η drummer (δεν ειναι ομορφη ) ειναι ψιλομεταλου κ γκοθικ κ φοραει κ κατι τετοιες μπλουζες δυστυχως
επισης ειναι πιτσιρικα και ΤΕΛΕΙΩΣ στη φαση της..ασχετο, εβαλα την τελε μου στον λαμπατο του αλλου παιδιου και τελικα κατεληξα στο συμπερασμα οτι οντως η συγκεκριμενη κιθαρα θελει λαμπα.. οσο κ αν τους αντιπαθω.. κυριλε καθαρα, και οσο τον τσιτωνεις τοσο δινει.. δεν με ξεκρεμασε παντως η squier, περιμενα πολυ χειροτερα!! παρολα αυτα εχουμε γενικα πολλες δυσκολιες συνενοησης, με εξαιρεση τον μπασιστα που μαμαει..
αλλα ΨΑΧΤΕΙΤΕ. μετραει πολυ να παιζεις σε group! νιωθεις απιστευτααυτα κ σορι αν εγινα κουραστικος αλλα επρεπε καπου να πω τον 'πονο' μου
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
οχι.. ειναι gibson..
Έτσι! Αντρικά ρε
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
οχι.. ειναι gibson..
Έτσι! Αντρικά ρε

-
-
skye
πες μας τη φάση, μετράει.σπασαρχίδης mode:
ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ Ή ΟΧΙ;Πες και τι πήρες ντε, να σου ευχηθούμε!
-
flame bait από άλλο θέμα

και

-
Πού είναι ο NickNT?
Παίζετε αύριο στο Mike's?
Θα έρθω.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πού είναι ο NickNT?Παίζετε αύριο στο Mike's?
Θα έρθω.
Ναι! Ευκαιρία να γνωριστούμε φυσικά!
C ya!
-
flame bait από άλλο θέμα
και

+1
-
λοιπον αποφασισα να κατσω να γραψω δυο τρια πραγματα..
πρωτα απ'ολα η ιστορια ειναι τεραστια και πολυ μπερδεμα το πως τελικα μου εφεραν τη συγκεκριμενη κιθαρα.. στα γρηγορα: εγω ηθελα jazzmaster σε surf green . δεν υπηρχε στο guitar center ( = η μεγαλυτερη αλυσιδα για κιθαρες κ κιθαριστικο εξοπλισμο στην αμερικη. εξ'αιτιας αυτου ημουν σιγουρος οτι θα την εχουν, αλλα δεν πηρα κ ενα τηλεφωνο να μαθω ο ανθρωπος..) του μανχαταν. οι γονεις μου δεν ειχαν καθολου χρονο δυστυχως. με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν δεν υπαρχει. η δευτερη σκεψη μου ηταν η jaguar . οι μ@λακες ειχαν ξεμεινει απο στοκ κ περιμεναν κ τζαγκ κ τζαζμαστερ κ ειχαν μονο την τζαπαν τζαγκουαρ σε μαυρο κ μια vintage σε αστρονομικη τιμη . την οποια την ειδαν οι κακομοιροι οι γονεις μου που ειχε φθαρει και δεν πολυκατεχουν και μου λενε θες αυτη την παλιατζουρα που κανει κ τοσα πολλα λεφτα;τεσπα επειδη δεν ειχαν στο καταστημα ουτε κ την τζουνιορ που ετσι κ αλλιως δεν ημουν σιγουρος αν την θελω και επρεπε να γινει παραγγελια οπως και η τζαζμαστερ, οι γονεις μου βιαζονταν παρα πολυ και ειχαν πολυ περιορισμενο χρονο, το κινητο δεν επιανε μεσα κ επρεπε να βγαινουν εξω, να με παιρνουν, να τους λεω ρωτα αν εχει τη μια, την αλλη κλπ κ αυτο ηταν πολυ χρονοβορο, επρεπε να αποφασισω γρηγορα.. οι γονεις μου θα εκαναν ταξιδι αστραπη στο μοντρεαλ αλλα δεν ηθελα να ρισκαρω, δεν ηξερα καθολου την αγορα εκει κ δεν ηθελα να χασω την ευκαιρια αγορας απο us..
επρεπε να σκεφτω γρηγορα.. ενα σκαφος θα με εκανε να φαινομαι τουλαχιστον γελοιος, οι ρικενμπακερ εχουν υπερβολικα μπουζουκομπρατσο που δεν μ'αρεσει.. επρεπε να βαλω μια ταξη στις σκεψεις μου γρηγορα. δεν ηθελα τελε-στρατ κ να ειμαι ειλικρινης ηθελα διπλους αν δεν επαιρνα jm/jag, το διλλημα ετσι εγινε sg -les paul. επειδη δεν μπορουσα να αποφασισω με τιποτα κ αφου θα εβαζαν οι γονεις καποια λεφτα λογω γεννεθλιων, τους ειπα να διαλεξουν αυτοι ποια απ'τις τους αρεσει περισσοτερο, για να μην σκεφτομαι μετα τι θα γινοταν αν ειχα διαλεξει την αλλη
και ετσι ηρθε...η θηκη μου φανηκε πολυ μαματη, προστασια duo και βαλε επισης κλειδωνει με συνδιασμο..
το μοντελο λεγεται gibson les paul vintage mahogany, στην ευρωπη δεν το εχω δει ακομα. δεν θα κατσω να κανω κοπι πειστ σπεκς, θα πω απλα οτι φοραει τους μαγνητες της στανταρ και ειναι κατασκευασμενη στο νασβιλ.
το χρωμα της ειναι απιστευτο και πραγματικα οι φωτογραφιες κ ο φωτισμος το αδικουν. και εγω οταν το ειδα στο ιντερνετ πρωτη φορα δεν μου πολυαρεσε. οταν το ειδα απο κοντα ξετρελαθηκα ομως
σ'αυτες φαινεται μαλλον λιγο καλυτερα το χρωμα
με τα ρουχα που κοιμαμαι και που φοραω σπιτι (φορμα και μαλακια μπλουζα με τρυπες ) την δοκιμαζω unplugged οπως πρεπει, δηλαδη χωρις πενα
για τον ηχο τι να πω; ακουγεται καλυτερα απο την gibson les paul που ειχα δοκιμασει στην αθηνα και αυτο το διαπιστωσε κ ο αλλος κιθαριστας απ'το συγκροτημα μου. ετυχε μαλλον. δεν ξερω..
το ωραιο ειναι οτι μπορεις να ρυθμισεις διαφορετικα τους δυο μαγνητες.
στα βρωμικα φυσικα απλα δεν παιζεται, ενω και στα καθαρα ο ογκος ειναι εμφανης και κανει τον ηχο πολυ ενδιαφερων και πολυ ζεστο. αν καποιοι παραπονεθουν οτι δεν ξεχωριζονται οι νοτες τοσο καλα οσο με μονους, ειναι εγκαθετοι και απαιτω να φανε μπανχωρις πλακα πιστευω η gibson εβαλε μυαλο, αν κρινω απ'την δικη μου. η τιμη δεν ειναι παραλογη, οι μαγνητες ειναι της στανταρ, η ποιοτητα ειναι αριστη ενω ηταν κ αψογα σεταρισμενη
το μονο προβλημα που εχω ειναι το να συνηθισω την σκαλα της gibson.. ακομα δεν το'χω καταφερει.. το μπρατσο της βεβαια ειναι φαρδυ και παχυ (πραγμα που λατρευω, δεν παιζω μπουζουκι..), αλλα ακομα παιζω πολυ πιο ευκολα με την τελε .. (στον ηχο βεβαια δεν υπαρχει συγκριση και ειναι λογικο)
επισης ειναι αρκετα πιο ελαφρια απ'οσο την περιμενα.. βεβαια δεν πολυπαιζω κ ορθιος, αλλα δεν ειναι αγκυρα οπως συνηθως λεγεται για τις les paul και ειναι κ πιο ελαφρια απο την αλλη που ειχα παιξει εδω σε μαγαζιπω πω το κουρασα παλι
-
καλή είναι
Παίζουμε μουσική/σαματά;