-
-
Δεξια που εχει τα Related Videos κάνεις δεξι κλικ και αντιγραφεις τις 'ιδιοτητες εικονες' .Ή κάνεις την ιδια κινηση απο το προφιλ του χρηστη που εβαλε το βιντεο.
Δευτερος και καταιδρωμενος
-
-
-
-
Ρε Νίκο, κάτι πάει στραβά ρε φίλε
Δεν παίζει το βιντεάκι σου...
-
(πλάκα έκανα)
-
-
-
-
Πολύ καλή!!!! (για BMW)
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Κι αυτά για τον Βαγγέλη και τον Νάσο:καλά ρε σύ!!! ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ αυτό το ΜΦΑ (Μικρό Φορντ Αυτοκινητάκι)?
Μας εφτιαξες ασχημα μεσημεριάτικα. Άντε μην τα πουλήσω όλα και πάω να χτυπήσω καμμιά Lotus.
Βαγγέλη δες στο Classic Marathon του νικητές
http://www.classicrally.org.uk/classicmarathon2007/results.phpΚαι σκέψου ότι το ραλλάκι είχε χώμα, λάσπη, γαρμπίλι και άλλα... ωραία!
-
Πάει θα αρρωστήσει ο Βαγγέλης!!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Πολύ καλή!!!! (για BMW)Νίκο μου, όταν οδήγησα για πρώτη φορά αυτό το αυτοκίνητο, κατάλαβα το ΧΑΣΜΑ των Γερμανών από τους άλλους κατασκευαστές (τουλάχιστον για εκείνη την εποχή)
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Πάει θα αρρωστήσει ο Βαγγέλης!!!!!ΒΑΓΓΟ, κάνε μου μια χάρη ρε φίλε... ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
να την πάρω εγώ -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Πολύ καλή!!!! (για BMW)
Νίκο μου, όταν οδήγησα για πρώτη φορά αυτό το αυτοκίνητο, κατάλαβα το ΧΑΣΜΑ των Γερμανών από τους άλλους κατασκευαστές (τουλάχιστον για εκείνη την εποχή)
Ξέρω κάποιον που θα έλεγε τώρα: και φαντάσου να ήταν και Μερσεντές!
-
-
Είμαι βαθύτατα στεναχωρημένος και απογοητευμενος.
Μου λέτε γιατί συνέχεια τη λέω στους Έλληνες και σιχτιρίζω την Ελλάδα... Εντάξει, ξύπνησε ζοχαδιασμένη η γιαγια, θα μου πείτε και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Σύμφωνοι, την ψυχολογία τη δική μας, όμως, που θέλουμε να κάτσουμε να φτιάξουμε δυο πραγματάκια και να κάνουμε την πλάκα μας, μας την πηδάει ή δε μας την πηδάει χωρίς λόγο; Γιατί πρέπει πάντα κάποιος να μπλέκεται στα πόδια μας και να φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν; Πρέπει πάντα να κάνουμε ο,τι κάνουμε με μυστικοπάθεια πίσω από μάντρες λες και κάνουμε τίποτα παράνομο για να μη μας βάλει στο μάτι ο κάθε άσχετος κομπλεξικός μαλάκας;
Έλεος πια!Εμένα πριν 5 χρόνια μου είχαν σβήσει τσιγάρο στο καπώ της Porsche και ένα μήνα νωρίτερα είχα θεωρήσει ασήμαντο πως κάποιος πήρε μια ψόφια γάτα από την απένταντι γωνία και την έβαλε από κάτω της για να με αναγκάσει να τη βγάλω μπροστά από το σπίτι του (αν μπορούσε θα έχτιζε και μάντρα στο δρόμο μπροστά στο σπίτι του και θα πετούσε καυτό λάδι στους εισβολείς). Μετά από αυτό, μάζεψα άρον άρον το αυτοκίνητό μου και το έθαψα στο εξοχικό μου 170χιλιόμετρα από έδω. Για ποιο λόγο; Επειδή κάποιος άλλος ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ τη φάτσα μου και τις επιλογές μου στη ζωή. Είναι ή δεν είναι έμμεσος βιασμός αυτο, ερωτώ!
Στην παρδίπλα πόρτα μένει ένας παπούς που έχει μια κάθετο 30 χρόνια. Ο παππούς δε βλέπει καλά και το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο στην ίδια θέση 5 χρόνια και πλεον εντελώς σάπιο. Τον έχουν φάει να την πετάξει γιατί είναι λέει εστία μόλυνσης (οι ίδιες κυρίες που έχουν τα σκυλάκια που αμολούν νάρκες εδώ και εκεί και αρνούνται συστηματικά να τα μαζέψουν) αλλά ο παππούς είναι συναισθηματικά δεμένος με αυτό. Κάθε φορά που έχει καλό καιρό και είναι κάλα πάει και το πλένει! Εκεί, οι αλλοι, έχουν φαει τον κ@λο τους... Μια θέση στα 5 εκατομμύρια κ@λοαυτοκίνητα ισοδυναμεί με καμία θέση, πάρτε το χαμπαρι, ρε όρθια ζώα!
Σήμερα ηταν η σειρα του Βαγγέλη:
Εστία μόλυνσης, λέει, η κουκουλωμένη Mercedes....
Ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω! Σας μοιάζει με εστία μόλυνσης, ρε παιδια, αυτό το στολίδι; Το είδατε την Κυριακή!Και να πεις ότι τα δικά μας είναι σαν παρατημένα... ε, όχι ρε φίλε, με ένα ξεσκονόπανο στο χερι όλη τη μέρα είμαστε!!
Δε φταίνε ούτε οι κυβερνησεις, ουτε το 'κράτος', ουτε κανενας...το ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟ επίπεδο των συνανθρώπων μας φταίει που το εισπράττουμε καθημερινά με την αντιμετώπιση που έχουμε από αυτούς (και μερικές φορές το πληρώνουμε και πολύ ακριβα).
Μη γελιέστε, φίλοι μου, αύριο είναι η δική σας σειρά!
-
+1000 D-Jet
Κάπως έτσι αναγκαστήκαμε κι εμείς να αφήσουμε την GS στο χωράφι και εξαιτίας μερικών θερμόαιμων τώρα τρέχω και δεν φτάνω.
Πιάστε για μένα έναν φραπέ... -
Σε καταλαβαίνω D-Jet.
Επί αρκετούς μήνες ήταν παρατημένη μία 'Νταϊάνα' έξω από το σπίτι μου (η αλήθεια σε αρκετά επικίνδυνο σημείο που έκοβε την ορατότητα - αλλά δεν έχει σημασία). Αν και το σιχτίριζα κάποιες φορές τα πρωινά όταν προσπαθούσα να βγω απο το γκαράζ στα τυφλά, πριν μερικές εβδομάδες βοήθησα -χωρίς να το γνωρίζω- να το πάνε για 'φούντο'.
Με τους μήνες που ήταν παρατημένο δεν έπαιρνε μπροστά όταν προσπαθούσε η γειτόνισσα που το είχε, μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα. Ακούγοντας το χαρακτηριστικό ήχο του αερόψυκτου βγήκα έξω να δω αν μπορώ να βοηθήσω και τελικά της το έβαλα μπροστά με καλώδια.
Δεν το ξαναείδαμε το σαπάκι.Τελικά λείπει από το πεζοδρόμιο...
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"