-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Την στυση ελυσε ρε συ οχι το αδυνατο σπερμα!Κι αυτό λύνεται
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 26#1038526
-
Εμενα η δικια μου με εβλεπε να παιζω μια πλαστικη μπαλα και να κανω σουτακια σε μια μπασκετα και επιανε κι αυτη μια αλλη πλαστικη μπαλα και προσπαθουσε να την χτυπησει στο εδαφος οπως στο μπασκετ. Και η μπαλα της εφευγε με το πρωτο χτυπημα στο εδαφος κι αυτη τσατιζοταν και ξαναπροσπαθουσε συνεχεια και συνεχεια.
Λιωνω
-
αντε να βγει και καμια ελληνιδα πλευ μεικερ..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αντε να βγει και καμια ελληνιδα πλευ μεικερ..Σταμάτα, μην συνεχιζεις γιατι θα λιποθυμησω
-
Καινουρια σοδεια απο τη μικρη (4,5 ειπαμε):
Παιζουμε το γνωστο παιχνιδι με τους ρολους, οπου ειναι μελισσουλα. Εξηγει γιατι τσιμπανε τους ανθρωπους:
-Οταν μας ενοχλειτε, σας τσιμπαμε. Οσο ξυνεστε, εμεις το σκαμε.
Και στη συνεχεια, πως μαζευουν τη γυρη για να κανουν μελι:
-Παμε στα πιο ομορφα λουλουδια και μαζευουμε τον γυρο.
(αξιο τεκνο του πατρος της...)Της επιδιορθωνω ενα αγαπημενο της παιχνιδι, που μου πηρε μιση ωρα να το φτιαξω. Ερχεται να το παρει:
-Μπαμπα, εισαι Θεος!Η οθονη του laptop σβηνει, ενω δουλευει στη μπαταρια, για οικονομια ενεργειας.
-Εγινε διακοπη ρευματος;
(ολα τα φωτα ηταν γυρω αναμενα...)Τη μαλωνουμε με τη μανα της και παει να φυγει θυμωμενη στο δωματιο της. Δεν κανουμε καμια κινηση να την αποτρεψουμε, οποτε λεει:
-Μη με κρατατε. -
-
Κορυφαία η νεαρά!!!
-
η πιο καλή ηλικία !!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
αντε να βγει και καμια ελληνιδα πλευ μεικερ..
Σταμάτα, μην συνεχιζεις γιατι θα λιποθυμησω
Παρε στο κοριτσι μια μπαλα!
Καλα αν ειχα κορη (που να μην μου τυχει ) και μου ελεγε μπαμπα εισαι θεος......
-
Πενταχρονος γιος ανηψιου μου ( σαν να μεγαλωσα μου φαινεται) αφηγειται καποια ιστορια. ' Και ειπε ο ενας στον αλλον ......μπλα,μπλα μπλα.... και λει ο αλλος στον εναν......μπλα,πλα κλπ.'
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Πενταχρονος γιος ανηψιου μου ( σαν να μεγαλωσα μου φαινεται) αφηγειται καποια ιστορια. ' Και ειπε ο ενας στον αλλον ......μπλα,μπλα μπλα.... και λει ο αλλος στον εναν......μπλα,πλα κλπ.'χεχεχεχ καλολ
-
θέλω και γω παιδάκια
Δε μ'αρέσει (λάθος θέμα) που δεν πληρώ ακόμα τις προϋποθέσεις για πατέρας
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα αν ειχα κορη και μου ελεγε μπαμπα εισαι θεος......Μου είπε η δική μου 'είσαι ο ήρωάς μου' όταν έπιασα κι έβγαλα από το δωμάτιό της ... μια νυχτερίδα, ενώ πριν της είχα επισκευάσει κάτι που αγαπούσε και της είχε χαλάσει.
Της απάντησα γελώντας ότι θα έλθει και ώρα που θα είναι βέβαιη ότι δεν αξίζω τίποτα, αλλά έχω λιώσει.kantoniou γιατί δεν κατεβήκατε Λιτόχωρο - και είχαμε προετοιμαστεί ψυχολογικά να σας δούμε;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Καλα αν ειχα κορη και μου ελεγε μπαμπα εισαι θεος......
Μου είπε η δική μου 'είσαι ο ήρωάς μου' όταν έπιασα κι έβγαλα από το δωμάτιό της ... μια νυχτερίδα, ενώ πριν της είχα επισκευάσει κάτι που αγαπούσε και της είχε χαλάσει.
Της απάντησα γελώντας ότι θα έλθει και ώρα που θα είναι βέβαιη ότι δεν αξίζω τίποτα, αλλά έχω λιώσει.λένε κάτι τέτοια και είσαι έτοιμος να γίνεις χαλί να σε πατήσουν
-
kantoniou γιατί δεν κατεβήκατε Λιτόχωρο - και είχαμε προετοιμαστεί ψυχολογικά να σας δούμε;(Εγραψα στο σχετικο θεμα)
Μολις μια εβδομαδα πριν τη συναξη, εμαθα οτι θα επρεπε να ειμαι σε μνημοσυνο στις Σερρες το Σαββατο.
Εκανα και μια απελπιδα προσπαθεια για την Κυριακη το πρωι, αλλα δεν εκατσε.
Κριμα, γιατι ανεβηκατε πολλοι απο οσους θα ηθελα να γνωρισω... -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
λένε κάτι τέτοια και είσαι έτοιμος να γίνεις χαλί να σε πατήσουνΤο θέμα είναι ότι το γνωρίζουν και ίσως και να τα λένε επίτηδες.
kantoniou καλά λες, το είχα διαβάσει για το μνημόσυνο αλλά ... το ξέχασα.
-
λένε κάτι τέτοια και είσαι έτοιμος να γίνεις χαλί να σε πατήσουν
Το θέμα είναι ότι το γνωρίζουν και ίσως και να τα λένε επίτηδες.
Το 'ισως' το εβαλες για να μεγαλωσει η προταση;
-
Το θέμα είναι ότι το γνωρίζουν και ίσως και να τα λένε επίτηδες.Αυτό είναι 100% σίγουρο για τα κορίτσια. Για τα αγόρια λιγότερο σίγουρο.
Μία κακή μέρα γύρισα στο σπίτι και βρήκα τη γυναίκα μου μέσα στα νεύρα από την συμπεριφορά του νεαρού βλασταριού μας που σε μία κρίση αναποδιάς και με αφορμή το ότι δεν καθόταν να διαβάσει τα μαθήματά του της είπε χύμα διάφορα απαράδεκτα.
Τον πήρα παράμερα να συζητήσουμε και τον ρώτησα πώς ένα τόσο καλό παιδί (κλπ κλπ) τα κάνει αυτά στη μητέρα του και δεν τη σέβεται και μου απάντησε:
-γιατί μου σπάει τα νεύρα! Άλλωστε πολλές φορές δεν τη σέβομαι αλλά δεν της το λέω!
Τι του λες μετά....... -
Ρε τι τραβάμε και μεις τα βλαστάρια....
-
Να προσέχετε, μερικοί - μερικοί, γιατί ... ξεβλαστήσατε.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...