-
Γειααααααααααααααααααα
-
Καλώς τον, τί έμαθα επέστρεψες?
-
Μαλιστα...
Ποιος το βρωμισε οτι ηρθα???
-
δεν μπορώ να μιλήσω απειλούμαι. Άντε να πάμε για καφέ μέσα στην εβδομάδα. Κανόνισε
-
Θα κανονισω...αρκει να μαθω ποιος με καρφωσε οτι γυρισα...
-
Ρε οργιο μονος σου το εγραψες στοτοπικ για εκδρομη, οτι επεστρεψες και οτι μπορει να πας με τον rocsta.
-
Το ξερω βρε τσομπανε...γιαυτο ρωταω...
Αμεσως να χωσεις την μουσουδα σου! -
Ελλαδα ή Ιταλια; τι προτιμας;
-
Νωρις ειναι ακομα...
Η ιταλια εινια ομορφη χωρα...Θα δειξει! -
οι Ιταλιδες;
-
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
:yahoo:+Cuore
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
:yahoo:Ναι και μολις πας να χαιδεψεις γαμπουλα και εχει τις τριχες του Βαμβακουλα ελα να μας πεις να γελασουμε!
ΥΓ. απο οτι μου εχει πει ενας φιλος, λιγες ειναι αυτες που δεν τις ξυριζουν....εαν ομως μια ψυχη διαβαζει αυτο το τοπικ...ειμαι σιγουρος οτι η πρωτη που θα πας να μπαλαμουτιασεις θα ειναι αξυριστη..
-
μην το αποθαρρυνεις το παιδι ορμα παιδι μου μην τον ακους... σου ευχομαι μεγαλυτερη επιτυχια και στις γυναικες απο αυτη που ειχα εγω οταν ημουν εξωτερικο
καλα ειμαι εντελως αχρηστος
-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
μην το αποθαρρυνεις το παιδι ορμα παιδι μου μην τον ακους τον ρατ (βλέπεις του άφησαν τραυματικές εμπειρίες οι αμέτρητες χυλόπιτες που έφαγε )... σου ευχομαι μεγαλυτερη επιτυχια και στις γυναικες απο αυτη που ειχε εκείνος οταν ηταν εξωτερικοκαλα ειναι εντελως αχρηστος
-
wrc στο σπορ+ τώρα
-
Γεια σας! Ήρθα!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
μην το αποθαρρυνεις το παιδι ορμα παιδι μου μην τον ακους τον ρατ (βλέπεις του άφησαν τραυματικές εμπειρίες οι αμέτρητες χυλόπιτες που έφαγε )... σου ευχομαι μεγαλυτερη επιτυχια και στις γυναικες απο αυτη που ειχε εκείνος οταν ηταν εξωτερικο
καλα ειναι εντελως αχρηστος
Κρινεις εξ'ιδίων τα αλλοτρια μου φαινεται!
Taurus χεστηκαμε
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
μην το αποθαρρυνεις το παιδι ορμα παιδι μου μην τον ακους τον ρατ (βλέπεις του άφησαν τραυματικές εμπειρίες οι αμέτρητες χυλόπιτες που έφαγε )... σου ευχομαι μεγαλυτερη επιτυχια και στις γυναικες απο αυτη που ειχε εκείνος οταν ηταν εξωτερικο
καλα ειναι εντελως αχρηστος
Κρινεις εξ'ιδίων τα αλλοτρια μου φαινεται!
Taurus χεστηκαμε
Ε βέβαια, τόσο ηλίθιος που είσαι, ακόμα δε έχεις μάθει να τα κρατάς...
-
Ισα μωρη κυρια!
Pub - σουβλ....... πωλουνται μπλε μπλουζακια, σελ. 68