-
ναι εχω ακουστα για την πολη αυτη εχει το University of Sunderland. Ηξερα καποιον που ειχε κανει electrical engineering εκει. εκανες και το masters εκει ή πηγες αλλου; ειχα βαλει και το Newcastle στην αιτηση μου αλλά αποφασισα να παω Nottingham οχι βεβαια πως θα επαιζε κανενα ρολο οπου και να πηγαινα παλι θα αποτυγχανα. Μου εχουν πει οτι κανει πολυ κρυο εκει πανω.
-
saligaros_
τωρα εργαζεσαι??
-
οχι δεν τελειωσα μετα απο ενα ετος γυρισα Ελλαδα επειδη δεν τα καταφερνα με τα μαθηματα... γι'αυτο και σου ευχηθηκα να εχεις καλυτερη τυχη απο εμενα
-
Ναι αυτο λεω ...τωρα τι κανεις?
-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
ναι εχω ακουστα για την πολη αυτη εχει το University of Sunderland. Ηξερα καποιον που ειχε κανει electrical engineering εκει. εκανες και το masters εκει ή πηγες αλλου; ειχα βαλει και το Newcastle στην αιτηση μου αλλά αποφασισα να παω Nottingham οχι βεβαια πως θα επαιζε κανενα ρολο οπου και να πηγαινα παλι θα αποτυγχανα. Μου εχουν πει οτι κανει πολυ κρυο εκει πανω.Κοιτα να δεις χαλαρωσε λιγο, μη λες την λεξη αποτυχια, σιγουρα δεν ηταν επιτυχια, σιγουρα πηγαν παρα πολλοι στο νησι κα ιπηραν πτυχιο, αλλα πηγαν και αλλοι τοσοι που δεν πηραν, παρα πολλα πραγματα στη ζωη μας ειναι θεμα συγκηριών.
Στην περιοχη που ειμουνα ειναι αληθεια οτι εκανε πολυ κρυο, εριχνε χιονι κλπ, το πιο σπαστικο ηταν οτι απο Νοεμβρη μεχρι Φλεβαρη το χαλαζι σε μεγεθος ριζιου ηταν καθημερινο φαινομενο....το οποιο παρα πολλες φορες επεφτε καθε 10 λεπτα....οχι δεν δουλευα στην ΕΜΥ, αλλα το flat μου ηταν το πανω πανω και ειχα οροφη σαν σοφιτα....και το ακουγα που πεφτανε στο τζαμι του παραθυρου.
Τεσπα ολα εμπειριες ειναι! -
απλα αγγλια να δεις ολη τη φαση χαλαρα κ να μην αγχωνεσαι ο,τι και να γινει και ολα θα πανε καλα..
τωρα νοτιγχαμ κλπ δεν ειναι και τα καλυτερα μερη κατα την αποψη μου (σαν πολεις εννοω οχι σαν πανεπιστημια) αλλα νταξ.. -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ναι αυτο λεω ...τωρα τι κανεις?τωρα εχω γυρισει στο τει που ειχα περασει...να δουμε για ποσο.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
απλα αγγλια να δεις ολη τη φαση χαλαρα κ να μην αγχωνεσαι ο,τι και να γινει και ολα θα πανε καλα..
τωρα νοτιγχαμ κλπ δεν ειναι και τα καλυτερα μερη κατα την αποψη μου (σαν πολεις εννοω οχι σαν πανεπιστημια) αλλα νταξ..τι αρηνητικα εχουν οι περιοχες αυτες;
-
ρατσισμό...
περάσαμε καλά εις τας Αγγλίας
-
τωρα νοτιγχαμ κλπ δεν ειναι και τα καλυτερα μερη κατα την αποψη μου (σαν πολεις εννοω οχι σαν πανεπιστημια) αλλα νταξ..τι αρηνητικα εχουν οι περιοχες αυτες;
- chavs
- βλαχοαγγλους ( αρα εκτος των αλλων και τραγικη προφορα)
- μεγαλες πολεις χωρις ομως τα πλεονεκτηματα σε επιλογες κλπ των πιο κλασσικων (λονδινο, μαντσεστερ κλπ)
- καιρος. οχι οτι στην υπολοιπη αγγλια ειναι καλος, αλλα εκει ειναι κ πιο .. ηπειρωτικος με οτι αυτο συνεπαγεται σε κρυο-υγρασια
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
- chavs
- βλαχοαγγλους ( αρα εκτος των αλλων και τραγικη προφορα)
- μεγαλες πολεις χωρις ομως τα πλεονεκτηματα σε επιλογες κλπ των πιο κλασσικων (λονδινο, μαντσεστερ κλπ)
- καιρος. οχι οτι στην υπολοιπη αγγλια ειναι καλος, αλλα εκει ειναι κ πιο .. ηπειρωτικος με οτι αυτο συνεπαγεται σε κρυο-υγρασια
δεν ειχα παρε-δωσε με τους ντοπιους μονο σε οτι αφορα τις συναλλαγες αλλά ηταν λιγο περιεργοι ειδικα αυτοι που εβλεπες την νυχτα(τις λιγες φορες που ειχα βγει νυχτα). Προσωπικα πιστευω οτι ο κοσμος που ειναι στο πανεπιστημιο ειναι πολυ διαφορετικος απο τους ντόπιους.
σε ποια πολη ησουν skye; εσυ dmitspan ; -
Treforest, κοντά στο Cardiff, Wales
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Treforest, κοντά στο Cardiff, Walesποιο πανεπιστημιο ειναι στο Treforest;
-
University of Upper Treforestshire.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
University of Upper Treforestshire.υπαρχει πανεπιστημιο με αυτη την ονομασια;
-
ποιο πανεπιστημιο ειναι στο Treforest;
University of Glamorgan
δε μπορούσε να μη πει εξυπνάδα ο Kid -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ποιο πανεπιστημιο ειναι στο Treforest;
University of Glamorgan
δε μπορούσε να μη πει εξυπνάδα ο Kidτο εχω ακουστα. εχει αρκετα πανεπιστημια η Ουαλια Cardiff, Glamorgan, Bangor, Swansea... τι σπουδασες; εκανες και μαστερς;
-
Το kid σε βλέπει.
-
που ναι ο φίλος σου ο pasxos έχει χαθεί
βασικά ξεκίνησα για BSc Software Engineering αλλά στο 3ο έτος για κάποιους λόγους το άφησα στη μέση κ γύρισα πίσω κ έκανα τράνσφερ σε εδώ αμερικάνικο
-
πρεπει να ειναι δυσκολο το software engineering. στο Deree college;
Pub - σουβλ....... πωλουνται μπλε μπλουζακια, σελ. 68