-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μην το πολυψάχνεις τις βλέπεις δεν τις βλέπεις drdino το ίδιο κάνουν. Απλά άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο. Το έχουν στο dna τους http://www.youtube.com/watch?v=Hy-YeOpFbg4Πες μου οτι είναι δικό σου;!
-
Όοοοοοοοοοχχιιιιιιιιιιιιιιι είμαι μικρός ακόμα . Μόλις 30 . Απίστευτο έτσι?
-
Άστα να πάνε!
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μην το πολυψάχνεις τις βλέπεις δεν τις βλέπεις drdino το ίδιο κάνουν. Απλά άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο. Το έχουν στο dna τους http://www.youtube.com/watch?v=Hy-YeOpFbg4αυτα πρεπει να τα μπατσιζεις απο μικρα γιατι αμα μεγαλωσουν...
-
Καλημέρα! Πάω για ύπνο...
-
καλημέρα.
Μου αρέσει πολύ η εισαγωγή του... Μετά νομίζω ότι χαλάει το τραγούδι όταν γίνεται πιο γρήγορο... Όμως ίσως μετά από την απελπισία έρχεται η λύτρωση...
Αλλά η εισαγωγή αν καταλάβεις τους στίχους, σου δίνει την εντύπωση πως είναι ένα τραγούδι για κάθε στιγμή που αισθάνεσαι ότι θέλεις να σε καταπιεί η Γη. εγώ αυτό αισθάνομαι εδώ κ καιρό και ως τις αρχές Νοεμβρίου.Κρίμα.
-
έχει καμιά καλή προσφορά κανά γνωστό γυμναστήριο?
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Παντως εγω θα προτιμουσα να πηδηξω μια πλαστικη κουκλα παρα αυτα τα ζωα.
Και αυτες θα το προτιμουσαν....
Εγω παντως δεν ειμαι ρατσιστης....αν εχουν βυζια, ωραια φατσουλα και απο σωμα....αντε μεχρι μερικα κιλακια παραπανω τους προσφερω το σωμα μου και ας ειναι και πιο χαζες και απο το κιντ (που δεν γινεται αυτο αλλα λεμε) τι εγινε δλδ? Εξισωσεις θα λυσετε? Να μαμησεις θες! Δεν ειπαμε να την παντρευτεις κιολας!
-
ratanplan
+1000 -
Ρε γμτ διαβαζω συνεχεια στα περιεχομενα του αντιλογου το θεμα 'στιβος' και οποτε το βλεπω διαβαζω στηθος!
-
Ratanplan είσαι ο ήρωάς μου!
-
αποφασισα να μην παω το Σαββατο στα μπουζουκια
-
Μπράβο
-
η αληθεια ειναι οτι μπορει να ειχε γελιο αλλά μπροστα στο περιβαλλον, την μουσικη, τις ατελειωτες ωρες, την βαρεμαρα και το αντιτιμο που πρεπει να καταβαλω δεν αξιζει να υποστω ολα αυτα για λιγες στιγμες γελιου
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ratanplan είσαι ο ήρωάς μου!Πας κι εσύ καταστράφηκες.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ratanplan είσαι ο ήρωάς μου!
Πας κι εσύ καταστράφηκες.
Πηρε και αυτος Colt?
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ratanplan είσαι ο ήρωάς μου!δε θα ζηλέψει ο Patrinos?
-
Μια Σουρωτή παρακαλώ
-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
αποφασισα να μην παω το Σαββατο στα μπουζουκιαΣΩΣΤΟΣ.....
-
μαρεσει που ο μιραζ θελει σουρωτη
δε μ'αρεσει που θελω κοκα κολα!
Pub - σουβλ....... πωλουνται μπλε μπλουζακια, σελ. 68