-
το Post σου ξεπερνάει τις 5 γραμμές =>unreadable
δοκιμασε να το διαβασεις αναποδα
-
ξερει κανεις αν η χαρτογραφηση του 1.8 του τιιντα ειναι ιδια με του αλμερα 1.8 του 2005?
-
ξερει κανεις αν η χαρτογραφηση του 1.8 του τιιντα ειναι ιδια με του αλμερα 1.8 του 2005?
Μια στιγμη να κατεβω κατω να κοιταξω
-
αν εχεις αλμερα 1.8 του 2005 σε ευχαριστω πολυ!
-
Φτου σου! Λαθος εκανα. Τελικα Nissan Sunny εχουμε....(δεν υπαρχει θεος)
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ξερει κανεις αν η χαρτογραφηση του 1.8 του τιιντα ειναι ιδια με του αλμερα 1.8 του 2005? -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
-
Νίκο κανένα ceed γιατί δεν βλέπετε ρε συ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Νίκο κανένα ceed γιατί δεν βλέπετε ρε συ;+1
νομίζω έχει ερθει και σε SW αν είναι αναγκαίος ο μακρυς χώρος αποσκευών -
Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε χώρο αποσκευών, όχι παραπάνω από αυτές ενός σχετικά μεγάλου hatchback.
Ακόμα δεν έχουμε πάει...μια το ένα μια το άλλο, καθυστερεί πολύ η δουλειά. Το Cee'd παίζει από 13700 στα 1.400 και δεν ξέρω τι εξοπλισμός υπάρχει. Δεν έχουμε αντι-κορεατικό κόλλημα πάντως.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε χώρο αποσκευών, όχι παραπάνω από αυτές ενός σχετικά μεγάλου hatchback.Ακόμα δεν έχουμε πάει...μια το ένα μια το άλλο, καθυστερεί πολύ η δουλειά. Το Cee'd παίζει από 13700 στα 1.400 και δεν ξέρω τι εξοπλισμός υπάρχει. Δεν έχουμε αντι-κορεατικό κόλλημα πάντως.
Δεν ξέρετε τι χάνετε...
-
Ο εξοπλισμός είναι πολύ καλός.
http://www.kia.gr/Kia/topnav/models/cee ... ories.html
http://www.kia.gr/Kia/topnav/models/ceed/prices.html -
Thanξ mister manosk! Αναμένουμε λοιπόν!
-
Νίκο το οδήγησες τλκ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Νίκο το οδήγησες τλκ;Αν δεν... επιβάλλεται πάντως. Ελπίζω το σοκ να είναι αρκετά ισχυρό
-
Εγώ πάντως επέζησα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πάντως επέζησα.Εγώ δοκίμασα να το στρίψω κιόλας
-
Όλοι κάνανε λάθη.
Ρε συ, έτριζε καθόλου αυτό που είχες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όλοι κάνανε λάθη.Ρε συ, έτριζε καθόλου αυτό που είχες;
Όχι. Δείχνει καλά φτιαγμένο για αμερικανιά. Μάλλον καλά φτιαγμένο γενικώς. Και πολύ άνετο, ανάρτηση/καθίσματα. Και καλός ο 1.6 της Νίσσαν, παραδοσιακά πολύ καλό μοτεράκι. Δεν είναι για στρίψιμο πάντως.
-
Το δικό μου σαν στοιχειωμένο έκανε.
Nissan Τiida 2007