-
Μου κάνει πολύ άσχημη εντύπωση που στο βιβλίο της Μελέτης Περιβάλλοντος της Β' Δημοτικού εξισώνεται η μετανάστευση από την Καβάλα στην Θεσσαλονίκη ( εσωτερική μετανάστευση ) με την αντίστοιχη αλλοδαπών προς την Ελλάδα. Αυτό το πολυπολιτισμικό και το δήθεν όλοι είμαστε ένα με εκνευρίζει πολύ.
Την ίδια στιγμή μόλις τρία είναι τα αλλοδαπά παιδάκια σε όλη την Β' Δημοτικού στο σχολείο της κόρης μου και κάνουν παρέα μεταξύ ρους.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Μου κάνει πολύ άσχημη εντύπωση που στο βιβλίο της Μελέτης Περιβάλλοντος της Β' Δημοτικού εξισώνεται η μετανάστευση από την Καβάλα στην Θεσσαλονίκη ( εσωτερική μετανάστευση ) με την αντίστοιχη αλλοδαπών προς την Ελλάδα. Αυτό το πολυπολιτισμικό και το δήθεν όλοι είμαστε ένα με εκνευρίζει πολύ.Την ίδια στιγμή μόλις τρία είναι τα αλλοδαπά παιδάκια σε όλη την Β' Δημοτικού στο σχολείο της κόρης μου και κάνουν παρέα μεταξύ ρους.
εμενα μου κανει εντυπωση που βιβλιο της β δημοτικου κανει λογο για μεταναστευση εσωτερικη και αλλοδαπων
-
Σαν πολυ δεν το σοβαρεψατε το θεμα; Για παιδια μιλαμε οχι για βιβλια.
Ανοιγω την πορτα να παω στη δουλεια.
Η μικρη ερχεται τρεχοντας πισω μου. 'Μπαμπα'
Σηκωνει τα χερια τηςΤην παιρνω αγκαλια την φιλαω μερικες χιλιαδες φορες, την αφηνω κατω. Κανω μεταβολη να φυγω.
'ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ'Ξαναγυριζω, την ξαναπαιρνω στην αγκαλια μου την ξαναφυλαω.
Την ξαναβαζω κατω αλλα πού κουραγιο να φυγω.
Τοτε ηρθε η συζυγος, την πηρε και οπως την απομακρυνε απο εμενα μου φωναζε: Φυγε χριστιανε μου θα αργησεις στη δουλεια'
Η μικρη εντωμεταξυ συνεχιζε να ουρλιαζει .Αλλη μια μερα παω στη δουλεια με ενα κόμπο στον λαιμο.
-
Megane98hp
Κάνε άλλο ένα γρήγορα, γιατί δεν σε βλέπω καθόλου μα καθόλου καλά. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Megane98hp
Κάνε άλλο ένα γρήγορα, γιατί δεν σε βλέπω καθόλου μα καθόλου καλά.Εγω με βλεπω πααααααααααρα πολυ καλαααααααααααααααααααααααα.
Κι αλλο παιδι;
Τί ωραια που θα ηταν αλλα δεκα. Ομως δυο παιδα φτανουν και περισευουν ειδικα οταν δεν εχεις χώρο στο σπιτι και......χρημα για τα περαιτερω. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μου κάνει πολύ άσχημη εντύπωση που στο βιβλίο της Μελέτης Περιβάλλοντος της Β' Δημοτικού εξισώνεται η μετανάστευση από την Καβάλα στην Θεσσαλονίκη ( εσωτερική μετανάστευση ) με την αντίστοιχη αλλοδαπών προς την Ελλάδα. Αυτό το πολυπολιτισμικό και το δήθεν όλοι είμαστε ένα με εκνευρίζει πολύ.
Την ίδια στιγμή μόλις τρία είναι τα αλλοδαπά παιδάκια σε όλη την Β' Δημοτικού στο σχολείο της κόρης μου και κάνουν παρέα μεταξύ ρους.
εμενα μου κανει εντυπωση που βιβλιο της β δημοτικου κανει λογο για μεταναστευση εσωτερικη και αλλοδαπων
Και αυτό. Νομίζω ότι σε αυτήν την ηλικία θα μπορούσαν να τους μαθαίνουν πιο χρήσιμα πράγματα για τη ζωή. Και κυρίως πιο κοντά στην ηλικία τους. Πιο τρυφερά.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Megane98hp
Κάνε άλλο ένα γρήγορα, γιατί δεν σε βλέπω καθόλου μα καθόλου καλά.Εγω με βλεπω πααααααααααρα πολυ καλαααααααααααααααααααααααα.
Κι αλλο παιδι;
Τί ωραια που θα ηταν αλλα δεκα. Ομως δυο παιδα φτανουν και περισευουν ειδικα οταν δεν εχεις χώρο στο σπιτι και......χρημα για τα περαιτερω.Και εγώ θα ήθελα πολλά παιδάκια. Αλλά ακόμη είμαι στο ψήσιμο για το δεύτερο.
-
Τρελοί είστε!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τρελοί είστε!Μια χαρά είναι!
-
τα λεει ο char γιατι δεν ηταν ποτε παιδι..ηταν ενα κακο δειγμα του οργουελικου μελλοντος το οποιο αποφυγαμε μετα τις επιθεσεις της 11/9
megane98hp ασχολησου λιγο με το μεγκαν γιατι μετα δε θα μπορεις να τη συμμαζεψεις..
-
-
ρε παιδιά, αυτό το ρημαδιασμένο βιβλίο Ιστορίας πότε θα βγεί στα σχολεία ?
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Και εγώ θα ήθελα πολλά παιδάκια. Αλλά ακόμη είμαι στο ψήσιμο για το δεύτερο.Ένα παιδί, μόνο αν υπάρχει πρόβλημα υγείας.
Στο ένα παιδί μόνο προβλήματα μπορεί ο γονιός να δημιουργήσει.
Κανένα είναι καλύτερα, αν αποφασίσει κάποιος να κάνει παιδιά πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο. Και να είναι και κοντά, ηλικιακά. Το έπιασες το υπονοούμενο; -
Και εγώ θα ήθελα πολλά παιδάκια. Αλλά ακόμη είμαι στο ψήσιμο για το δεύτερο.
Ένα παιδί, μόνο αν υπάρχει πρόβλημα υγείας.
Κανένα είναι καλύτερα, αν αποφασίσει κάποιος να κάνει παιδιά πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο. Και να είναι και κοντά, ηλικιακά. Το έπιασες το υπονοούμενο;Να κάνουμε και δεύτερο και τρίτο, βρε Ηλία, δε λέω, αλλά να κοιμηθούμε και λίγο πρώτα, διότι εδώ και δύο μήνες έχουμε κάνει τη νύχτα μέρα με τα αλλάγματα και τα ταϊσματα
-
Κανένα είναι καλύτερα, αν αποφασίσει κάποιος να κάνει παιδιά πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο. Και να είναι και κοντά, ηλικιακά. Το έπιασες το υπονοούμενο;Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Όχι ένα!
Να δεις πως θα είναι οι επόμενες γενιές των κινέζων που τους έχουν βάλει αυτό το όριο .
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Να κάνουμε και δεύτερο και τρίτο, βρε Ηλία, δε λέω, αλλά να κοιμηθούμε και λίγο πρώτα, διότι εδώ και δύο μήνες έχουμε κάνει τη νύχτα μέρα με τα αλλάγματα και τα ταϊσματαΗ σωτηρία είναι εγγύς.
-
Κανένα είναι καλύτερα, αν αποφασίσει κάποιος να κάνει παιδιά πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο. Και να είναι και κοντά, ηλικιακά. Το έπιασες το υπονοούμενο;To έπιασα αλλά τώρα - σε ότι αφορά στην ηλικία - είναι αργά. Απλάμας ήρθαν κάπως μυστήρια τα πράγματα από την αρχή και το 2ο παιδί έμεινε στις καλένδες.
-
και αν δεν έκανε 2ο και σκέφτεται να κάνει με +6 χρόνια διαφορά πειράζει? Απλώς ειναι περισσότερη κουραση για τους γονείς
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να κάνουμε και δεύτερο και τρίτο, βρε Ηλία, δε λέω, αλλά να κοιμηθούμε και λίγο πρώτα, διότι εδώ και δύο μήνες έχουμε κάνει τη νύχτα μέρα με τα αλλάγματα και τα ταϊσματα
Η σωτηρία είναι εγγύς.
Άστα, Μάνο, πάνω που πάμε να τον βάλουμε σε πρόγραμμα και κοιμόμαστε κάνα πεντάωρο σερί, ανά τριήμερο επαναστατεί και το ρίχνει στο ξενύχτι. Μα όλα τα κουσούρια μου πήρε πια αυτό το μωρό;
-
Στις 40-45 μέρες κάτι έγινε και κοιμηθήκαμε 7ωρο. Αλλά (ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ) δεν είχαμε προβλήματα με κολικούς, πλην ελάχιστων ημερών. Όπως και να 'χει, θα ηρεμήσει. Η υπομονή τώρα είναι τεράστια επένδυση για τη μελλοντική σας συμβίωση. Μην το δέρνετε, μην το κλείνετε στη ντουλάπα, μην το αφήνετε στο μπαλκόνι, μην του φωνάζετε άγρια και θα τα πάτε μια χαρά.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...