-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
μας έχεις μπερδέψει ρε ραταπλάν.......
Να δεις μέσα στο κεφάλι του τι γίνεται.
Ενταξει πες οτι θες για εμενα.....στο δικο σου κεφαλι οταν αγοραζες το κολτ τι γινοτανε?
Α και μην ξεχασω σε εχω παρακαλεσει και στο παρελθον....βγαλε το στροφομετρο του κολτ που βαραει 6ρες....τρομαζω!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
μας έχεις μπερδέψει ρε ραταπλάν.......
Να δεις μέσα στο κεφάλι του τι γίνεται.
Ενταξει πες οτι θες για εμενα.....στο δικο σου κεφαλι οταν αγοραζες το κολτ τι γινοτανε?
Α και μην ξεχασω σε εχω παρακαλεσει και στο παρελθον....βγαλε το στροφομετρο του κολτ που βαραει 6ρες....τρομαζω!
Για το πρώτο ΔΞ/ΔΑ
Για το δεύτερο απλά σου ξαναλέω ότι δεν είναι από Colt.
(Τέλος το εκτός θέματος θα μας σκίσουν)
-
Θέλω να πάρω ένα κινητό γύρω στα 200-230 ευρώ με μνήμη τουλάχιστον 256mb και σκέφτομαι είτε για το Sony Ericsson **W610i **αλλά με χαλάει πολύ που το πίσω μέρος είναι πορτοκαλί, είτε το **W810 **που φαίνεται πολύ τίμια επιλογή αλλά δεν ξέρω τι διαφορές έχουν μεταξύ τους πέραν του ότι το πρώτο είναι λεπτό.
Θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος που έχει ασχοληθεί με βοηθήσει Καμιά άλλη πρόταση;
Btw δεν έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένος από το Motorola V635 που έχω γιατί είναι πολύ αργό ενώ ακόμα κι αν κάνεις copy μια φράση για να την κάνεις paste πιο κάτω πάει τρομερά αργά μέχρι να σβήσεις και να ανοίξεις τη συσκευή. Ακόμα και όταν μεταφέρεις εικόνες με bluetooth κολλάει τις μισές φορές. Για να φορτίσει πλήρως θέλει γύρω στις 6ώρες. Γενικώς εγώ και η Motorola τελειώσαμε
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Θέλω να πάρω ένα κινητό γύρω στα 200-230 ευρώ με μνήμη τουλάχιστον 256mb και σκέφτομαι είτε για το Sony Ericsson **W610i **αλλά με χαλάει πολύ που το πίσω μέρος είναι πορτοκαλί, είτε το **W810 **που φαίνεται πολύ τίμια επιλογή αλλά δεν ξέρω τι διαφορές έχουν μεταξύ τους πέραν του ότι το πρώτο είναι λεπτό.Θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος που έχει ασχοληθεί με βοηθήσει Καμιά άλλη πρόταση;
Btw δεν έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένος από το Motorola V635 που έχω γιατί είναι πολύ αργό ενώ ακόμα κι αν κάνεις copy μια φράση για να την κάνεις paste πιο κάτω πάει τρομερά αργά μέχρι να σβήσεις και να ανοίξεις τη συσκευή. Ακόμα και όταν μεταφέρεις εικόνες με bluetooth κολλάει τις μισές φορές. Για να φορτίσει πλήρως θέλει γύρω στις 6ώρες. Γενικώς εγώ και η Motorola τελειώσαμε
γιατί δεν κοιτάς το Νόκια 6555 ? τιμή 250 ευρώ περίπου....
http://www.gsmarena.com/nokia_6555-2071.php -
Βασικα για το ratanplan ας κανει οικονιμια να παρει κατι ακριβο και σιγουρο διοτι με Mid level προτασεις δε θα μεινει ικανοποιημενος ετσι που παλινδρομει.
-
Μαλλον το πηρα αποφαση.....Ε50
-
περασαν 15 λεπτα.Κραταει ακομα το Ε50?
-
ΡΕ μην κοροιδευεις, αν δεν ειχα κολημα με τα ΝΟΚΙΑ θα ειχα ωρει κινητο μεχρι τωρα!
Λες να ειναι τοσο μπαταλα? Θα παω να το δω απο κοντά πρωτα, και μετα θα στειλω τον πατερα μου να το παρει (αλλη μαλακια αυτη το εχω τοσα χρονια το νουμερο αυτο που τοτε δεν ειχα φορολογικη δηλωση και ειναι στο ονομα του πατερα μου μπορω να παω με τον πατερα μου σε ενα oteshop και να το παρω στο ονομα μου?)
-
:ysterical:ΡΕ μην κοροιδευεις, αν δεν ειχα κολημα με τα ΝΟΚΙΑ θα ειχα ωρει κινητο μεχρι τωρα!
Λες να ειναι τοσο μπαταλα? Θα παω να το δω απο κοντά πρωτα, και μετα θα στειλω τον πατερα μου να το παρει (αλλη μαλακια αυτη το εχω τοσα χρονια το νουμερο αυτο που τοτε δεν ειχα φορολογικη δηλωση και ειναι στο ονομα του πατερα μου μπορω να παω με τον πατερα μου σε ενα oteshop και να το παρω στο ονομα μου?)
Αμαν ρε. Ούτε ο Θεοφράστου να ήσουν πια...
Αναποφάσιστε αγοραστή...
-
Εμ...αυτοι που βιαζοντε παιρνουν μπαταλες My name is Golf V DSG μαυρο
-
ΡΕ μην κοροιδευεις, αν δεν ειχα κολημα με τα ΝΟΚΙΑ θα ειχα ωρει κινητο μεχρι τωρα!
Πηγαινε σε ενα πλαισιο να το δεις απο κοντα τουλαχιστον.Αν σε βολευει στο μεγεθος/βαρος,αν σ'αρεσει η οθονη κτλ.
Για το αλλο που ρωτας αν εχεις ΑΦΜ μπορεις να εκμεταλλευτεις την φορητοτητα και να το μεταφερεις πανω σου δωρεαν.Αλλα νο νομιζω οτι πρεπει να κανεις και καινουργια συνδεση(οχι απλη ανανεωση)Ρωτα να σαι σιγουρος.Αν εχεις παντως μικρους λογαριασμους και πληρωνεται αυτοματα(μεσω τραπεζικου λογαριασμου) αστο στον πατερα σου-εγω αυτο κανω
-
Εμ...αυτοι που βιαζοντε παιρνουν μπαταλες My name is Golf V DSG μαυροΦρόντισε πάλι να επιλέξεις καμιά μούφα και μετά να γκρινιάζεις ότι σου χάλασε...
-
εχω παγιο 8ρο στην κοσμοτε.
Ο λογαριασμος μπαινει κατευθειαν στην πιστωτικη του πατερα μου, αλλα και στο ονομα μου να μπει παλι αυτος θα πληρωνει γιατι η πιστωτικη μου ειναι ταυταριθμη του πατερα μου!
Τεσπα δεν την γλυτωσα τελικα την αβαρια στα κινηταδικα!
-
εσύ δεν έχεις γιατρειά...
το Ε50 άποψή μου είναι μέτρια επιλογή.
-
ratanplan έχω το Ε50 σχεδόν 1 χρόνο (Νοε 06) και είναι άψογο από όλα τα σημεία. Κρατάει την μπαταρία του όπως αγοράστηκε και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Το μόνο αρνητικό του (και το έχω ξαναπεί) είναι η γραμματοσειρά στο τηλεφωνικό κατάλογο που είναι πολύ μικρή και δεν μεγαλώνει.
Έχει βγει και σε μαύρο αλουμίνιο που είναι πολύ όμορφο -
Neos
τα 2 τηλεφωνα ειναι πολυ παρομοια.
Το W610 εχει 64ΜΒ εσωτερικη μνημη αντι για 20 του 810 και ειναι νεοτερο.Δεν νομιζω οτι αξιζει τη διαφορα τιμης (~50 Ε) απο το 810, που ειναι δοκιμασμενο και χωρις προβληματα.
Δες εδω τη συγκριση:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=1402 -
μην το μπερδεύετε τον ραταπλάν.......το έχει διαλέξει αλλά το κρατά για έκπληξη.....
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
μην το μπερδεύετε τον ραταπλάν.......το έχει διαλέξει αλλά το κρατά για έκπληξη.....δυσαρεστη εκπληξη ομως
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ratanplan έχω το Ε50 σχεδόν 1 χρόνο (Νοε 06) και είναι άψογο από όλα τα σημεία. Κρατάει την μπαταρία του όπως αγοράστηκε και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Το μόνο αρνητικό του (και το έχω ξαναπεί) είναι η γραμματοσειρά στο τηλεφωνικό κατάλογο που είναι πολύ μικρή και δεν μεγαλώνει.
Έχει βγει και σε μαύρο αλουμίνιο που είναι πολύ όμορφοΕιναι μικρη για τον πατερα μου που εχει πρεσβυοπια ή ειναι μικρη και δεν βλεπει ουτε το κιντ ας πουμε?
-
'Ειναι μικρη για τον πατερα σου που εχει πρεσβυοπια'
αλλά με τόνους. Σιγά μην το έγραφα από την αρχή.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]