-
ναι, όπως βλέπω με 180 ευρώ παίρνω έγχρωμο.
απλά χρώμα δεν έχω χρειαστεί εδώ και 1 χρόνο οπότε δεν ξέρω αν αξίζει το +100 ευρώ -
Έτσι έλεγα κι εγώ, αλλά παίρνοντας ένα φθηνό έγχρωμο laser βολεύτηκα ΠΑΡΑ πολύ. Φαντάσου να γράφεις ένα έγγραφο 10 σελίδων και σε ορισμένα σημεία να θες να τονίσεις κάτι με πιο έντονο τρόπο από bold και υπογράμμιση. Ή να ετοιμάζεις μια παρουσίαση με διαφάνειες. Άλλη αίσθηση το έγχρωμο.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Βρέθηκε ένα iPod (το νέο classic των 80GB σε μαύρο) στα χέρια μου.
Πώς μπορώ να πείσω το iTunes ότι δε θα περάσει το δικό του και ότι ΕΓΩ θα επιλέξω τους ΦΑΚΕΛΟΥΣ που θέλω ΕΓΩ να κάνω συγχρονισμό με το iPod?
Το σύνολο των αρχείων μου είναι 167GB (λέει, κανονικά είναι περίπου 260GB και δεν ξέρω γιατί είδε μόνο μέρος αυτών) οπότε προφανώς μου έβγαλε μήνυμα ότι δε χωρούν όλα στο iPod (no Shit Sherlock). Και μετά με ρώτησε αν ήθελα να κάνει το ίδιο μια επιλογή για να χωρέσουν.
Φακέλους όμως δεν είδα πουθενά. Είδα playlists, albums, artists, compilations, cover flows, το βιογραφικό του Steve Jobs, πασιέντζες και τον τροχό της τύχης (κυριολεκτικά αφού κάποιες φορές αρνείται να δεχτεί ότι του βάζεις δάχτυλο). Φάκελοι πουθενά.
Πού είναι ρε παιδιά ένας browser για να επιλέξω ΕΓΩ ποια αρχεία θέλω μέσα?
Με συνδεδεμένο το ipod, κλικάρεις 'ipod' (ή όπως αλλιώς έχεις ονομάσει τη συσκευή σου) στην αριστερή στήλη του itunes. Σου ανοίγει η κεντρική οθόνη του ipod, και στα options τσεκάρεις 'manually manage music and videos'. Τώρα, κάθε φορά που θες να φορτώσεις κάποιο φάκελο στο itunes, πηγαίνεις file->add folder to library. Αφού φορτωθεί ο φάκελος στο itunes, μπορείς να μεταφέρεις ό,τι θες με drag & drop στο ipod (πάντα από το itunes).
Ελπίζω να κατάλαβα καλά την απορία σου.
O μοναδικός τρόπος να χειριστείς το ipod με φακέλους είναι με άλλο πρόγραμμα (νομίζω ότι κυκλοφορεί κάποιο plugin για το winamp), αν και δε βλέπω το λόγο για κάτι τέτοιο. Όταν εξοικειωθείς με τον τρόπο λειτουργίας του itunes, θα το βολευτείς πολύ.
Θα το κοιτάξω, σ'ευχαριστώ.
-
Το απόγευμα πήρα από τα media markt έναν επίγειο ψηφιακό δέκτη της schaub lorenz με 23 ευρώ για να πιάνω τα ψηφιακά κανάλια της ερτ. Καλό φαίνεται. Άντε να δούμε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έτσι έλεγα κι εγώ, αλλά παίρνοντας ένα φθηνό έγχρωμο laser βολεύτηκα ΠΑΡΑ πολύ. Φαντάσου να γράφεις ένα έγγραφο 10 σελίδων και σε ορισμένα σημεία να θες να τονίσεις κάτι με πιο έντονο τρόπο από bold και υπογράμμιση. Ή να ετοιμάζεις μια παρουσίαση με διαφάνειες. Άλλη αίσθηση το έγχρωμο.ναι ίσως να αξίζει τα +100 ευρώ.
με έβαλες σε σκέψεις.... -
Έχω δέκτη ενσωματωμένο σε τηλεόραση. Καλά είναι τα κανάλια, κυρίως το cine+. Κάτι που δεν καταλαβαίνω (δεν γνωρίζω πως λειτουργεί το σύστημα αυτό) είναι γιατί δεν επεκτείνουν το κανονικό πρόγραμμα της ΕΡΤ αντί να στήνουν κανάλια με διαφορετικό πρόγραμμα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι δεν βλέπεις χιόνια. Η εικόνα είναι πεντακάθαρη ακόμα και με μια κοινή φορητή κεραία - σαν δορυφορική ένα πράγμα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάτι που δεν καταλαβαίνω (δεν γνωρίζω πως λειτουργεί το σύστημα αυτό) είναι γιατί δεν επεκτείνουν το κανονικό πρόγραμμα της ΕΡΤ αντί να στήνουν κανάλια με διαφορετικό πρόγραμμα.Πρεπει να έχει να κάνει με το οτι από ένα σημείο και μετά θα επιτρέπεται η εκπομπή μόνο σε ψηφιακά τηλεοπτικά προγράμματα. Αυτά τα κανάλια υποθέτω οτι έχουν 'πιλοτικό' χαρακτήρα και κάποια στιγμή το πρόγραμμα των 'παραδοσιακών' καναλιών θα ενταχθεί στα ψηφιακά κανάλια ή θα γίνουν και τα ίδια ψηφιακά.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Έτσι έλεγα κι εγώ, αλλά παίρνοντας ένα φθηνό έγχρωμο laser βολεύτηκα ΠΑΡΑ πολύ. Φαντάσου να γράφεις ένα έγγραφο 10 σελίδων και σε ορισμένα σημεία να θες να τονίσεις κάτι με πιο έντονο τρόπο από bold και υπογράμμιση. Ή να ετοιμάζεις μια παρουσίαση με διαφάνειες. Άλλη αίσθηση το έγχρωμο.
ναι ίσως να αξίζει τα +100 ευρώ.
με έβαλες σε σκέψεις....Νομίζω ότι αν δεν χρειάζεσαι πολύ το χρώμα (οπότε πηγαίνεις σε inkjet) ένας HP με 188 ευρώ είναι μια χαρά. Εγώ είχα πάρει σε προσφορά με 180 έναν Xerox 6110. Τυπώνει κάπου 2000 σελίδες (θεωρητικά) με το μαύρο toner (έχει 4 τόνερ - 2000 σελ. το μαύρο και 1000 έκαστο έγχρωμο) και για οικιακή χρήση είναι επαρκέστατος (τύπωσα και καμιά 100ή φακέλους αλληλογραφίας μέσω word ***** άψογα).
Όμως αν τυπώνεις πολλές σελίδες, μάλλον πρέπει να πας σε κάποιον ασπρόμαυρο όχι φθηνό. Οι φθηνοί ασπρόμαυροι, όπως και οι έγχρωμοι, βγάζουν περιορισμένο αριθμό σελίδων (2000-2500) ανά τόνερ. Στους ακριβότερους τα τόνερ είναι επίσης πιο μεγάλα και ακριβά, αλλά η σελίδα έρχεται οικονομικότερα.*: Tip. Αν το μέγεθος του χαρτιού που θέλουμε να τυπώσουμε δεν είναι τυποποιημένο, πχ Α4, Β5 κλπ, μετράμε με χάρακα πόσα εκατοστά είναι κάθε πλευρά του χαρτιού και στο word πηγαίνουμε Αρχείο> Διαμόρφωση σελίδας> Χαρτί> Μέγεθος χαρτιού, επιλέγουμε Προσαρμοσμένο μέγεθος και βάζουμε από κάτω τις διαστάσεις του χαρτιού που θέλουμε να τυπώσουμε. Βάζουμε το χαρτί στον τροφοδότη του εκτυπωτή, σέρνουμε τους πλαστικούς κανόνες να κολλήσουν στο χαρτί για να μένει ίσιο και τυπώνουμε. Εγώ παιδεύτηκα αρκετά μέχρι να βρω το κόλπο.
-
n_olympios
κοίτα τι μου κάνουν...θέλω να πάρω ipod...το 8αρι έχει 189 και το 80αρι 279...
τι να κάνω;
το 80αρι παίζει βίντεο;
-
Μια αγγελία την έχεις δει;
-
τώρα ναι.
αλλά θα πάρω το 80άρι να τα χώσω όλα μέσα μια κ καλή να τελειώνω.
θα το έχω κυρίως στο αμάξι. -
Το iPod classic είναι αντικαταστάτης του Video με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
-
Το norton είναι πολύ βαρύ παιδιά ε? Πολλοί μου λένε ότι σέρνει το σύστημα. Απεναντίας καλά λόγια ακούω για το kaspersky. Σκέπτομαι να αλλάξω το norton antivirus και να εγκαταστήσω το kaspersky internet security. Θα ήθελα τη γνώμη σας.
-
NOD 32 ελαφρύ και αξιόπιστο και Windows firewall.
-
Εναλλακτικά, Avast για antivirus
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Το norton είναι πολύ βαρύ παιδιά ε? Πολλοί μου λένε ότι σέρνει το σύστημα. Απεναντίας καλά λόγια ακούω για το kaspersky. Σκέπτομαι να αλλάξω το norton antivirus και να εγκαταστήσω το kaspersky internet security. Θα ήθελα τη γνώμη σας.XP ή Vista;
-
xp
-
Οτιδήποτε περιέχει μέσα τη λέξη norton κάνει το σύστημα να σέρνεται
Δοκίμασε το nod32... είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και αρκούντως ελαφρύ.
-
δεν θυμάμαι μια φορά να έβαλα norton και να μην είχα πρόβλημα..
-
Nod 32 λέτε λοιπόν. Ε κάτι θα ξέρετε. Θα το ψάξω παιδιά φαντάζομαι plaisio-media markt θα το έχουν.
Ευχαριστώ πολύ!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]