-
BTW, σήμερα το δυναμομέτρησα και έδειξε ισχύ 207,3 ps/4874 rpm και ροπή 339,7 Nm/3754 rpm. Aρκετά καλά νούμερα νομίζω ...
-
Ο χρήστης OctaviaABT έγραψε:
Βέβαια στην πορεία της ζωής μας, οι ανάγκες που προκύπτουν επηρεάζουν και διαμορφώνουν και τις προτιμήσεις μας ... Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαι αυτός που ήμουνα πριν από 15 χρόνια ... (είμαι 40 πλέον ). Ασε που έχουμε κι αρθριτικά (αυτό κολλάει σε συζήτηση από άλλο φόρουμ ...)
Ξέρω ξέρω......μια από τα ίδια..(ο volcan20vt είμαι)..
-
Μήπως να έστελνες μια 'άλλη' επιστολή σε καποια χώρα του εξωτερικού,
που ΙΣΩΣ εκεί να ενδιαφέρονται περισσότερο για θέματα ικανοποίησης του πελάτη (η αγορά αυτοκινήτου δεν ειναι καθόλου μικρή αγορά..ειναι για τους περισσότερους η 2η μεγαλύτερη μετά το σπίτι), και έτσι ΙΣΩΣ από κείνη τη μακρινή χώρα να ασκούσανε μερικά BAR πίεσης παραπάνω προς τα εδώ?Ξέρω οτι με αυτό το θέμα αναζητάς απαντηση/ενημέρωση αρκετό καιρό τώρα..
Έτσι που τη βλέπω τη δουλειά, θα πιάσεις και άλλα -άντα μέχρι να βρείς άκρη με το σταυρό στο χέρι..
;PetRaN
-
Αξιότιμοι Κύριοι,
Στις 18/8 σας απέστειλα τη συνημμένη επιστολή μου, με την οποία σας ενημέρωνα για τις απορίες μου αλλά και ταυτόχρονα διαμαρτυρόμουνα σχετικά με το θέμα του δεύτερου σταδίου βελτίωσης του οίκου ΑΒΤ.
Μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει κάποια απάντηση-ενημέρωση επί του θέματος. Θέλω να πιστεύω ότι η καθυστέρηση εκ μέρους σας οφείλεται στην εποχή (άδειες καλοκαιρινών διακοπών) και όχι στην μη υπεύθυνη αντιμετώπιση ή ακόμη χειρότερα στην αδιαφορία σας στο θέμα εξυπηρέτησης των πελατών σας.
Θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι την επιστολή αυτή την έχω δημοσιεύσει σε διάφορα forums στο internet και προτίθεμαι να την στείλω και σε περιοδικά ειδικού τύπου.
Ελπίζω η δεύτερη αυτή επιστολή μου να τύχει καλύτερης αντιμετώπισης και να έχω τις απαντήσεις στα θέματα που αναφέρω στη συνημμένη πρώτη μου επιστολή.
Με εκτίμηση,
Σημερινή επιστολή, εστάλλη (με φαξ) και πάλι στα κεντρικά. Ε, αυτή τη φορά εάν δεν μου απαντήσουν θα στείλω επιστολή στη Skoda Τσεχία, στην ΑΒΤ και όπου αλλού νομίζετε ... (και φυσικά στα περιοδικά).
-
Τι να πω...
Στο http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=4758 o φίλος μας δεν έλαβε απάντηση από Renault εσύ δεν έλαβες απάντηση από Skoda και όταν εγώ είχα παραπονεθεί στην Citroen επειδή ένας υπάλληλος δεν ήξερε ποιο είναι το Ami8 (Αστείο παράπονο μπροστά στο δικό σου) με είχε πάρει ο τότε τεχνικός υπεύθυνος τηλέφωνο και μιλούσαμε 40 λεπτά ενώ πρόσφατα σε άλλο e-mail μου μου απαντήσανε θετικά στο ότι μπορούν να ζητήσουν από Citroen Γαλλίας ανταλλακτικά που ίσως τους ζητήσω...
Ειλικρινά γιατί υπάρχει τέτοια διαφορά στις εταιρίες?
Η λύση είναι μία... e-mail στην Renault στην Γαλλία και στην Skoda στο πιο κεντρικό που θα βρεις...
Θα δεις για πότε θα σε παίρνουν τηλέφωνο ...Το πιστεύω!
-
Xθες έστειλα email στην ΑΒΤ στη Γερμανία, αναφέροντάς τους τα γεγονότα.
Σήμερα πήρα τηλέφωνο τον Κο Σταθακόπουλο (υπεύθυνος ΑΒΤ) στη Βιαμάρ. Μου είπε ότι έχουν λάβει τις 2 επιστολές μου και να μιλήσω με τον τεχνικό δντή.
Πήρα λοιπόν τον Κο Κουντουρά. Εγινε ένας ενδιαφέρων διάλογος και χονδρικά να τι μου είπε :
' Πήραμε τις επιστολές σας και διαβάσαμε και αυτά που γράφετε εσείς και άλλοι στο ιντερντετ. Δεν σας έχουμε απάντήσει ακόμη γιατί δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Εχει πάει άνθρωπός μας - συνεργάτης μας στη Γερμανία στον οίκο ΑΒΤ για πληρέστερη και λεπτομερέστερη ενημέρωση επί των σταδίων βελτίωσης.
Εμείς εάν δεν δοκιμάσουμε πρώτα τα διάφορα στάδια δεν μπορούμε να τα πουλήσουμε. Οταν ήρθατε εδώ για την τοποθέτηση, είχατε ενημερωθεί για το ότι δεν το είχαμε δοκιμάσει το συγκεκριμένο κιτ και θα το τοποθετούσατε με δική σας ευθύνη. Εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε τις λεπτομερείς τεχνικές προδιαγραφές των διαφόρων εξαρτημάτων που τοποθετούνται στις βελτιώσεις, αυτό όμως μπορούμε να σας το πληροφορήσουμε αφού πάρουμε την σχετική πληροφόρηση από τον ΑΒΤ.
Μόλις επιστρέψει ο άνθρωπός μας από τη Γερμανία, θα σας ενημερώσουμε σχετικά. 'Αυτά σε γενικές γραμμές γιατί δεν μπορείς να μεταφέρεις γραπτά όσα προφορικά λέγονται. Εγώ βέβαια είπα στον Κο Κουντουρά ότι από την στιγμή που δίνω τα χρήματά μου για περαιτέρω βελτίωση και από την στιγμή που ασχολούνται επίσημα με βελτιώσεις, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να γνωρίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Αναμένω τη συνέχεια με εξαιρετικό ενδιαφέρον ...
-
Ο χρήστης OctaviaABT έγραψε:
Xθες έστειλα email στην ΑΒΤ στη Γερμανία, αναφέροντάς τους τα γεγονότα.Σήμερα πήρα τηλέφωνο τον Κο Σταθακόπουλο (υπεύθυνος ΑΒΤ) στη Βιαμάρ. Μου είπε ότι έχουν λάβει τις 2 επιστολές μου και να μιλήσω με τον τεχνικό δντή.
Πήρα λοιπόν τον Κο Κουντουρά. Εγινε ένας ενδιαφέρων διάλογος και χονδρικά να τι μου είπε :
' Πήραμε τις επιστολές σας και διαβάσαμε και αυτά που γράφετε εσείς και άλλοι στο ιντερντετ. Δεν σας έχουμε απάντήσει ακόμη γιατί δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Εχει πάει άνθρωπός μας - συνεργάτης μας στη Γερμανία στον οίκο ΑΒΤ για πληρέστερη και λεπτομερέστερη ενημέρωση επί των σταδίων βελτίωσης.
Εμείς εάν δεν δοκιμάσουμε πρώτα τα διάφορα στάδια δεν μπορούμε να τα πουλήσουμε. Οταν ήρθατε εδώ για την τοποθέτηση, είχατε ενημερωθεί για το ότι δεν το είχαμε δοκιμάσει το συγκεκριμένο κιτ και θα το τοποθετούσατε με δική σας ευθύνη. Εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε τις λεπτομερείς τεχνικές προδιαγραφές των διαφόρων εξαρτημάτων που τοποθετούνται στις βελτιώσεις, αυτό όμως μπορούμε να σας το πληροφορήσουμε αφού πάρουμε την σχετική πληροφόρηση από τον ΑΒΤ.
Μόλις επιστρέψει ο άνθρωπός μας από τη Γερμανία, θα σας ενημερώσουμε σχετικά. 'Αυτά σε γενικές γραμμές γιατί δεν μπορείς να μεταφέρεις γραπτά όσα προφορικά λέγονται. Εγώ βέβαια είπα στον Κο Κουντουρά ότι από την στιγμή που δίνω τα χρήματά μου για περαιτέρω βελτίωση και από την στιγμή που ασχολούνται επίσημα με βελτιώσεις, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να γνωρίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Αναμένω τη συνέχεια με εξαιρετικό ενδιαφέρον ...
Αν η απάντησή του ήταν ειλικρινής (που αμφιβάλλω), τότε δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα. Από την άλλη μεριά, θα μπορούσε να σε έχει ενημερώσει νωρίτερα για την πρποθεσή τους να το ψάξουν επίσημα.
Παρεπιμπτόντως, δεν θεωρώ ότι είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν τα πάντα. Αλλά είναι υποχρεωμένοι να απαντούν ευγενικά και ξεκάθαρα σε σύντομο χρόνο (που ΔΕΝ είναι ο 1 μήνας).
-
Oκ migf1,
δεκτό αυτό που λες...
Πειράζει όμως που εγώ θέλω να βελτιώνω το αυτοκίνητο μου
σε ΒΕΛΤΙΩΤΗ και οχι σε ΕΜΠΟΡΟ?Όπως έχω ξαναπεί,
Πιστεύω πως είναι θέμα status για μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων,
εφόσον παίρνει αντιπροσωπεία βελτιωτικού οίκου,
να έχει 2-3 άτομα (έστω ΕΝΑ) τα οποία να είναι πλήρως ενημερωμένα για το τι πουλανε, και ποσο, και τι ακριβως περιεχει αυτο που πουλάνε.Ακόμα και αν οι πωλήσεις των Abt δεν δικαιολογούνε σαν εξοδο την υπαρξη τετοιου ατόμου (που αμφιβάλλω oτι δεν βγαζουνε λεφτα απο τα abt), εφόσον είσαι αντιπρόσωπος ανθρωπέ μου, μάθε καλά τι αντιπροσωπεύεις..
Εγω πχ τώρα, εχω καποια θέματα με το abt μου,
και πραγματικά δεν ξέρω σε ποιον να απευθυνθώ..Αμα είχα τώρα την επιλογή,
δεν θα εβαζα abt αλλά revo ή mtmEλπίζω τουλάχιστον στο μέλλον να ισχύσουνε αυτά που παραθέτει ο φίλος Θανάσης.
;PetRaN
-
φίλε μου με αυτά που διαβάζω.... να είσαι ευχαριστημένος που δεν σου ζητήσαν και προκαταβολή (!!!) για να φέρουν το κιτ επειδή δε το έχουν ξαναβάλει... (ΑΑΑΑ ρε αθάνατη Ελλαδάρα............)
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Oκ migf1,
δεκτό αυτό που λες...
Πειράζει όμως που εγώ θέλω να βελτιώνω το αυτοκίνητο μου
σε ΒΕΛΤΙΩΤΗ και οχι σε ΕΜΠΟΡΟ?Όπως έχω ξαναπεί,
Πιστεύω πως είναι θέμα status για μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων,
εφόσον παίρνει αντιπροσωπεία βελτιωτικού οίκου,
να έχει 2-3 άτομα (έστω ΕΝΑ) τα οποία να είναι πλήρως ενημερωμένα για το τι πουλανε, και ποσο, και τι ακριβως περιεχει αυτο που πουλάνε.Ακόμα και αν οι πωλήσεις των Abt δεν δικαιολογούνε σαν εξοδο την υπαρξη τετοιου ατόμου (που αμφιβάλλω oτι δεν βγαζουνε λεφτα απο τα abt), εφόσον είσαι αντιπρόσωπος ανθρωπέ μου, μάθε καλά τι αντιπροσωπεύεις..
Εγω πχ τώρα, εχω καποια θέματα με το abt μου,
και πραγματικά δεν ξέρω σε ποιον να απευθυνθώ..Αμα είχα τώρα την επιλογή,
δεν θα εβαζα abt αλλά revo ή mtmEλπίζω τουλάχιστον στο μέλλον να ισχύσουνε αυτά που παραθέτει ο φίλος Θανάσης.
;PetRaN
Δεν διαφωνούμε ιδιαίτερα φίλε Petran. Απλά νομίζω πως το τελικό ζητούμενο είναι να διεκπεραιωθεί η βελτίωση σωστά με αμοιβαία κατανόηση και συμφέρον κι από τις δυο πλευρές. Δεν είπα να μην έχουν ιδέα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που πουλάνε, αλλά όταν είναι λίγο παραπάνω πολύπλοκα ή λίγο παραπάνω τεχνικά ή λίγο παραπάνω αραιά σε συχνότητα ζήτησης δεν νομίζω ότι χάθηκε ο κόσμος αν όντως δείξουν τη διάθεση να ενημερωθούν σωστά πριν εξυπηρετήσουν τον πελάτη. Αρκεί, όπως είπα κα ιπρν, όντως να το κάνουν και να ενημερώσουν έγκαιρα τον πελάτη για την πρόθεσή τους.
-
Πάντως εάν δεν τους έπαιρνα εγώ τηλέφωνο, ακόμη θα περίμενα απάντηση ... έστω και μία τυπική ρε παιδιά ότι λάβαμε την επιστολή σας και θα επανέλθουμε ... αυτοί τίποτα ...
-
Οπως έχω γράψει, έστειλα πριν από λίγες ημέρες email στην ΑΒΤ στη Γερμανία, σχετικά με το όλο θέμα. Δείτε τι μου απάντησαν σήμερα:
Dear sir,
thank you very much for your enquiry and for your interest in ABT
SPORTSLINE-tuning products. Please be so kind to understand that ABT
SPORTSLINE is not offering an international customer care service for retail
sales information. This service runs under full responsibility of
ABT-business partners worldwide. We kindly ask you to contact the
responsible ABT-partner who will take care on your commitment. Thank you for
your understanding.Viamar S.A.
Iere Odos & 7, Ag. Annis str.
GR-11855 Athens, Greece
Tel. 021-03486600
Fax. 021-03486708Viamar is able to fit the 235 HP.
Kind Regards
Abt Sportsline GmbH
Export Sales DepartmentDaimlerstra&e 2
87437 KempteneMail: export@abt-sportsline.de
Fax: +49 (0) 831-5714037
Internet: http://www.abt-sportsline.de
http://www.abt-sportsline.comΔηλαδή πιάσ' τ' αυγό και κούρευτο
Επιστολή διαμαρτυρίας στη Βιαμάρ για το ΑΒΤ