-
Αυτό είπαμε.
-
Sorry
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
'Σας εχω γραμμενο στον Haldex μου μαλακες πεζοι'...
Και όμως κάνεις λάθος.
Ο drdino έχει δίκιο.
Έχει το μισό πάνω στο σκαλί και το υπόλοιπο στη ράμπα.Ναι ρε μαστορα το ξερω οτι ειναι ετσι αλλα αυτο που ειπα εγω εχει περισσοτερη πλακα...
-
-
-
Μάλλον κάπου εκεί κοντά, θα είναι καμία διάβασει πεζών που ως επι το πλήστον περνάνε παιδια για το σχολείο.
-
Η πινακίδα βρίσκεται λίγα χλμ πριν από την Άνω Χώρα της ορεινής ναυπακτίας, επάνω στο βουνό και μερικές εκατοντάδες μέτρα πριν από καφετέρια/εστιατόριο, σε μή-κατοικημένη περιοχή (μόνο δάσος)...
Από την αντίθετη κατεύθυνση δεν υπάρχει ανάλογη πινακίδα...
Υπάρχει και ακόμα μία πινακίδα που έχω δει μέχρι τώρα μόνο στον αυτ/μο Κορίνθου-Τριπόλεως, είναι καφέ και έχει ένα ανάποδο τρίγωνο το οποίο σχηματίζεται από κυκλάκια...
Αυτή γνωρίζει κανείς τι σημαίνει (αν καταλάβατε από την περιγραφή);
_
-
Αν κατάλαβα καλά ποια λες, αυτή αναφέρεται σε αμπελώνες ή βιομηχανίες παραγωγής κρασιού. Νομίζω το 2ο, έχει στη Νεμέα κάποιες που θεωρούνται αξιοθέατο.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μάλλον κάπου εκεί κοντά, θα είναι καμία διάβασει πεζών που ως επι το πλήστον περνάνε παιδια για το σχολείο.όχι το σήμα είναι διαφορετικό.
-
Λαθρομετανάστες στην Άνω Χώρα λίγο δύσκολο! Δεν είναι δα και πέρασμα...
-
Ακριβώς ίδιο σήμα έχει στην Αμερική. Μόνο το φόντο αλλάζει.
-
Κατα ποσο εισαι υποχρεωμενος (νομικα) να τηρησεις πινακιδα που δεν προβλεπεται απο τον ΚΟΚ? Πχ σε μονοδρομο που ΔΕΝ εχει την σωστη πινακιδα απο τον νομο (κοκκινη με ασπρη λωριδα), αλλα μια λευκη πινακιδα που γραφει 'Απαγορευεται η εισοδος - Μονοδρομος', μπορει να σου πει καποιος οτιδηποτε οταν την γραψεις και πας αναποδα?
Ακομα χειροτερα, σε δρομο οπου ειναι μονοδρομος αλλα ενα κομματι του απο γωνια σε γωνια ΔΕΝ εχει πινακιδες (οποτε απο εκει που στριβεις δεν εχει πινακιδα), μπορει να σου απαγορεψει κανεις να κινηθεις?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν κατάλαβα καλά ποια λες, αυτή αναφέρεται σε αμπελώνες ή βιομηχανίες παραγωγής κρασιού. Νομίζω το 2ο, έχει στη Νεμέα κάποιες που θεωρούνται αξιοθέατο.Aυτό πρέπει να είναι, ευχαριστώ πολύ, χρόνια τώρα είχα την απορία αλλά ξεχνούσα να ρωτήσω...
Αλήθεια, υπάρχει πουθενά λίστα με εικόνες με όλες τις πινακίδες (πιθανές και απίθανες) που μπορεί να δει κάποιος στους ελληνικούς δρόμους;
_
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν κατάλαβα καλά ποια λες, αυτή αναφέρεται σε αμπελώνες ή βιομηχανίες παραγωγής κρασιού. Νομίζω το 2ο, έχει στη Νεμέα κάποιες που θεωρούνται αξιοθέατο.και η πινακίδα τι μας λέει...τρέξτε με τα μπαγκάζια σας...έχει αξιοθέατο εκεί..
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν κατάλαβα καλά ποια λες, αυτή αναφέρεται σε αμπελώνες ή βιομηχανίες παραγωγής κρασιού. Νομίζω το 2ο, έχει στη Νεμέα κάποιες που θεωρούνται αξιοθέατο.O δρομος του κρασιου?
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Αν κατάλαβα καλά ποια λες, αυτή αναφέρεται σε αμπελώνες ή βιομηχανίες παραγωγής κρασιού. Νομίζω το 2ο, έχει στη Νεμέα κάποιες που θεωρούνται αξιοθέατο.
και η πινακίδα τι μας λέει...τρέξτε με τα μπαγκάζια σας...έχει αξιοθέατο εκεί..
Πλακα,πλακα κατι τετοιο συμβαινει.
Οι περισσοτερες οινοποιιες εχουν βρει τον τελειο τροπο διαφημησης και εμποριας ταυτοχρονα.Μπορεις να περιηγηθεις το τοπο παρασκευης ,να γευθεις το παραγομενο προιον και να το αγορασεις.Αυτη λοιπον η πινακιδα 'δειχνει το δρομο'για τους απανταχου της γης κρασοπατερες. -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Aυτό πρέπει να είναι, ευχαριστώ πολύ, χρόνια τώρα είχα την απορία αλλά ξεχνούσα να ρωτήσω...
**Αλήθεια, υπάρχει πουθενά λίστα με εικόνες με όλες τις πινακίδες (πιθανές και απίθανες) που μπορεί να δει κάποιος στους ελληνικούς δρόμους;
**_
Ναι, λεγετε ΚΟΚ...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Aυτό πρέπει να είναι, ευχαριστώ πολύ, χρόνια τώρα είχα την απορία αλλά ξεχνούσα να ρωτήσω...
**Αλήθεια, υπάρχει πουθενά λίστα με εικόνες με όλες τις πινακίδες (πιθανές και απίθανες) που μπορεί να δει κάποιος στους ελληνικούς δρόμους;
**_
Ναι, λεγετε ΚΟΚ...
-
Κάπου στην Πελοπόννησο δεν θυμάμαι το μέρος, υπάρχει πινακίδα που προειδοποιεί για διέλευση καγκουρώ, την έχετε δεί ?
-
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]