-
κανεις απο εδω με νεο μαυρο typeR civic,που κινουνταν προς λεπτοκαρυα το απογευμα κυριακης?με οδηγο και πισω επιβατη.αθηναικες πινακιδες.καλο αυτοκινητο.καλο πατημα και γρηγορο.ακομα και οπτικα φαινεται αυτο..
-
Ρισπεκτ στο σποτακι του type R(πως δεν το τρακαρε σε καμμια κολωνα,μπραβο ρε παιδι μου)
-
Ο χρήστης dr.spiderman έγραψε:
κανεις απο εδω με νεο μαυρο typeR civic,που κινουνταν προς λεπτοκαρυα το απογευμα κυριακης?με οδηγο και πισω επιβατη.αθηναικες πινακιδες.καλο αυτοκινητο.καλο πατημα και γρηγορο.ακομα και οπτικα φαινεται αυτο..Είναι κι αυτά τα 33Κ++ που βοηθάνε όσο να 'ναι...το καλό πάτημα
Συνοδηγός δεν υπήρχε; Τι συνέβει;
1.μάλλον από το...φόβο πήγε στο πίσω κάθισμα!
2.Τον έβαλε στο πίσω μέρος για να μην ...αναπηδά ο ημιάκαμπτος;Ψηφίστε κι εσείς!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
κανεις απο εδω με νεο μαυρο typeR civic,που κινουνταν προς λεπτοκαρυα το απογευμα κυριακης?με οδηγο και πισω επιβατη.αθηναικες πινακιδες.καλο αυτοκινητο.καλο πατημα και γρηγορο.ακομα και οπτικα φαινεται αυτο..
Είναι κι αυτά τα 33Κ++ που βοηθάνε όσο να 'ναι...το καλό πάτημα
Συνοδηγός δεν υπήρχε; Τι συνέβει;
1.μάλλον από το...φόβο πήγε στο πίσω κάθισμα!
2.Τον έβαλε στο πίσω μέρος για να μην ...αναπηδά ο ημιάκαμπτος;Ψηφίστε κι εσείς!
για να έχει κατανομή 50-50 !!!!!
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Ρισπεκτ στο σποτακι του type R(πως δεν το τρακαρε σε καμμια κολωνα,μπραβο ρε παιδι μου)είναι μια αηδία 14 δευτερολέπτων που έγινε copy paste από το εξωτερικό. Ανάξια του αυτοκινήτου κατά την γνώμη μου...βέβαια περί ορέξεως...
-
Κοιτα,το ποσταρα περισσοτερο υπο το πρισμα του οτι γενικα δεν χρειαζεται (τηλεοπτικη) διαφημιση το εν λογω μοντελο.Η τουλαχιστον δεν συνηθιζεται.Αυτος που το θελει το χει ηδη παραγγειλει,η μαζευει λεφτα,η.....Τωρα αν εκρινε διαφορετικα η αντιπροσωπεια...
http://www.youtube.com/watch?v=n-UxL02s ... pot%20Spot
Καλυτερο!(του απλου νομιζω)
-
κομμάτι από αυτό θα ήταν διαφήμιση αντάξια...τώρα για τις επιλογές του Σ τι να πω...δεν κατέχω μάρκετινγκ.
-
Ωχ μας εφτιαξες!
Μηπως ξερεις και τινος ειναι το instrumental που παιζει στο background?
-
δεν έχω ιδέα όμως είναι 'γαμάτο'...
-
Τι διαφήμιση την είδατε σε καμία εκπομπή με αγώνες? του Φωτεινέλη?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Τι διαφήμιση την είδατε σε καμία εκπομπή με αγώνες? του Φωτεινέλη?κατά την διάρκεια του αγώνα f1 χθες στον Αλφα την είδα.
-
οκ αυτό σημαίνει ότι δε πουλάει. Γιατι στου φωτεινέλη είναι σχεδόν δωρεάν
-
Διαφημιστικά γραφεία,ερευνες αγοραστών,ταρκετ γκρουπς,σκηνοθεσίες και ΚΛΕΙΝ ΜΕΙΝ.
Να η μόνη διαφήμιση που θέλει το εργαλείο:
http://www.youtube.com/watch?v=mxNeRZdd ... ed&search=
-
http://www.youtube.com/watch?v=6CfcYYJZ ... ed&search=
αυτός το πάει καλά....
-
ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ !!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Youtube Videoαυτός το πάει καλά....
Αυτος τα πηγαίνει όλα καλά ρε!!
Ξερουμε όμως τι λέει;
-
τι να λεει μωρέ κι αυτός.....
το ψωμάκι του βγάζει.... απλως είναι με βουτυράκι και πάστα ελιάς... στις παρουσιάσεις
-
νομιζω κυριολεκτικα ρωταει τι λεει..
-
Πάντως έτσι που παίζει με το φρένο με το αριστερό, λές και είναι πισωκίνητο μπαίνει στις στροφές...
Θέλω και γω
-
Οφείλω να ομολογήσω οτι το κλιο έκανε καλύτερα παντιλίκια με τον Σιμόν στο τιμόνι.
Honda Civic Type-R 2007