-
Ο χρήστης DLS έγραψε:
Με δημοσιογραφικες υποδειξεις.
Βαζει το rallygr αρθρο για την Πορταρια και φωτογραφιες απο τους νικητες των κλασεων και βλεποντας τες μου ερχεται στο νου το ευλογο ερωτημα . . . για εσας Ν1, Α5,Α7 group E(εκτος Κυρκου που εχω βαρεθει να το βλεπω) κλπ δεν υπαρχουν???????
Βαλτε ρε φωτογραφιες να δει ο λαος και να χαρουν και οι αγωνιζομενοι!
Δηλαδη το ονομα Ζακχαιος πχ ή Μουστακας δε σας λεει απολυτως τιποτα που ουτε μια φωτο δεν εχετε
Οι 'πανω' του r40 μεχρι και βιντεακια ρε εχουν απο τον αγωνα!ειδες που ερχεσαι στα λογια μου λευτερη.?
εμενα κυριοι με ξερει κανεις?
και επειδη το DLS δεν σας λεει και πολλα ειμαι ο delis που ετρεχα Ν1 και τα παρατησα!!! ακομα και τωρα αμφιβαλω αν με ξερουν 2-3 ατομα απο ΟΛΟ το forum!γιαυτο σου λεω λευτερακη.......
Εσυ εισαι απο αυτους που αν μεινουν υπαρχει ελπιδα να καθαρισει ο χωρος καποια στιγμη.
-
Ο χρήστης Brillis έγραψε:
Περιμενουμε λοιπον αν οι εκκεντροφοροι -που δεν ειναι Peugeot αλλα ειναι μεσα στα επιτρεπτα νουμερα -θα βγουν ''παρανομοι'' η οχι.Βγαλε ακρη...
Αν ο κανονισμος λεει οτι πρεπει να ειναι peugeot ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ θεωρητικα ειναι παρανομος.
Κανω λαθος? -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Ανάβαση Πορταριάς
Στην Κ2 σφύριζαν τα τακάκια του από την κορυφή της στροφής μεχρι και την έξοδο;
Γιατί εγώ ξέρω πως τα φρένα ακούγονται στην είσοδο.Μάλλον θα πατούσε φρένο με το αριστερό για την τουρμπίνα.
Λογικό μου φαίνεται εμένα, εφόσον ακουμπούσε το φρένο για να αποφύγει σπινάρισμα του εσωτερικού τροχού απο έλλειψη μπλοκέ.
Μάλλον σταματήσατε τους αγώνες και ξεχάσατε πως γίνεται...
Τα Ν1 θα ήθελαν να μπορούν να σπινάρουν τόσο πολύ το φουλ σλικ
Καλά, για τους 'αυτεπάγγελτους' τεχνικούς ελέγχους, μην τα πολυλέμε
Να σου πώ την αλήθεια το σκέφτηκα αυτό αφού το έγραψα, οτι τα Ν1 δέν έχουν δύναμη για κάτι τέτοιο. Αλλα δεν μπορεί να πάει καπου αλλού το μυαλό μου, δηλαδή γιατι να πατάεί μεχρι την έξοδο το φρένο??? Μήπως απλα το ακουμπούσε απο συνήθεια???
-
Ρε παιδια ηρεμιστε.Να σας λυσω εγω την απορια.Καταρχην αμα παταγα φρενο απο την κορυφη μεχρι την εξοδο της στροφης δεν 8α ειχε γινει δευτερο σκελος στον αγωνα απ'αυτο που 8α ειχα διμιουργισει ,ουτε τα τακακια ειναι, ουτε το διαφορικο.Τα λαστιχα κανουν ετσι.Τα συγκεκριμενα slick που φοραω (dunlop) ειναι πολυ κοντα σε προφιλ (βλεπε κυμη που ημουν μια κατω απο ολους.Ιδου και η διαφορα των 7,75 δευτ. απ'τον δευτερο Ζακχαιο κ οχι 12 δευτ.) κ λιγο πιο φαρδια με αποτελεσμα καποιο απ'τα δυο να βρισκει στο σασι...Αυτα,πολυ το εξαντλησαμε το θεμα.!!!
-
Ο χρήστης Μανωλης Ν1 έγραψε:
Ρε παιδια ηρεμιστε.Να σας λυσω εγω την απορια.Καταρχην αμα παταγα φρενο απο την κορυφη μεχρι την εξοδο της στροφης δεν 8α ειχε γινει δευτερο σκελος στον αγωνα απ'αυτο που 8α ειχα διμιουργισει ,ουτε τα τακακια ειναι, ουτε το διαφορικο.Τα λαστιχα κανουν ετσι.Τα συγκεκριμενα slick που φοραω (dunlop) ειναι πολυ κοντα σε προφιλ (βλεπε κυμη που ημουν μια κατω απο ολους.Ιδου και η διαφορα των 7,75 δευτ. απ'τον δευτερο Ζακχαιο κ οχι 12 δευτ.) κ λιγο πιο φαρδια με αποτελεσμα καποιο απ'τα δυο να βρισκει στο σασι...Αυτα,πολυ το εξαντλησαμε το θεμα.!!!για το θεμα του χρονου εχεις δικιο και ζητω ΣΥΓΝΩΜΗ!
-
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Εσυ εισαι απο αυτους που αν μεινουν υπαρχει ελπιδα να καθαρισει ο χωρος καποια στιγμη.τα εχουμε πει ρε λευτερη, αυτος ο χωρος δεν καθαριζει!!
πως εξηγεις το φαινομενο απο τοτε που εφυγα εγω να εχουν κατεβει οι χρονοι μου κατα 3'' απο ανθρωπους που ''ετρωγαν'' 10 και 12 απο εμενα?
γιαυτο σου λεω....
λειπει ο γατος χωρευουν τα ποντικια.....
τα συμπερασματα δικα σας!!!
-
Ο χώρος δε βρωμάει όταν γίνονται τεχνικές παρανομίες. Αυτά συμβαίνουν παντού στο motorsport και είναι μέρος του παιχνιδιού.
Ο χώρος βρωμάει όταν κανείς δεν κάνει ένσταση στον άλλο αλλά αφήνει να διαρρέουν φήμες, οπότε η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι όλοι είναι μπλεγμένοι. Και άρα η σωστή παροιμία δεν είναι αυτή που ανέφερες αλλά το 'φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη'...
-
Ο χρήστης DLS έγραψε:
Εσυ εισαι απο αυτους που αν μεινουν υπαρχει ελπιδα να καθαρισει ο χωρος καποια στιγμη.
τα εχουμε πει ρε λευτερη, αυτος ο χωρος δεν καθαριζει!!
πως εξηγεις το φαινομενο απο τοτε που εφυγα εγω να εχουν κατεβει οι χρονοι μου κατα 3'' απο ανθρωπους που ''ετρωγαν'' 10 και 12 απο εμενα?
γιαυτο σου λεω....
λειπει ο γατος χωρευουν τα ποντικια.....
τα συμπερασματα δικα σας!!!
'Γατε' κατεβα απο το καλαμι, εισαι ψιλα και υπαρχει κινδυνος επωδυνης πτωσης...
Αφου τα εχετε πει με τον Λευτερη...κατι θα ξερετε...τζιμανια -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ο χώρος δε βρωμάει όταν γίνονται τεχνικές παρανομίες. Αυτά συμβαίνουν παντού στο motorsport και είναι μέρος του παιχνιδιού.Ο χώρος βρωμάει όταν κανείς δεν κάνει ένσταση στον άλλο αλλά αφήνει να διαρρέουν φήμες, οπότε η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι όλοι είναι μπλεγμένοι. Και άρα η σωστή παροιμία δεν είναι αυτή που ανέφερες αλλά το 'φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη'...
...μην παρασυρεσαι,Νασο....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ο χώρος δε βρωμάει όταν γίνονται τεχνικές παρανομίες. Αυτά συμβαίνουν παντού στο motorsport και είναι μέρος του παιχνιδιού.Ο χώρος βρωμάει όταν κανείς δεν κάνει ένσταση στον άλλο αλλά αφήνει να διαρρέουν φήμες, οπότε η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι όλοι είναι μπλεγμένοι. Και άρα η σωστή παροιμία δεν είναι αυτή που ανέφερες αλλά το 'φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη'...
σε λαθος ανθρωπο αναφερεσαι.
θες να σου θυμησω ποσες ενστασεις ειχα κανει οσο ετρεχα?
αλλα ουτε ετσι καθαρισε η Ν1..........
-
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗΣ(ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ)ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ Ν2,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ.Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ!!!
-
Γι αυτο που λεει ο Ντελης δεν συμφωνω.Μπορει οι χρονοι να κατεβηκαν λογω αυτοκινητου λογω ωριμανσης οδηγικης κλπ.Εγω 'ετρωγα' 5 απ'τον Καρατζα και στην Ομπλου ημουν μπροστα,στο Βαρναβα ημουν πισω λιγοτερο απο ενα δευτερο,στη Ριτσωνα το ιδιο(στο 1ο σκελος).Τι σημαινει αυτο οτι στην Ομπλου ημουν παρανομος?Δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα ετσι.Ενσταση και Αγιος ο Θεος,.Οπως λεει ο Κος Παπακωστας μονο ετσι θα εισαι σιγουρο και δεν θα βασιζεσαι σε αερολογιες...
Και μενα στον Βαρναβα ηρθε ενας ΚΥΡΙΟΣ και μου λεει θα σε ανοιξω θα σε κανω και τιποτα.Παρ'ολιγο να πιαστουμε στα χερια απο το υφος του αλλα ενσταση τιποτα.Για καλο δικο του βεβαια δεν τα ''εσκασε'' γιατι θα ηταν διπλη ντροπη να χασει απο ενα βολτισιο 106
-
Περιμενουμε λοιπον αν οι εκκεντροφοροι -που δεν ειναι Peugeot αλλα ειναι μεσα στα επιτρεπτα νουμερα -θα βγουν ''παρανομοι'' η οχι.Βγαλε ακρη...
ΑΚΡΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗ Ν2 ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ
-
Δεν μας λες εσύ ποια είναι τα αγοράκια και ποιοί οι άντρες, φίλε Ιερώνυμε;
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Δεν μας λες εσύ ποια είναι τα αγοράκια και ποιοί οι άντρες, φίλε Ιερώνυμε;Μη χασεις ευκαιρια εσυ...
Δε βλεπεις οτι θελει να προκαλεσει?
Μετα φταιω εγω που στη λεω συνεχεια... Αφου τσιμπας αμεσως -
Έχεις δίκιο σ' αυτό....
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
maleleni
Ποιος ο λόγος αερολογίας και δημιουργείας εντυπώσεων!!!!Καλά βρε ελένη εσύ πως είσαι τόσο σίγουρη;
Όποιον πω παράνομο είσαι Δικηγορος του;
Δυστυχώς βρισκόμουν εκτός Αθηνών όταν έπρεπε να σου απαντήσω Νίκο μου!!!!!
Εγώ δεν είμαι δικηγόρος κανενός!!!! Απλά όπως είπα και στον Dino την άλλη φορά νομίζω πώς όταν γράφουμε η λέμε κάτι πρέπει να έχουμε το θάρρος της γνώμης μας και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας !!!!!!! Δεν νομίζω ότι κάποιο άλλο παιδί της Ν1 που ακολουθεί και το κύπελλο είχε πρόβλημα!!!
Πήρες για άλλη μια φορά φόρα και βιαστικές να απαντήσεις και να μου πείς ότι είμαι δικηγόρος όσων αποκαλείς μαϊμουδιάριδες !!!!
Επίσης θα ήθελα να σου θυμίσω πως και εσύ έναν αγώνα είχες κερδίσει με τα micra και αυτός ήταν η Κύμη!!!! Δεν είναι λοιπόν σωστό το παράδειγμα σου για την νίκη του Πέτρου αν και το παιδί έχει δείξει το ταλέντο του!!!! Επίσης θα σου θυμίσω ότι εσύ ήσουν αυτός που μάζεψε όλη την Ν1 στον αγώνα εκείνο και προσπάθησες να πείσεις τους συναθλητές σου να τον ανοίξετε ρεφενέ και για κάποιο λόγω δεν σε άκουσε κανένας!!!! Επίσης στην Αιγείρα που κέρδιζες δεν είχε ο Πέτρου μπλοκέ ε???? Γιατί βρε Νίκο!!!! Κρίμα όπως είπαν και πιο πάνω πάντα υπάρχει κάποιος καλύτερος από μας!!!!! Το ίδιο έκανες και στα micra!!!! Έγινε ότι έγινε και έφταιγε ο Χαλάτσης που ήταν ο μπλά μπλα μπλα και μετά?????? Πάλι κέρδιζε!!!! Και μην πεις χαζομάρες!!!! Ψάξε πρώτα να δεις τι φταίει σε σένα και σε κρατάει μακριά από τον συναγωνισμό και μετά βάλτα με τους άλλους!!!! Και εγώ το ίδιο κάνω προσπαθώ να μαζέψω χιλιόμετρα μπας και ξεκουλαθώ δεν λέω τον Χεκιμιάν ή τον Αναστασόπουλο η τον οποιοδήποτε άλλο απατεώνα!!!!Και μια ερώτηση τι αστείο είδες στα λόγια μου και γελάς???
Μάλλον γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!!!!! -
Ο χρήστης jeronimo έγραψε:
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗ Ν2 ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ4. EΠITPEΠOMENEΣ ή EΠIBAΛΛOMENEΣ TPOΠOΠOIHΣEIΣ
KAI ΠPOΣΘHKEΣ
Όλες οι τροποποιήσεις που δεν επιτρέπονται από τον παρόντα κανονισμό της ομάδας N είναι απόλυτα απαγορευμένες.
Oι μόνες εργασίες που μπορούν να γίνουν στο αυτοκίνητο είναι οι απαραίτητες για τη φυσιολογική συντήρηση ή την αντικατάσταση των τεμαχίων που έχουν φθαρεί από τη χρήση ή από ατύχημα.
Tα όρια των επιτρεπομένων τροποποιήσεων και προσθηκών αναφέρονται παρακάτω λεπτομερώς. Πέρα από αυτές όλα τα φθαρμένα από τη χρήση ή από ατύχημα τεμάχια δεν μπορούν να αντικατασταθούν παρά μόνο από γνήσια τεμάχια όμοια με τα φθαρμένα.
Tα αυτοκίνητα πρέπει να προέρχονται από την κανονική σειρά παραγωγής και να αναγνωρίζονται από τις συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές των άρθρων του δελτίου αναγνώρισης.http://ethea.elpa.gr/index.php?cat_id=84&page_id=114
Αρα ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να είσαι 100% νόμιμος είναι το bold. Τα υπόλοιπα 'ψαξίματα' είναι ...εκ του πονηρού
-
Γι αυτο που λεει ο Ντελης δεν συμφωνω.Μπορει οι χρονοι να κατεβηκαν **λογω αυτοκινητου λογω ωριμανσης οδηγικης **κλπ.σεβαστη η αποψη σου αλλα δεν ειναι παντα ετσι....
οσο ετρεχα εγω γιατι δεν οριμασε κανεις και εγινε μετα? αυτο ρωταω...
27η Ανάβαση Πορταριάς - 29/30 Σεπτεμβρίου