-
Βασικά είχα ζητήσει αρχικά διπλό, αλλά απ' οτι πληροφορήθηκα δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα ποιος παίρνει τι. Οπότε υποθέτω οτι αυτό αλλάζει εύκολα, έτσι κύριε koyk?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λοιπόν, επειδή προέκυψε μια υποχρέωση στην κοπέλα μου, εγώ αναγκαστικά πιθανότατα θα έρθω μόνος.
Αυτό σημαίνει δυο πράγματα:1ον. Οτι υπάρχει ένα κενό κρεββάτι, οπότε αν θέλει κάποιος μπορούμε να μοιραστούμε το δωμάτιο
και
2ον. οτι δεν υπάρχει λόγος να πάρω αυτοκίνητο, αν είμαι μόνος μου (ψιλοβαριέμαι βασικά) και θα πρέπει να με φιλοξενήσει κάποιος στο δικό του.
Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη...
1ον:Το δωματιο δεν μπορω να το μοιραστω μαζι σου γιατι ειμαι straight
Ωραιο παιδι εισαι ομως,δεν θα δυσκολευτεις να βρεις κατι......
2ον: Για το αυτοκινητο κατι θα κανουμε....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:yahoo:Xαρήκαμε ε?
Χαίρομαι -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λοιπόν, επειδή προέκυψε μια υποχρέωση στην κοπέλα μου, εγώ αναγκαστικά πιθανότατα θα έρθω μόνος.
Αυτό σημαίνει δυο πράγματα:1ον. Οτι υπάρχει ένα κενό κρεββάτι, οπότε αν θέλει κάποιος μπορούμε να μοιραστούμε το κρεβατι....ή ακομα και τις πυτζαμες μου
Κάθε πρόταση απο γεροδεμενα και αξυριστα αγορια ευπρόσδεκτη...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
2ον. οτι δεν υπάρχει λόγος να πάρω αυτοκίνητο, αν είμαι μόνος μου (ψιλοβαριέμαι βασικά) και θα πρέπει να με φιλοξενήσει κάποιος στο δικό του.
τσ τσ τσ..
βαρετα αυτοκινητα! -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αυτό σημαίνει δυο πράγματα:1ον. Οτι υπάρχει ένα κενό κρεββάτι, οπότε αν θέλει κάποιος μπορούμε να μοιραστούμε το κρεβατι....ή ακομα και τις πυτζαμες μου
-
Προσεξε γιατι αυτο ο taurus μπορει να το θεωρησει 'προταση'
-
Αξίζει;
(ξέρεις?)
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
[Funis mode]Σου εύχομαι η κοπέλα σου στο Λιτόχωρο να έχει τα ρούχα της... [/Funis mode]
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τσ τσ τσ..
βαρετα αυτοκινητα! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
[Funis mode]Σου εύχομαι η κοπέλα σου στο Λιτόχωρο να έχει τα ρούχα της... [/Funis mode]
Kατσε να χει κοπέλα μεχρι τότε
-
Θα σας κυνηγάει όλους μετά που τον γλωσσοφάγατε... Με πρώτο και καλύτερο τον pasxo...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγώ βρίσκομαι εις αναμονήν του Κογιότου εκ εξωτερικού. Αν δεν τα καταφέρει, βάζω υποψηφιότητα για το 2ο κρεβάτι (δεν φαντάζομαι να έκλεισες δωμάτιο με διπλό κρεβάτι; ).Φυσικά αν το Κογιότ έρθει, θα μείνω μαζί του, καθότι έχουμε δώσει λόγο.
Λοιπόν, άδεια απομακρύνσεως έχω.
Ρυθμίζω τώρα τα του αυτοκινήτου, ουσιαστικώς και τελωνειακώς. (Από πλευράς ουσιαστικής σκατά, μάλλον μια νεκροφόρα θα μου δώσουν, με πινακίδες Βελιγραδίου και όχι διπλωματικές, οπότε θα πηγαίνω σαν κλώσσα. Πρέπει να ξεκινήσω πολύ νωρίς, τόσο την Κυριακή, όσο και την Παρασκευή).Όσον αφορά τον ύπνο, μετά τη σκαιότατη σιωπηρή χυλόπιτα από τον Κρούση, έχω βρει παρηγοριά και κατανόηση στο πρόσωπο του Τσάρμακ. Θα τον προέδιδα μόνον για γυναίκα...
-
Τα λέμε επάνω Νίκοοοο!!!
-
Όποτε βλέπω ποστ εδώ, περίμένω πότε θα ποστάρει ο κουκ μερικά .
-
Καλά...δεν ξαναλέω τίποτα ρε!
-
Ναι, εμένα περίμενες να σε ελέγξω.
-
Kouk είμαι εγώ εδώ, μη στεναχωριέσαι! Και ας έφαγα το άκυρο τύπου ΦΛΑΠ για το ξενοδοχείο...
-
που ειναι ο G60 να μας πει το προγραμμα?
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Kouk είμαι εγώ εδώ, μη στεναχωριέσαι! Και ας έφαγα το άκυρο τύπου ΦΛΑΠ για το ξενοδοχείο...
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ: Σχόλια, ερωτήσεις κλπ κλπ