-
Πφφφφφφφ.....μονο ενας πεζακιας μπορει να καταλαβει εναν αλλο! :funis:
Επιτελους βαλτε αυτο το εμοτικον καλεεεεεεεεεεε!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πφφφφφφφ.....μονο ενας πρεζακιας μπορει να καταλαβει εναν αλλο! :funis:Επιτελους βαλτε αυτο το εμοτικον καλεεεεεεεεεεε!
-
-
Πφφφφφφφ.....μονο ενας πρεζακιας μπορει να καταλαβει εναν αλλο! :funis:Επιτελους βαλτε αυτο το εμοτικον καλεεεεεεεεεεε!
-
Πφφφφφφφ.....μονο ενας πεζακιας μπορει να καταλαβει εναν αλλο! :funis:Επιτελους βαλτε αυτο το εμοτικον καλεεεεεεεεεεε!
Επειδή ένα quote δεν είναι αρκετό σε αυτές τις περιπτώσεις...
-
Oυρτ!
-
Καλέ Oυρτ! -
8Α ηθελα να ρωτησω 2-3 πραγματα σχετικα με ΑΧ
ποιες οι διαφορες GTi απο GT?
εχει κανει τεχνικα χαρακτηριστικα αυτων των 2 μοντελων?
το GT eixe 80hp και το GTi 101?
σε θεμα στησιματος και σασι τι διαφορες εχουν?
εβγαινε ΑΧ 1.400cc που να μην ηταν ουτε GT oyte GTi?
γενικα πως ξεχωριεις ενα gti απο ενα gt καιτι πλεονεκτηματα εχει το ενα εναντι του αλλου
απο τιμες τι παιζει?
με ενδιαφερει μονο να εχει μοτερ και κιβωτιο σε καλη κατασταση και να μην εχει φαει τρακο
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
H εδώ αντιπροσωπεία με τα ονόματα τα είχε κάνει μπάχαλο. Τα καλό είναι το GTi που η citroen hellas το είχε βαφτίσει Lemans. Είναι 95 άλογα (100 έγραφε το αυτοκόλλητο στο πορτ μπαγκάζ) και ξεχωρίζει εύκολα από τα υπόλοιπα ΑΧ. Είναι το μόνο ΑΧ που φόραγε 4μπούλονες ζάντες.
-
Αν τα θυμάμαι καλά έχουν ως εξής:
AX Sport = 1.3 95hp (διπλά καρμπυρατέρ)
AX GT = 1.4 85HP (μονό καρμπυρατέρ)
AX 1.4i = 1.4 75HP (καταλυτικό)
AX TZΧ (Axion) = το αυτό
AX GTi / LeMans = 1.4i 95HP -
- AX 1.1i 60hp = κταλυτικό μονού ψεκασμού
-
ψαχνω να αγορασω ενα AX GTi / LeMans = 1.4i 95HP
ή AX Sport = 1.3 95hp (διπλά καρμπυρατέρ) ή στην χειρότερη AX GT = 1.4 85HP (μονό καρμπυρατέρ)αν καποιος εχει κατι υποψην του ας επικοινωνησει με πμ
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
ψαχνω να αγορασω ενα AX GTi / LeMans = 1.4i 95HP
ή **AX Sport = 1.3 95hp (διπλά καρμπυρατέρ) ή στην χειρότερη AX GT = 1.4 85HP (μονό καρμπυρατέρ) **
αν καποιος εχει κατι υποψην του ας επικοινωνησει με πμΑυτά πιστεύω ότι θα τα βρεις πολύ δύσκολα!
ΑX GTI υπήρξε και με 80hp και με 75hp (το face lift),εκτός Lemans,αμφότερα με ψεκασμό,καταλύτη και τον κλασσικό ΤU της PSA που τοποθετείται μέχρι σήμερα..
Αυτά είναι και τα πλέον εύκολα να βρεθούν..
Υπήρξε και έκδοση AX sport 1.1 καταλυτική 60 αλόγων με bodykit lemans και τα ημιμπάκετ...
Επίσης καλή έκδοση προς αγορά και βελτίωση... -
ακομα και αυτα που λες δεν εχω καταφερει να βρω κατι αξιολογο σε 3θυρη εκδοση
επομενως στην λιστα μου μπαινει και αυτο που ειπες εσυ οποτε και διαμορφωνεται ως εξης
**ψαχνω να αγορασω ενα AX GTi / LeMans = 1.4i 95HP
ή AX Sport = 1.3 95hp (διπλά καρμπυρατέρ) ή στην χειρότερη AX GT = 1.4 85HP (μονό καρμπυρατέρ) ή ΑX GTI CAT (ερχοταν ως GT και η εδω αντιπροσωπια το ονομαζε GTI cat) με 80hp ** -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εγραψα για τις 'μεγάλες εκδόσεις' ρε, αλλιώς θα έβαζα και τα χιλιαράκια.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εγραψα για τις 'μεγάλες εκδόσεις' ρε, αλλιώς θα έβαζα και τα χιλιαράκια.
HO HO HO Merry Christmas!
-
Μου έφερες την 599 που σου ζήτησα;
-
Δεν είμαι εγω ο Αι Βασίλης φίλτατε... εγω είμαι ο Ρουντολφ το ταρανδάκι!
-
Πήρες το γέλιο του Σάντα-Μπιλ; Φέρτο πίσω ρε!!!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δεν είμαι εγω ο Αι Βασίλης φίλτατε... εγω είμαι ο Ρουντολφ το ταρανδάκι!Ποια σε εκανε ταρανδο ρε?
CITROËN FORUM