Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εσύ τι περίμενες δλδ να κάνει ο Ντένις ο οποίος μόλις είχε εκβιαστέι;
Οκ, να υποθέσω πως όταν εσύ εκβιάζεσαι λειτουργείς ακόμα και υποσυνείδητα υπερ της έξωθεν καλής μαρτυρίας αυτού που σου εκβιάζει λίγες ώρες μετά τον εκβιασμό, ε;
Σε αυτα συμφωνω, αλλωστε εγραψα ηδη οτι η αντιδραση του Ρον 'ηταν βεβαια σε μεγαλο βαθμο δικαιολογημενη, αφου ειχε μολις προηγηθει ο ωμος εκβιασμος του Αλονσο'.
Αλλά όχι ότι ο Ντένις άφησε επίτηδες εκτεθειμένο τον Ζορρό
Σ'αυτο δεν συμφωνω (ουτε κι εσυ, απ' οτι καταλαβα ).
Προφανως τον αφησε επιτηδες εκτεθιμενο, αλλο αν δικαιολογειται σε καπιο βαθμο απο τα προηγουμενα.
Το ότι ο Ντένις το κατέθεσε στην ακρόαση ότι ο Ζορρό επέστρεψε κι απολογήθηκε (στο επίσημο δλδ όργανο και στην επίσημη διαδικασία) δεν σου αρκεί!
Βασικα γι'αυτο ασχοληθηκα να βρω τα δημοσιευματα. Το post του ripper, κανοντας ενα μεγαλο λογικο σφαλμα, εφτανε στο συμπερασμα
Κατά τα άλλα αυτός ο #^$%^#* ο Dennis απέκρυψε την απολογία και με τα διαφωτιστικά άρθρα έλαμψε η αλήθεια.
Το λογικο σφαλμα ειναι οτι με την απολογια του Ρον στις 19/9, επιχειρουσε να διαψευσει γεγονοτα που ειχαν γινει στις αρχες Αυγουστου, περιπου δηλαδη 6 εβδομαδες νωριτερα (αν κανω καποιο λαθος στις ημερομηνιες, παρακαλω διορθωστε με).
Για το θεμα με τα βρισιδια:
Καλά βρε παίδες? Τί περιμένετε? Άνθρωποι είναι, θα μιλάνε λέτε μεταξύ τους όπως στις συνεντεύξεις τύπου με το σεις και με το σας? Αν νευριάσουν, θα βριστούν. Πολλή σημασία δίνουμε νομίζω.
Phaethon, πραγματι το θεμα δεν ειναι τοσο σοβαρο.
Και παλι ομως, παρουσιαστηκε μονο η επισημη διαψευση της ΜακΛαρεν (λες και θα μπορουσε ποτε σε επισημη ανακοινωση η οποιαδηποτε ομαδα να επιβεβαιωσει ενα τετοιο συμβαν), ενω ολος ο κοσμος ειχε βουιξει τοτε για το τι ειχε συμβει. Καποιος που θα το διαβαζε, μπορουσε να συμπερανει οτι δεν ειχε γινει τιποτα.