-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Να ΜΕ θυμίσεις στο Λιτόχωρο, αν βρεθούμε τελικά.
ΟΚ, θα τους πω να φέρουν τη συλλογή μαζί.
θα σας δώσω στεγνά στην αστυνομία. Είμαι καθικι
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Τι θα ψηφίσω της το έχω πει....
Νικο εγω ΔΕΝ ξερω τι ψηφιζε ο πατερας μου οπως και ο γυιος μου δεν ξερει τι ψηφιζω εγω. Αστηνε μονη της να διαλεξει.
-
Βασικά, πληροφορήθηκα τελευταία ότι οι κοπέλες που ψηφίζουν ΝΔ είναι περιζήτητες από όμορφα αγόρια που ψηφίζουν αριστερά.
Τις κοπέλες που ψηφίζουν αριστερά, συνήθως τις αποφεύγουν ένθεν και κείθεν.
Ίσως είναι κι αυτό ένα κριτήριο. ΝΔ για να τη θέλουν, αριστερά για να την αφήνουν ήσυχη οι ξαναμμένοι παιδοβούβαλοι. Διαλέγουμε και παίρνουμε. -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Να ΜΕ θυμίσεις στο Λιτόχωρο, αν βρεθούμε τελικά.
ΟΚ, θα τους πω να φέρουν τη συλλογή μαζί.
θα σας δώσω στεγνά στην αστυνομία. Είμαι καθικι
Άντε, παραπονιάρη, το έπιασα το υπονοούμενο. Θα σου δώσουμε κι εσένα δυο ζευγάρια.
Koyk, όπως καταλαβαίνεις η λύση είναι μία: Ό, τι σε φωτίσει ο Θεός.
-
εμενα απο τη στιγμη που το γεννησε μεγραψε στο μ@@ι της(χωρια που δεν τοθελα κιολας.... και για εκτρωση ουτε πουθελε να ακουση...
και τωρα πληρωνε μαλακα!!!!! -
Durex is your friend..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Durex is your friend..only friend να συμπληρώσω
-
συμφωνω αλλα θα την κανω με ελαφρα πηδηματακια συντομα!!!!!!
μαγκες ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ με τα γυναια (εγω το καταλαβα στα 43) σιγα να μηνπουλησω το τερας κ να παρω οικογενειακο με καρεκλακι)
Α κ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΗ κΑΝΕΝΑΣ FAMιLY καταστασεις να σας την γνωρισω!!! -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
σιγα να μηνπουλησω το τερας κ να παρω οικογενειακο με καρεκλακι) -
Με 'έστειλε' πάλι ο γιός μου:
- Μπαμπά ξέρεις ποιός είναι ο χειρότερος εφιάλτης μου; Ότι πηγαίνουμε στο Jumbo!
Κουφάθηκα εγώ. Γιατί; - Γιατί όταν ξυπνάω δεν έχω το παιχνίδι που αγόρασα στο όνειρο!
- Μπαμπά ξέρεις ποιός είναι ο χειρότερος εφιάλτης μου; Ότι πηγαίνουμε στο Jumbo!
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
εμενα απο τη στιγμη που το γεννησε μεγραψε στο μ@@ι της(χωρια που δεν τοθελα κιολας.... και για εκτρωση ουτε πουθελε να ακουση...
και τωρα πληρωνε μαλακα!!!!!συμφωνω αλλα θα την κανω με ελαφρα πηδηματακια συντομα!!!!!!
μαγκες ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ με τα γυναια (εγω το καταλαβα στα 43) σιγα να μηνπουλησω το τερας κ να παρω οικογενειακο με καρεκλακι)Για να καταλάβω κάτι... είσαι παντρεμένος δηλαδή; Αν ναι: γιατί παντρεύτηκες αφού είχες άλλες προτεραιότητες;
-
Παρακαλώ μήπως μπορείτε να μετονομάσετε το thread σε Forum ΕΚΟΥΣΙΩΝ γονέων και κηδεμόνων;
-
μπορειτε να συμπεριλαβετε στο θεμα και νονους;
ειναι μεγαλη ευθυνη να εισαι νονος
το πασχα πηγα στα τζαμπο να παρω μια λαμπαδα κ εκανε δεκαδες ευρω
απατεωνες
κατι κινεζικες ειναι που κοστιζουν κανονικα το πολυ 5 ευρω κ κοπανανε αβερτα επειδη ειναι της φραουλιτσας και εχει και ενα καρο συμπραγαλα..
αυτο δεν ειναι λαμπαδα ειναι κιτ απασχολησης παιδιου για 1 μηνα
του χρονου το πασχα θα επαιρνε τα τρια (δλδ λαμπαδα απο παγκο αξιας 50 ευρωλεπτων) αλλα εχε χαρη που την καλοπιανω για να γινει ολυμπιακος -
Πρόκοψε το παιδί.
-
-
-
-
Και 2 καινουρια απο τη μικρη:
Καθε πρωι την ξυπναω με τη φραση 'ξυπνα υπναρου'.
Ετυχε προχθες να κοιμαμαι μεχρι αργα το πρωι. Ερχεται στο κρεββατι, με φιλαει για να με ξυπνησει και μου λεει:
'Ξυπνα υπναρου'
Βρε λες να με εχει καταλαβει το παιδι;Αρκετες φορες, οταν εχω κατι αλλο να κανω, τους λεω: 'δεν ειναι τωρα η ωρα για ... (παχνιδι-βολτα-DVD κτλ)'
Ερχεται προχθες και μου λεει:
-Μπαμπα, ειναι τωρα η ωρα για αγκαλιτσες και φιλακια;
-Παντα ειναι η ωρα για αγκαλιτσες και φιλακια κουκλα μου.
-Το φανταστηκα... -
-
Κορες...
ΑΧ ΒΑΧ
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...