-
Κακοήθης δεν ήμουν ποτέ για να γίνω τώρα!!! !Ποτέ όμως, γιατί εγώ τουλάχιστον έχω το θάρρος της γνώμης μου …….. (δεν νομίζω ότι έχει κανείς να φοβηθεί τίποτα για να γράφει με 2-3 nick)
Επίσης εσείς γράψατε ότι άκουσα ότι βρέθηκε κάποιο πλήρωμα μπλα μπλα μπλα και μετά ρωτάτε!!!!! Νομίζω πως δεν χρειαζόταν η αναφορά του συμβάντος . όσο για τον τόνο σας (Αν το εκλαμβάνεις διαφορετικά, πρόβλημά σου. Λύσε το) Θα ήταν πιο σωστό νομίζω να μου το εξηγήσετε (όλοι μπορούμε να κάνουμε λάθη και δεν έχουμε την ίδια αντίληψη). …. Και όχι να με ειρωνεύεστε …. Και επειδή μου ζητήθηκε να το σταματήσω εδώ το κάνω. (δεν μπορώ να το διαγράψω δεν ξέρω πως γίνεται και επίσης το αναφέρετε και εσείς στο post σας δεν έχω όμως πρόβλημα να το κάνω αφού θέλετε και αν σας πρόσβαλα ζητώ συγνώμη αν και δεν έπρεπε γιατί σας καλύπτει το δεύτερο nick)Δεν χρησιμοποιώ δεύτερο nick . Πάντα με αυτό έγραφα. Και έχω το θάρρος της γνώμης και τα στοιχεία μου τα έχουν αυτοί που επιλέγω, και δεν είναι λίγοι.
Τώρα, για τα υπόλοιπα.
Ναί, το άκουσα για το άλλο πλήρωμα. Δεν ήμουν παρών, οπότε το γράφω έτσι , προκειμένου να είμαι εντάξει.
Όσο για την αναφορά του συμβάντος, την θεώρησα απαραίτητη. Γιατί ο κριτής της εκκίνησης δεν το επιτρέπει και του τερματισμού το επιτρέπει ?
Και ρωτάω αν τελικά επιτρέπεται.
Το εξήγησα ρε παιδιά. Τι άλλο να κάνω ?
Και θα ήθελα να σβήσεις σε παρακαλώ αυτήν την παράγραφο, χρησιμοποιώντας το edit απο το post σου. Μπορεί εμείς να παρεξηγηθούμε και να βγάλουμε τα μάτια μας, αλλά ας είναι τουλάχιστον σε σωστή βάση. Δεν έχω ανταλλάξει ούτε καν καλημέρα με τον άνθρωπο. Που να με ενοχλήσει ?
Και το ίδιο θα κάνω και εγώ απο το δικό μου.
Τέλος, δεν θα ήθελα να ζητήσεις συγνώμη, δεν είναι δίκαιο. Και αφού σου ζήτησαν να σταματήσεις, μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση μέσω pm, προκειμένου να διευθετηθεί η διαφωνία.
Καλημέρα.ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΩ? ΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΣΑ ΣΤΟ FORUM, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ? ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟ FORUM ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ - ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ - ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ.
ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ, ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ('ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΣΕ ΤΟ'), ΟΥΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΣΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟ NICK ΚΑΙ ΝΑΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ? ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ? ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΩ. Η ΕΛΕΝΗ ΟΜΩΣ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. 'Η ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΩ PM?
-
Που μπορω να μαθω πληροφοριες(σημεια εκκινησεως και ωραριο) εκτος της σελ. της ΕΛΠΑ για το Ράλλυ ΕΛΠΑ στις 6,7,8 του μηνα στην Χαλκιδικη?
-
Καλώς ήλθατε κ. ZOLA.
Ζήτησα να διαγραφεί κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις, και νομίζω οτι ήταν δίκαιο.
Το ζήτησα ευγενικά, δεν το επέβαλα και εξηγώ και το γιατί.
Δεν αποζητώ την συγνώμη απο κανέναν.
Και σίγουρα δεν ανήκω σε αυτούς που προστατεύονται.
Και η 2η παράγραφος νομίζω οτι αναιρεί την 1η.Αν υπάρχει καλή διάθεση, πάμε πάλι απο την αρχή.
-
εδω αλλοι τα ξερουν απο το καλοκαιρι ...μαλλον δεν θα εχεις κολλητους καλους...
-
dino
Καλως σας βρηκα...
Διαθεση καλη υπαρχει πολυ, εξου και δεν απαντησα εδω και δυο μερες. Αλλα το να επιτιθεστε σε συναθλητες με τετοιο υφος και να βρισκουν και το 'μπελα τους' ειναι τουλαχιστον προκλητικο.
εχω υπαρξει προσωπικα ακροατης της γνωμης σας για συγκεκριμενους συναθλητες σας, μερικους απο τους καλυτερους μαλιστα, και νομιζω οτι δεν μπορειτε να επικαλειστε 'καλη διαθεση'.
-
Ναι, απο κολλητούς άλλο τίποτα.....
-
Και να μην ξεχάσω.....
Αποφεύγω να προκαλώ επιθέσεις. Αλλα δεν μπορώ και να μην αντ-επιτεθώ. -
dino
δε νομιζω οτι το αποφευγετε κυριε dino. αντιθετα, η επιθεση ξεκινησε με μηνυμα σας προς τον malsot, ο οποιος ειχε καλη διαθεση απεναντι σας. εξαλλου, ολοι γνωριζουμε σε ποιον αγωνιζομενο αναφερθηκατε εξαρχης με το ερωτημα σας.
ο νοων νοειτω...
-
ΟΚ παιδιά, πάμε παρακάτω!
(Moderator nass)
-
......τσουρέκια!
-
......Tερκενλής!
-
Εγραψα και έσβησα αυτό το post αρκετές φορές και τελικά αποφάσισα να μην σχολιάσω τίποτα.
Το μόνο που θα πω είναι ευχαριστώ στον Κ. Στεφανή που μετά απο αρκετό καιρό είδαμε μια photo που δείχνει την δίψα για να συνεχίσει κάποιος τον αγώνα.
Τώρα τα υπόλοιπα που λέγονται............ -
Ο χρήστης bouxmaxer έγραψε:
Εγραψα και έσβησα αυτό το post αρκετές φορές και τελικά αποφάσισα να μην σχολιάσω τίποτα.
Το μόνο που θα πω είναι ευχαριστώ στον Κ. Στεφανή που μετά απο αρκετό καιρό είδαμε μια photo που δείχνει την δίψα για να συνεχίσει κάποιος τον αγώνα.
Τώρα τα υπόλοιπα που λέγονται............Swsta, tromeri eikona apo megali proswpikotita telika. Kai as meinoume ekei.
Giati an to synexisoume nomizw oti tha prepei na milisoume gia apokleismo tou plirwmatos. Htan akrws epikyndino, paranomo kai asymvato me tis alles timwries tou agwna kai tin pospatheia gia asfaleis agwnes.
-
μπορει να μου πει κάποιος σε ποια παράγραφο στους κανονισμούς ασφαλείας λεέι ότι απαγορεύεται αυτό???η στην προκύρηξη του Παν.Π.Ρ κάπου τελικά που να λέει ότι ο συνοδηγός δεν μπορεί να το κάνει αυτο????Γιατί δεν θυμάμαι που το λέει αυτο το πράγμα........... ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!Σταματήστε επιτέλους....... δεν κοιτάμε τα χάλια του έχουν οι ελληνικοί αγώνες και μας πειράζει η προσπάθεια του πληρώματος να τερματήσει ένα αγώνα........ Με την λογική αυτη και ο Martin θα έπρεπε να ακυρωθεί στο ακροπολις όταν πήγαινε σανίδα με ανοιχτό το καπό.γιατι μπορεί να είχε φύγει το καπό και να είχε χτυπήσει θεατές........... με την αυτή τη λογική εμένα το 2004 στο αττικό γιατί δεν με πέταξαν έξω όταν έφυγα απο τον 1ο μερκούρη έκανα όλο τον γύρο για να πάω στο Service με τον προφυλακτήρα κάτω απο το αμάξι...... μπορούσε να πάρει φωτία το πλαστικό που τριβόταν στην άσφαλτο.
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!
-
Ο χρήστης bouxmaxer έγραψε:
μπορει να μου πει κάποιος σε ποια παράγραφο στους κανονισμούς ασφαλείας λεέι ότι απαγορεύεται αυτό???Δυστυχώς , αναφέρει ρητά ότι καθ'ολη την διάρκεια της ΕΔ το πλήρωμα πρέπει να έχει τις ζώνες δεμένες.
Οτι άλλο σε αποκλείει αυτόματα !
Εδω σε κάποια Σουηδία πριν λίγα χρόνια είδαν απο την εσωτερική κάμερα σε βίντεο τον οδηγό που δεν φόραγε την ζώνη όταν συνέχισε έπειτα απο μικροεξοδο, και τον τιμωρήσαν κατ'οπιν εορτής!
-
Ayto to laiko dikasthrio exei poly megalh plaka....
Synexiste.... Paw na ferw ta pop corn.....
Elpizw na mhn sas tyxei POTE se esas kai na kanate kati paromoio....
Kapoios 8a einai ekei kai 8a ma8eytei.... tote na doyme ti 8a lete oloi eseis..... Kalytera o ka8enas na koitaei thn kampoyra toy kai meta na krinei...... Ayto einai poy trwei toys agwnes sthn Ellada kai 8a synexisei gia polla xronia akoma apo oti blepw..... -
Ο χρήστης GF έγραψε:
μπορει να μου πει κάποιος σε ποια παράγραφο στους κανονισμούς ασφαλείας λεέι ότι απαγορεύεται αυτό???
Δυστυχώς , αναφέρει ρητά ότι καθ'ολη την διάρκεια της ΕΔ το πλήρωμα πρέπει να έχει τις ζώνες δεμένες.
Εδω σε κάποια Σουηδία πριν λίγα χρόνια είδαν απο την εσωτερική κάμερα σε βίντεο τον οδηγό που δεν φόραγε την ζώνη όταν συνέχισε έπειτα απο μικροεξοδο, και τον τιμωρήσαν κατ'οπιν εορτής!
File moy apo ton tropo poy grafeis ayto to αναφέρει ρητά ότι καθ'ολη την διάρκεια της ΕΔ το πλήρωμα πρέπει να έχει τις ζώνες δεμένες. mporei kai na metafrastei oti to plhrwma den exei dikaiwma na lysei tis zwnes toys ka8oloy oso to amaksi einai mesa sthn eidikh.... Dld den mporei oyte na stamathsei kai na katebei na allaksei to lastixo....
Mhn metafrazoyme toys kanonismoys loipon opws boleyei ton ka8ena....Fantasoy loipon esena na stamatas sthn akrh na allakseis lastixo kai egw na soy kanw enstash legwntas ayto poy eipes esy parapanw.... Einai trabhgmenh bebaia h metafrash ayth, alla bash aytoy poy eipes opws to eipes, distyxws mporei na ermhneytei kai etsi....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
μπορει να μου πει κάποιος σε ποια παράγραφο στους κανονισμούς ασφαλείας λεέι ότι απαγορεύεται αυτό???
Δυστυχώς , αναφέρει ρητά ότι καθ'ολη την διάρκεια της ΕΔ το πλήρωμα πρέπει να έχει τις ζώνες δεμένες.
File moy apo ton tropo poy grafeis ayto to αναφέρει ρητά ότι καθ'ολη την διάρκεια της ΕΔ το πλήρωμα πρέπει να έχει τις ζώνες δεμένες. mporei kai na metafrastei oti to plhrwma den exei dikaiwma na lysei tis zwnes toys ka8oloy oso to amaksi einai mesa sthn eidikh.... Dld den mporei oyte na stamathsei kai na katebei na allaksei to lastixo....
Mhn metafrazoyme toys kanonismoys loipon opws boleyei ton ka8ena....Fantasoy loipon esena na stamatas sthn akrh na allakseis lastixo kai egw na soy kanw enstash legwntas ayto poy eipes esy parapanw.... Einai trabhgmenh bebaia h metafrash ayth, alla bash aytoy poy eipes opws to eipes, distyxws mporei na ermhneytei kai etsi....
O κανονισμός νομίζω ανάφερει ότι : όταν το αυτοκίνητο κινείται εντός ΕΔ κλπ,κλπ ...
Το κινείται κάνει την διαφορά.
Απο κει και πέρα δεν ανάφερα αν συμφωνώ με τον κανονισμό η οχι.
(Γι'αυτό έβαλα και το 'Δυστυχώς...')Για να καταλάβεις δες αυτό
και μετά διάβασε
http://www.citroen.com.au/cms/default.a ... e&ID=22469
-
Γενικός κανονισμός ράλι άρθρο 19.2
*19.2 Kατά τη διάρκεια των ειδικών διαδρομών τα μέλη του πληρώματος πρέπει να φορούν εγκεκριμένο προστατευτικό κράνος, ζώνες ασφαλείας (που βέβαια πρέπει να φορούν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα) και την προβλεπόμενη ένδυση. Kάθε παράβαση θα αναφερθεί στους αγωνοδίκες *
Υπάρχει το προηγούμενο που αναφέρθηκε πριν με το Sordo.
Υπάρχει όμως και αντίθετο σχετικό προηγούμενο στο Ακρόπολις του 2004 (?) οπότε στη Γραβιά λασκάρισε το τιμόνι του Solberg και ο Mills εν κινήσει έλυσε το πάνω μέρος των ζωνών του, έπιασε από πίσω το καρυδάκι, έσφιξε το τιμόνι, ξαναδέθηκε και συνέχισε να διαβάζει (χωρίς να χαθεί και απ΄όσο θυμάμαι έκανε και 2ο χρόνο στην ειδική). Οι αγωνοδίκες αποφάσισαν να μην επιβάλλουν κάποια ποινή.
Οπότε δεν είναι ξεκάθαρη η κατάσταση... Μπράβο στον ηρωισμό και τη διάθεση πάση θυσία τερματισμού, που θυμίζει και άλλες εποχές (ιδιαίτερα στον Κ. Στεφανή, πχ. όλο το Ακρόπολις χωρίς παρμπριζ και με στραβό αυτοκίνητο... ), αλλά από την άλλη όσο να 'ναι έθεσε τον εαυτό του σε κίνδυνο
-
ΣΕ ΒΛΕΠΩ .... ΤΟ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
rally ΔΕΘ